Smart Life

Επιτραπέζια στην παραλία: 4+2 προτάσεις για να «λιώσεις»!

Είναι εκείνη η ώρα στην παραλία, που έχει αρχίσει να πέφτει ο ήλιος, έχεις αποφασίσει ότι δεν ξαναβουτάς, έχεις κουραστεί από τις ρακέτες και θέλεις απλά να αράξεις και να χαλαρώσεις με την παρέα… για πάντα.

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άντρες και γυναίκες παίζουν παιχνίδια

Επιτραπέζια στην παραλία: 6 προτάσεις παιχνιδιών για τις διακοπές που θα βρεις στο Πλαίσιο.

Μέχρι να νυχτώσει για τα καλά, σας απομένουν μερικές ώρες πλάι στο κύμα, για «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο η μέρα σας. Πάρε παγωμένους καφέδες και εμφάνισε ένα από τα παρακάτω επιτραπέζια παιχνίδια.

Επιτραπέζια στην παραλία: 4+2 προτάσεις για να «λιώσεις»!

Hasbro Trivial Pursuit Family Edition

Hasbro Trivial Pursuit Family Edition

Μια οικογενειακή εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού Trivial Pursuit, για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω! Αυτή η γρήγορη εκδοχή του οικογενειακού παιχνιδιού περιλαμβάνει 400 κάρτες με 2.400 ερωτήσεις σε 2 διαφορετικά σετ από κάρτες: 1 για παιδιά και 1 για ενήλικες. Το παιχνίδι Trivial Pursuit Family Edition περιλαμβάνει κάποιες καινούριες ερωτήσεις και ένα γρήγορο στυλ παιχνιδιού, καθώς και μια πρόκληση αναμέτρησης, στην οποία 2 παίκτες συναγωνίζονται ταυτόχρονα για ένα τριγωνικό πιόνι. Παίζεται ατομικά ή σε ομάδες, καθώς μετακινείσαι με τη σειρά σου στο ταμπλό και απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις για να κερδίσεις τα τριγωνικά πιόνια. Κάθε μέλος της οικογένειας μπορεί να ελέγξει τις γνώσεις του απαντώντας σε ερωτήσεις από 6 διαφορετικές κατηγορίες: Γεωγραφία, Ψυχαγωγία, Ιστορία, Αθλητισμός και Αναψυχή, Τέχνη και Λογοτεχνία, Επιστήμη και Φύση.

Κάισσα Επιτραπέζιο Ιστορίες Μυστηρίου

Κάισσα Επιτραπέζιο Ιστορίες Μυστηρίου

«50 ιστορίες μυστηρίου, 31 εγκλήματα, 49 πτώματα, 11 δολοφόνοι, 12 αυτοκτονίες και ένα θανάσιμο γεύμα. Πώς συνέβησαν όλα αυτά;» Το παιχνίδι αποτελείται από 50 κάρτες, η κάθε μία εκ των οποίων περιγράφει έναν φόνο. Ένας παίκτης είναι ο αφηγητής της ιστορίας και όλοι οι υπόλοιποι καλούνται να βρουν την εξήγηση στον φόνο, κάνοντας ερωτήσεις στις οποίες η απάντηση μπορεί να είναι είτε «ναι» είτε «όχι». Νικητής είναι ο παίκτης που θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο!

Giochi Preziosi Επιτραπέζιο Η Ώρα της Αλήθειας

Giochi Preziosi Επιτραπέζιο Η Ώρα της Αλήθειας

Έφτασε η Ώρα της Αλήθειας! Ακούμπησε τα δάχτυλά σου στον ανιχνευτή για να απαντήσεις στην ερώτηση, αλλά πρόσεξε μην σε πιάσει να λες ψέματα γιατί θα χάσεις!
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων για… γερά νεύρα και πολλές αποκαλύψεις!

Κάισσα Επιτραπέζιο Ubongo Mini

Κάισσα Επιτραπέζιο Ubongo Mini

Γρήγορο, εθιστικό, εύκολο! Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι απλή: κάθε παίκτης προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχήμα που απεικονίζεται στον πίνακά του με τα πλακίδιά του, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μόλις κάποιος τα καταφέρει, μετακινεί το πιόνι του στο ταμπλό και παίρνει δύο πετράδια. Στο τέλος του παιχνιδιού, όποιος έχει τα περισσότερα πετράδια σε ένα χρώμα, είναι ο νικητής.

AS Επιτραπέζιο What Do You Meme Ancient Memes Expansion

AS Επιτραπέζιο What Do You Meme Ancient Memes Expansion

Είσαι λάτρης της τέχνης; Πηγαίνεις συχνά σε μουσεία και γκαλερί; Μήπως ακολουθείς τη σελίδα "Ancient Memes" σε Instagram και Facebook; Αν απάντησες έστω και ένα «ναι» στα παραπάνω, τότε αυτό το expansion pack, γεμάτο Ancient Memes, είναι φτιαγμένο για εσένα! Παίξε με την παρέα σου και δημιουργήστε τους πιο αστείους συνδυασμούς! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε στα χέρια σας, κάνοντας τον πιο αστείο συνδυασμό με τη φωτογραφία που παίζεται σε κάθε γύρο. Ο κριτής θα αποφασίσει ποιο είναι το πιο αστείο MEME, γι' αυτό επίλεξε λεζάντα που να ταιριάζει στο χιούμορ του για να κερδίσεις τη φωτογραφία! Ο παίκτης με τις περισσότερες φωτογραφίες στο τέλος του παιχνιδιού, είναι ο memeloard της παρέας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ