Smart Life

Resaikos Italian Living: 40 έτη εμπειρίας στον χώρο του επίπλου

Ποιότητα, καινοτομία και παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Resaikos Italian Living | Έπιπλα υψηλής αισθητικής

Resaikos Italian Living: Έπιπλα και εσωτερική διακόσμηση υψηλής αισθητικής

Η ιστορία της Resaikos Italian Living ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια με τον Βασίλειο Ρεσάικο να ιδρύει το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στο Χαλάνδρι το 1970. Από τότε, η εταιρεία έχει επιδείξει σταθερή δέσμευση για την ποιότητα, την καινοτομία και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 

Με την πάροδο των ετών, η εταιρεία συνέχισε να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται, πάντα με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα. Σήμερα, διατίθενται εκθεσιακοί χώροι με πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας με τα πιο κομψά και στιλάτα έπιπλα της Ιταλικής αγοράς. 

Από το 1998 η Resaikos Italian Living κατέχει κορυφαία θέση στο χώρο του επίπλου και παραμένει ένας από τους πιο επιτυχημένους αντιπροσώπους των μεγαλύτερων Ιταλικών οίκων μεταξύ των οποίων είναι οι οίκοι Calligaris και Devina Nais. 

Η Resaikos Italian Living, έχει αποδείξει τη δεξιότητά της στη δημιουργία επίπλων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που αναδεικνύουν τους χώρους μας και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας. 

Ως αντιπρόσωποι των μεγαλύτερων Ιταλικών οίκων, η εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη. Στόχος είναι η προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας αγοράς, με την παροχή εξαιρετικών προϊόντων, αλλά και με την άριστη εξυπηρέτηση. Για την εταιρεία Resaikos η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ένας πλήρως ικανοποιημένος πελάτης. 

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι το σπίτι είναι ένας χώρος που πρέπει να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής μας και τις προσωπικές μας προτιμήσεις γι' αυτό και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική επικοινωνία μαζί με κάθε πελάτη ώστε να πραγματοποιηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Resaikos Italian Living | Έπιπλα υψηλής αισθητικής

Ως μία οικογενειακή επιχείρηση, που αγαπά την Ιταλική ποιότητα και αισθητική, συνεργάζεται μαζί μας για τη δημιουργία του χώρου που ονειρευόμαστε. Μια επίσκεψη την έκθεση της Resaikos Italing Living αρκεί για να ανακαλύψουμε την πλούσια συλλογή από επώνυμα ιταλικά έπιπλα και όχι μόνο. 

Τέλος, η Resaikos Italian Living δεν σταματάει ποτέ να εξερευνεί τις νέες τάσεις και να αναζητάει τα πιο καινοτόμα προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Αυτό αποτελεί πηγή έμπνευσης και κίνητρο για να συνεχίζει η εταιρεία να πρωτοπορεί στο χώρο των επίπλων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ