Smart Life

Μια «στάση» για αντισηπτικό (κυριολεκτικά)

Ακόμα ένα «πσσστ» με τεράστια αξία για όλους.

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μία από τις στάσεις της Eurolife FHH με αντισηπτικό υγρό.

Η Eurolife FHH γεμίζει και πάλι την Αθήνα με τις πρωτότυπες στάσεις με αντισηπτικό.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει πολύ την καθημερινότητα από τότε που μπήκε στις ζωές μας εκείνον τον -μακρινό όπως φαίνεται πλέον σε όλους μας- Μάρτιο του 2020. Ο τρόπος που κάναμε μία σειρά από πράγματα άλλαξε ολοκληρωτικά και έννοιες όπως Δημόσια Υγεία ή προσωπική υγιεινή μπήκαν για τα καλά στο επίκεντρο της συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατέστη λοιπόν σημαντικό, να συνειδητοποιούμε όλοι την αξία που έχει η πρόληψη σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία. Η εταιρεία Eurolife FFH φροντίζει για αυτό και το δείχνει εμπράκτως. Με μία όμορφη και ουσιαστική πρωτοβουλία οι στάσεις λεωφορείου σε πολλά σημεία της Αθήνας παρέχουν αντισηπτικό υγρό στο επιβατικό κοινό.

stasi - leoforeiou - eurolife
Μία από τις στάσεις της Eurolife FFH και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Κοραή.

Η Eurolife FFH αποτελεί ηγετική και παράλληλα πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Είναι μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και στόχο έχει την προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, που καλύπτουν όλες τις ανθρώπινες σύγχρονες ανάγκες. Με κάθε ενέργειά της αποδεικνύει πως βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας και αφουγκράζεται τους καθημερινούς προβληματισμούς της. Με τις πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της πρωτεύουσας, η εταιρεία εκφράζει το μήνυμά της για την ασφάλεια και την προστασία με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία αποφασίζει να "τρέξει" τη συγκεκριμένη δράση και να ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου. Η αρχή έγινε πέρυσι και η απήχηση ήταν μεγάλη, με το επιβατικό κοινό να χρησιμοποιεί κατά κόρον τις πρωτότυπες στάσεις με αντισηπτικό υγρό. Πολλοί κάτοικοι της πόλης μπαίνουν καθημερινά στα μέσα μεταφοράς  οπότε τα dispensers στις στάσεις είναι μια καλή ευκαιρία για να απολυμάνουν τα χέρια τους λίγο πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο. Για φέτος, ο συνολικός αριθμός στάσεων διπλασιάστηκε και όλο και περισσότεροι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα νέα σημεία που επιλέχθηκαν.

stasi - eurolife
Με τις πρωτότυπες στάσεις της Eurolife FFH ο κόσμος θα μπορεί να χρησιμοποιεί αντισηπτικό υγρό όσο περιμένει το λεωφορείο.
 

Οι στάσεις βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Αθήνας αγγίζοντας τον συνολικό αριθμό των 20. Εκτείνονται από τα νότια ως τα βόρεια προάστια και οι τόσο οι επιβάτες όσο και οι διερχόμενοι θα μπορούν εύκολα να τις εντοπίσουν και να απολυμάνουν τα χέρια τους. Όλες βρίσκονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, ενώ παράλληλα το αντισηπτικό υγρό θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα οι στάσεις είναι στα σημεία: Πλατεία Κλαυθμώνος, Λεωφόρος Ποσειδώνος (Παράδρομος Τροκαντερό), Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Πανόρμου, Λεωφόρος Βουλιαγμένης (Μετρό Ελληνικού), Σταθμός Μετρό Πανόρμου, Σταθμός Μετρό Χολαργού, Λεωφόρος Πεντέλης, Κολωνάκι (Πλατεία Φιλικής Εταιρείας), Λεωφόρος Αμαλίας (Ζάππειο), Οδός Αθηνάς (Στάση Μοναστηράκι), Πλατεία Συντάγματος (Οδός Όθωνος), Λεωφόρος Ακαδημίας (Αφετηρίες λεωφορείων), Γλυφάδα (Οδός Γρ. Λαμπράκη, Στάση Εφορία), Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκό Στάδιο), Λεωφόρος Ποσειδώνος (Πλατεία Γλυφάδας), Λεωφόρος Συγγρού (Στάση Μετρό ΦΙΞ), Λεωφόρος Μεσογείων (Στάση Μετρό Εθνική Άμυνα), Σταθμός Μετρό Ανθούπολης, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας (Σταθμός Μετρό Ευαγγελισμός) και Καλλιθέα (Λεωφόρος Θησέως 130).

eurolife - syntagma
Η στάση της Eurolife FFH στην Πλατεία Συντάγματος.

eurolife -  stasi - syntagma
Η εταιρεία γεμίζει τις κεντρικές αρτηρίες της πόλης με τις πρωτότυπες στάσεις τόσο στα βόρεια όσο και στα νότια προάστια.

Το μότο της δράσης «Ακόμα ένα πσσστ με τεράστια αξία» αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας και την κοινωνική υπευθυνότητα που τη διακατέχει. Η Eurolife FFH είναι ίσως η κορυφαία εταιρεία στην ασφαλιστική αγορά, ταυτόχρονα όμως φροντίζει για την υγεία των πολιτών και αναδεικνύει την αξία της. Η δημιουργία των πρωτότυπων στάσεων είναι σημαντική, καθώς μας υπενθυμίζει ποια είναι τα σημαντικότερα πράγματα σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο για όλους μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ