Αρχειο

Βόλτα στην πόλη παρέα με τα Starbucks Discoveries

Οι Αθηναίοι επιστρέφουν την κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψουν την πόλη τους από την αρχή

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 537
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107084-238316.jpg

Οι Αθηναίοι επιστρέφουν πάντα την κατάλληλη στιγμή για να ανακαλύψουν την πόλη τους από την αρχή. Σεπτέμβρης στην Αθήνα σημαίνει καιρός για βόλτες, περιπλανήσεις, συναντήσεις με φίλους, νέα στέκια, καινούργιες τάσεις, πολλά χαμόγελα. Τι καλύτερο για να συνοδεύσει όλα αυτά από έναν υπέροχο καφέ;

Το φθινόπωρο είναι η πιο ωραία εποχή του χρόνου για να ανακαλύψεις την πόλη σου, να γνωρίσεις όλα τα καινούργια και να μάθεις τα παλιά μυστικά της. Ξεκίνα νωρίτερα για τη δουλειά και κάνε μια στάση στην πλατεία Συντάγματος. Κατηφόρισε την οδό Ερμού και κάτσε μια στιγμή στο εκκλησάκι της Καπνικαρέας, για να χαζέψεις τους περαστικούς και τους μουσικούς του δρόμου. Πιες μια γουλιά από το Starbucks Cappuccino σου και συνέχισε τη βόλτα σου προς το Μοναστηράκι. Στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο, απόλαυσε το ήρεμο πρωινό στο σημείο που η Ερμού ξαναγίνεται πεζόδρομος και οδηγεί στο Γκάζι. Κάτσε σε ένα από τα παγκάκια ή αν προτιμάς εξερεύνησε τον όμορφο αυτό και για πολλούς άγνωστο αρχαιολογικό χώρο.

image

Σε όλη αυτή τη διαδρομή θα βρεις διάφορα σημεία (σούπερ μάρκετ, mini market και περίπτερα) για να προμηθευτείς τα κρύα ροφήματα Starbucks®. Προτίμησε το δικό σου αγαπημένο και αφέσου στις εικόνες της διαδρομής, που γίνονται πιο όμορφες με κάθε γουλιά. Κάπως έτσι είναι που αλλάζει η καθημερινότητα στην πόλη.

Οι αγαπημένοι σου καφέδες των Starbucks χωράνε σε μικρές, κομψές συσκευασίες των 220 ml για να συντροφεύουν όλες τις βόλτες σου. Τα κρύα ροφήματα καφέ των Starbucks® κρύβουν τη γνώση και τη δύναμη της δημοφιλούς αλυσίδας καφέ και έτσι εύκολα ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα. Διάλεξε ανάμεσα στο Starbucks Seattle Latte, το Starbucks Chocolate Mocha, το Starbucks Caramel Macchiato και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το νέο και ωραίο Starbucks Cappuccino.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ