Market

Athens Bar Week International Closing Party: Το συναρπαστικότερο πάρτυ της χρονιάς!

Στις 9 Νοεμβρίου, η Αθήνα "παρτάρει» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_1282

Athens Bar Week International Closing Party: Το συναρπαστικότερο πάρτυ της χρονιάς! - Στις 9 Νοεμβρίου, η Αθήνα "παρτάρει» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Το τέλος της Athens Bar Week και του Athens Bar Show 2023 σηματοδοτείται από το μεγαλύτερο και συναρπαστικότερο closing party: το International Closing Party by Three Cents!

All-star προσωπικότητες του παγκόσμιου bartending θα σερβίρουν μοναδικά cocktails που δεν θα έχετε  ξαναδοκιμάσει, πολλά από τα καλύτερα cocktail bars από όλη την Ελλάδα, θεματικά bars και εντυπωσιακά shows από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου flair bartending και ένα εκρηκτικό μουσικό line-up θα δημιουργήσουν το συναρπαστικότερο πάρτι που έγινε ποτέ!

gxg_1437

Μην το χάσετε!

 Αναλυτικότερα:

  1. Συνολικά θα υπάρχουν πάνω από 50 bars τα οποία θα σερβίρουν μοναδικά cocktails. Τα bars αυτά θα περιλαμβάνουν:
  • 5 Dedicated bars για συγκεκριμένα ποτά: κάθε ένα θα σερβίρει signature drinks με κοινό στοιχείο τις εκρηκτικές φυσαλίδες των Three Cents:
             Three Cents Paloma bar
    ·         Three Cents Gin & Tonic bar
    ·         Whiskey bar
    ·         Negroni bar, παρουσία του Mauro Mahjoub (The "KingofNegroni"). Δείτε περισσότερα εδώ: https://www.sharlafied.com/articles/focus-on-mauro-mahjoub
  • All-star bar:Ένα section στο οποίο top-class προσωπικότητες του εγχώριου και παγκόσμιου bartending θα σερβίρουν δικές τους δημιουργίες. 2 από αυτές τις προσωπικότητες είναι οι Salvatore Calabrese (https://salvatore-calabrese.co.uk/) καθώς και Peter Dorelli (https://www.peterdorelli.com/). Πρόκειται, κυριολεκτικά, για τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου bartending, και η παρουσία και συμμετοχή τους ταυτόχρονα σε ένα event, είναι ένα μοναδικό γεγονός παγκοσμίως.
  • Award-winning cocktail recipes: Πίσω από τις μπάρες των μπαρς του Closing Party θα βρεθούν νικητές παγκοσμίων (και εγχώριων) διαγωνισμών bartending και θα σερβίρουν τις νικητήριες συνταγές του.
  • Cocktail Weeks "crushers": Κάποιες από τις μπάρες των bars του International Closing Party θα τις καταλάβουν τα bars που διοργανώνουν το FiladelfiaCocktailWeek (cocktailweek στην Νέα Φιλαδέλφεια, με τη συμμετοχή των καλύτερων bars της περιοχής - https://www.facebook.com/profile.php?id=100094026617713&sk=about), το Yerevan Cocktail Week (bars που διοργανώνουν το cocktailweek στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Γιερεβάν - https://yerevancocktailweek.com/en) και ίσως κάποια ακόμα, για τα οποία δεν έχουμε οριστική συμφωνία ακόμη.
  • Παρουσία του Christian DelpechΈνας "serial winner" παγκοσμίως σε διαγωνισμούς flair bartending με πάνω από 19 νίκες, του οποίου η παρουσία του θα συνδυαστεί σίγουρα με show flair bartending - ένα ακόμη πολύ δυνατό happening του International Closing Party. - https://shoutoutmiami.com/meet-christian-delpech-bartender-19-times-world-champion-in-flair-bartending/ 

2. Δυνατό μουσικό πρόγραμμα με διαφορετικούς djs &music artists καθ’όλη τη διάρκεια του International Closing Party.

  • 18.30 - 20.45: Live με Snik, Ivan Greco, MC Kas & DJ Ovvis
  • 21.00 - τέλος: Μουσικό πρόγραμμα με live DJ set από τους Street Outdoors Soundsystem party (https://www.instagram.com/street.outdoors/) by Three Cents.

Εισιτήρια στο www.athensbarweek.gr 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ