Smart Life

Three Cents meets Athens Bar Show

Μία εβδομάδα γεμάτη φυσαλίδες σε περιμένει 5 – 9 Νοεμβρίου!

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Three Cents meets Athens Bar Show

Τα premium mixers Three Cents στο Athens Bar Show

Αθήνα. Η ιστορική ελληνική πρωτεύουσα που είναι γνωστή για τη διασκέδαση, το φαγητό και τα μνημεία της, λατρεύεται από τους παγκόσμιους επισκέπτες της και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όλο τον χρόνο. Κάτι που, όμως, ίσως αγνοούσες για την Αθήνα είναι ότι τα τελευταία χρόνια διαθέτει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες bar σκηνές στην Ευρώπη, με κάποια αθηναϊκά μπαρ, μάλιστα, να συγκαταλέγονται κάθε χρόνο στα 50 καλύτερα του κόσμου.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που το Athens Bar Show έχει αναδειχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της Ευρώπης.

Φέτος, το Athens Bar Show επιστρέφει ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις στις 7, 8 & 9 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, καλώντας όλους τους barlovers – επαγγελματίες ή μη – να απολαύσουν τα αγαπημένα τους brands ποτών και mixers, και να ανακαλύψουν τα τελευταία trends της bartending σκηνής.

Φυσικά, από αυτή τη μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα premium mixers Three Cents που δημιουργήθηκαν από bartenders για bartenders για να αναβαθμίσουν μοναδικά κάθε long drink και cocktail χάρη στις άπειρες φυσαλίδες τους και το φυσικό άρωμά τους! Επιλέγοντας να δώσουν στο φετινό booth τους την αισθητική των soda bars των δεκαετιών ’60-’70, τα Three Cents μάς καλούν να απολαύσουμε ένα διήμερο γεμάτο φυσαλίδες και μοναδικές γεύσεις με την υπογραφή αναγνωρισμένων bartenders από όλο τον κόσμο.

Ξεκινάμε, με ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας σκηνής των barsmaster στην τέχνη των cocktails, τον Danil Nevsky aka Cocktailman, ο οποίος θα βρίσκεται σε ρόλο οικοδεσπότη για δύο μέρες στο booth των Three Cents, ενώ θα αναλάβει και τη ζωντανή αναμετάδοση της έκθεσης μέσα από το official account των Three Cents στο Instagram για όσους δεν καταφέρουν να βρίσκονται εκεί.

Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο Three Cents booth, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όχι μόνο τα αγαπημένα τους κλασικά signature cocktails, όπως τη Real Paloma με Three Cents Pink Grapefruit Soda και το Aegean Gin & Tonic, αλλά και τα πιο απολαυστικά και δροσιστικά cocktails από βραβευμένους bartenders της εγχώριας bar σκηνής που θα κάνουν take-over την μπάρα των Three Cents. Έτσι, το κοινό της Έκθεσης θα έχει την ευκαιρία να «ταξιδέψει» σε μερικά από τα πιο γνωστά bars της Ελλάδας μέσα από ένα πλήρες πρόγραμμα guest shifts που θα πραγματοποιηθούν 7 & 8 Νοεμβρίου.

Three Cents meets Athens Bar Show
Three Cents meets Athens Bar Show

Τα καλά νέα βέβαια, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς μία σειρά από events σε γνωστά bars της Αθήνας στο πλαίσιο του Athens Bar Week, θα δώσουν στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει cocktails – φυσικά με Three Cents – διά χειρός των πιο ταλαντούχων bartenders της διεθνούς bar σκηνής. Μερικά από τα πιο γνωστά μπαρ της πόλης υποδέχονται επαγγελματίες από όλο τον κόσμο 5 – 8 Νοεμβρίου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε cocktails που σερβίρονται στις καλύτερες μπάρες της Ολλανδίας, της Ιταλίας, του Κέιπ Τάουν, του Γιοχάνεσμπουργκ, της Κολομβίας. Διαφορετικές κουλτούρες bartending θα ενωθούν σε ένα τριήμερο γεμάτο ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικά happenings.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

5/11
Maimou Bar - 21:00
Guest Shifts
Law & Order, Amsterdam
The Rhuma, Rotterdam
Annabel, Rotterdam
Γιάννης Σιδερωμένος, Brand Ambassador Three Cents Netherlands

6/11
Feelin’ Good - 19:30
Taru, Haarlem  

The Bar In Front Of The Bar - 21:00
Sin Tax, Johannesburg
The House of Machines, Cape Town

Barro Negro - 21:00
Ellas Empowerment, Europe

Barro Negro Pop Up Bar - 21:00
Mescaleria by Three Cents

The Bank Job - 21:00
ΑλέξανδροςΣουρμπάτης, ΔημήτρηςΚαϊταλίδης, Νίκος Γινάργυρος
 

7/11

Barro Negro - 21:00
Moebius, Milan

Barro Negro Pop Up Bar - 21:00
Mescaleria by Three Cents

8/11

Barro Negro - 21:00
Alquimico, Cartagena – Colombia

Barro Negro Pop Up Bar - 21:00
Mescaleriaby Three Cents

Τo Athens Bar Week θα «εγκαινιαστεί» με το Three Cents Τhemed After Partyη είσοδος στο οποίο θα επιτρέπεται μόνο με πρόσκληση.

Last but not least, δεν ξεχνάμε το μεγάλο Closing Party του Athens Bar Show που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, με καλεσμένους των Three Cents το γνωστό DJ set Street Outdoors Soundsystem που θα «ντύσουν» μουσικά τη βραδιά!

Ανακάλυψε απολαυστικά cocktails και τα καλύτερα vibes στις 7 & 8 Νοεμβρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, αλλά και τα events στα bars της πόλης 5 - 8 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Athens Bar Week.

Thisshowisamustgo! 🥂 #threecents #AthensBarShow

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ