Smart Life

Συνδυάζονται μόδα και τεχνολογία σε ένα μόνο αξεσουάρ;

Υιοθετώντας ένα fashion-tech lifestyle

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κοπέλα που φοράει τα ακουστικά

HUAWEI FreeClip: Τα νέα open-ear ακουστικά της Huawei με καινοτόμο σχεδιασμό και τεχνολογία είναι το επόμενο τεχνολογικό fashion gadget

Πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό και έτοιμη να φύγω από το σπίτι. Και ακουστικά! Πάντοτε ακουστικά, γιατί κάπως πρέπει να επιβιώσω στον συνωστισμό του λεωφορείου, να έχω μια παρέα μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου και κυρίως να μην με ενοχλεί κανείς - κάπως αντικοινωνική θα έλεγε κάποιος. Μέχρι πρόσφατα τα καλύτερα ακουστικά που είχα ήταν κάτι μεγάλα μαύρα, που κάλυπταν όλο το αυτί, αλλά από στιλιστικής απόψεως δεν ήταν πάντοτε η καλύτερη επιλογή. Χρωματικά ταίριαζαν σχεδόν με τα πάντα, αλλά όσον αφορά στα μαλλιά μου, Huston we have a problem. Έτσι αποφάσισα να επιλέξω ασύρματα, να εκσυγχρονιστώ βάζοντας κάτι πιο διακριτικό. 

Θα είναι όμως το ίδιο καλή η ποιότητα ήχου; Μήπως λόγω του open-ear σχεδιασμού θα παρεμβάλλονται εξωτερικοί θόρυβοι; Και αν μου φύγουν από το αυτί; Συνήθως τα ασύρματα ακουστικά είναι αρκετά μικρά, που σχεδόν φοβάμαι ότι με μία λάθος κίνηση του χεριού θα εξαφανιστούν. Αυτές ήταν μερικές από τις δεύτερες σκέψεις που είχα σαν σωστή overthinker, αλλά και ως ένα άτομο που δεν μπορεί να φανταστεί την καθημερινότητά του δίχως ακουστικά. Και κάπως έτσι ανακάλυψα - ευτυχώς - τα HUAWEI FreeClip, το νέο αξεσουάρ της HUAWEI που έδωσε τέλος σε κάθε προβληματισμό και ανησυχία μου. Στο σημείο αυτό να τονίσω πως η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι αρκετή για να με δελεάσει, με αποτέλεσμα να κάνω συχνά αγορές φαινομενικά καλές και πρακτικά σχεδόν εκνευριστικές. Δεν θα θυσίαζα εύκολα το στιλ για την άνεση, αλλά σε έναν ιδανικό κόσμο θα μπορούσα να έχω και τα δύο. Plot twist: τελικά το κατάφερα!

HUAWEI FreeClip: Συνδυάζοντας μόδα και τεχνολογία

Ώρα να γνωριστούμε με τα HUAWEI FreeClip. Ο σχεδιασμός τους δεν μοιάζει με κανέναν από όσους είχες δει ως τώρα. C-bridge design και μεταλλικές αποχρώσεις, έρχονται για να κάνουμε το επόμενο fashion statement. Ασύρματα ακουστικά που θυμίζουν εντυπωσιακά σκουλαρίκια, προσαρμόζονται εξαιρετικά εύκολα στο αυτί του χρήστη αναβαθμίζοντας την εμπειρία ακρόασης. Συμβατότητα με συσκευές iOS και Android, μπαταρία που αντέχει έως οκτώ ώρες, εργονομική εφαρμογή και αντοχή σε σκόνη και ιδρώτα, είναι μόλις μερικά από τα ξεχωριστά πλεονεκτήματα που προσφέρονται μέσω των HUAWEI FreeClip. Και επειδή δεν είναι λίγες οι φορές που μπερδεύουμε το δεξί με το αριστερό - ναι, ζούμε ανάμεσά σας - τα ακουστικά της HUAWEI δεν κάνουν διακρίσεις, επιτρέποντάς μας να τα χρησιμοποιούμε εναλλάξ, αναγνωρίζουν από μόνα τους σε ποιο αυτί τα φοράμε χάρη στην τεχνολογία Smart Wear Detection.

Ανακαλύπτοντας τις δυνατότητες των HUAWEI FreeClip

HUAWEI FreeClip: Συνδυάζοντας μόδα και τεχνολογία

Γιατί όμως ένα ζευγάρι ακουστικά έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Πρώτον, επειδή μας αρέσει να παίζουμε με ποιότητα και δεύτερον, είχες σκεφτεί πόσο συχνά τα χρησιμοποιούμε; Ακούμε μουσική, που συνήθως είναι το soundtrack της ημέρας και το ζούμε main-characters πηγαίνοντας στη δουλειά. Ακούμε μουσική και στο γυμναστήριο, η οποία με έναν μαγικό τρόπο δίνει το κατάλληλο boost στον οργανισμό μας. Ακόμα και το να μιλάμε στο τηλέφωνο είναι πλέον πιο εύκολο μέσω ασύρματων ακουστικών, έχοντας έτσι ελευθερία κινήσεων, γιατί είμαστε και πολυάσχολα άτομα. Μήπως τελικά είναι το αξεσουάρ που κάνει πιο απλή και σίγουρα πιο καλλιτεχνική την καθημερινότητά μας; Η HUAWEI επειδή θέλει να καλύπτει κάθε μας ανάγκη και πάντοτε με στιλ - γιατί οι fashion-enthusiasts είμαστε πολλοί - διεξήγαγε έρευνα χρηστών και δοκιμές, ώστε να δει τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάμε. 

Από ό,τι φάνηκε αναζητάμε πολλά, τα οποία όμως είναι έτοιμα να μας προσφέρουν τα HUAWEI FreeClip. Λάτρεις της προηγμένης τεχνολογίας, του αθλητισμού και του στιλ, ενωθείτε! Βρέθηκε το κατάλληλο gadget. Το νέο προϊόν της HUAWEI ενσωματώνει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, επιτρέποντας ταυτόχρονα στον χρήστη να παραμένει συντονισμένος με το περιβάλλον. Μία εναλλακτική λύση που να δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα, αλλά και την εμφάνιση των ακουστικών. Χάρη στον σχεδιασμό C- bridge και το Acoustic Ball, αγκαλιάζουν ομοιόμορφα το αυτί, επιτρέποντάς μας να τα χρησιμοποιούμε σε κάθε δραστηριότητα, από έντονη άσκηση μέχρι ατελείωτες κλήσεις.

HUAWEI FreeClip: Τα νέα Huawei ακουστικά στην Ελλάδα

Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι όπως και εγώ, ίσως και εσύ, μόλις συνάντησες μερικές άγνωστες λέξεις - η μάστιγα της τεχνολογίας. Όσον αφορά στον σχεδιασμό C- bridge, πρόκειται για έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού. Κάτι τέτοιο χρειάστηκε απόλυτη μηχανική ακρίβεια για να φτιαχτεί, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, μας αξίζει. Συνεχίζοντας με το Acoustic Ball, το οποίο σχεδιάστηκε με βάση το ανθρώπινο αυτί, πετυχαίνοντας έτσι τη βέλτιστη εφαρμογή, αλλά το κυριότερο, δεν είναι ενοχλητικό στον χρήστη. Και φυσικά το ComfortBean που μοιάζει με μικρό φασόλι και τοποθετείται στο πίσω μέρος του αυτιού. Χάρη στο σχήμα του προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού, διότι τα HUAWEI FreeClip είναι για όλους, δεν κάνουν διακρίσεις. 

Ίσως ήρθε η στιγμή να προσθέσουμε ένα πιο προηγμένο αξεσουάρ στο look μας. Είτε προτιμάς μια μίνιμαλ αισθητική, είτε πιο τολμηρές επιλογές, τα HUAWEI FreeClip είναι για εσένα. Διακριτικά, αλλά με μία ικανοποιητική δόση λάμψης, γίνονται ένα με κάθε εμφάνιση. Πλέον μπορούμε να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια με άνεση και στιλ. Και επειδή πολλοί είμαστε επιρρεπείς στο να αφαιρούμαστε όταν χρησιμοποιούμε ακουστικά - σχεδόν επικίνδυνοι - τα HUAWEI FreeClip αντιλαμβάνονται τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, διατηρώντας μας στην πραγματικότητα. Γενικώς τα νέα αυτά ακουστικά μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, χαρίζουν μέγιστη ποιότητα ήχου. Λίγες είναι φορές που μας καλούν τις πιο ακατάλληλες στιγμές, όπως όταν φυσάει και με δυσκολία καταλαβαίνουμε με ποιον μιλάμε; Πλέον ούτε αυτό είναι πρόβλημα, χάρη στον αγωγό καταστολής ήχου που βοηθά στον περιορισμό θορύβου του ανέμου και προσφέροντας ευκρίνεια φωνής. 

HUAWEI FreeClip: Συνδυάζοντας μόδα και τεχνολογία

Στον κόσμο της HUAWEI πρωταγωνιστές είμαστε εμείς. Αυτά είναι τα gadget που μας αξίζουν. We need more of them! Θες άνεση; Στην προσφέρουν με κάθε τρόπο. Θες κομψότητα; Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αποδείξει επανηλειμμένα ότι γνωρίζει τι θα πει αισθητική. Θες να βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά στις τεχνολογικές εξελίξεις; Do it like a pro φορώντας HUAWEI FreeClip. Τόσο απλό και τόσο chic. Ώρα να υιοθετήσουμε ένα νέο fashion-tech lifestyle. 


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όλα τα smart watches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOs & Android.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ