Smart Life

Hando Massage & Spa: Εξειδικευμένες θεραπείες για την τέλεια αρμονία μυαλού και σώματος

Σημείο απόδρασης και ηρεμίας για κάθε ώρα της ημέρας.

Μπεθ Τσαλίκη
Μπεθ Τσαλίκη
ΤΕΥΧΟΣ 853
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hando Massage.

Hando Massage & Spa: Μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών από 21 είδη μασάζ και περιποίησης σώματος και ένα σύγχρονο χώρο σάουνας

Ένας σύγχρονος προορισμός αναζωογόνησης, σε ένα περιβάλλον απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης, ένα πραγματικό δώρο που θα πρέπει να κάνουμε συχνά στον εαυτό μας. Στο Hando Massage & Spa θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία θεραπειών, που αποτελείται από 21 είδη μασάζ και περιποίησης σώματος, αλλά και έναν ειδικά διαμορφωμένο και σύγχρονο χώρο σάουνας, που αποτελεί σημείο απόδρασης και ηρεμίας για κάθε ώρα της ημέρας.

άντρας στο Spa
O κ. Νίκος Δαρίβας, ιδρυτής του HANDO MASSAGE & SPA

Στο Hando Massage & Spa μπορεί να απολαύσει κανείς από παραδοσιακές θεραπείες μασάζ, όπως σουηδικό, λεμφικό ή βαθέως ιστού, αλλά και εξειδικευμένες τεχνικές με τη δική τους ξεχωριστή φιλοσοφία η κάθε μία, όπως το Lomi Lomi ή το Αγιουρβεδικό. Όλοι οι θεραπευτές του Ηando Μassage & Spa είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι, καθώς μέσα από συνεχή σεμινάρια και επαγγελματική κατάρτιση έχουν πλήρη γνώση των θεραπειών μασάζ, ώστε να μπορούν να προτείνουν την κατάλληλη τεχνική στον καθέναν και την καθεμία από εμάς. Όλα αυτά σε έναν φιλόξενο χώρο, με εντυπωσιακή διακόσμηση και minimal χαρακτηριστικά, όπου ο χαμηλός φωτισμός και οι γήινες αποχρώσεις συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να απελευθερώσουμε όλες μας τις αισθήσεις και να απολαύσουμε την οικειότητα και τη ζεστασιά των θεραπειών μασάζ και spa.

Spa

Παράλληλα, στο Hando Massage & Spa θα βρείτε έναν σύγχρονο χώρο σάουνας που δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει μια συνολική αναζωογονητική εμπειρία, καθώς η σάουνα λειτουργεί ευεργετικά για το σώμα μας αφού μέσα από τη διαδικασία της εφίδρωσης απομακρύνονται οι τοξίνες και ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού. Να θυμάστε, επίσης, ότι οι τιμές είναι προσιτές για όλους, αλλά και ότι είναι απαραίτητο το κλείσιμο ραντεβού. Ανοιχτά από Δευτέρα έως και Κυριακή 12.00 με 22.00.

Spa

Extra tip: Τους καλοκαιρινούς μήνες το ταξίδι του Hando Massage & Spa παίρνει νησιώτικο αέρα, με τους θεραπευτές του να βρίσκονται σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πάρο, Κρήτη, Χαλκιδική και Λευκάδα. Στους προορισμούς αυτούς προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα χαλάρωσης και περιποίησης, ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο, για μια όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαρωτική προσέγγιση στην καλοκαιρινή μας ανάπαυλα.

Sauna

Facebook: https://www.facebook.com/Handospa.gr/

Πατησίων 21, Αθήνα, 2117506722, 6944111111, www.handospa.gr (πλησίον στον σταθμό του μετρό Ομόνοια και του Polis Park Parking)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ