Smart Life

Αυτή η μπανάνα έχει πάνω της ένα μικρό έργο τέχνης

Η Chiquita συνεργάζεται με το διάσημο pop καλλιτέχνη Romero Britto και βάζει την τέχνη στην καθημερινότητά μας

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
chiquita-anoigma.jpg

Το σημαντικότερο πράγμα που μας δίδαξε ο Andy Warhol είναι ότι η τέχνη είναι κάτι τόσο μεγάλο που ξεπερνάει τους τέσσερις τοίχους ενός μουσείου. Η τέχνη υπάρχει παντού γύρω μας, τέχνη είναι τα πάντα γύρω μας. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός της. Να μπαίνει με αναπάντεχους τρόπους στην καθημερινότητά μας για να την κάνει καλύτερη. Και συνήθως το κάνει με μικρά πράγματα που συνθέτουν αυτή την καθημερινότητα. Για φαντάσου, για παράδειγμα, να ανακαλύπτεις ότι η μπανάνα που αγόρασες κρύβει πάνω της ένα μικρό έργο τέχνης…

icon-copy.jpg

Αυτόν τον Δεκέμβριο η μπανάνα Chiquita ξεκινά μια πολύχρωμη συνεργασία με τον pop καλλιτέχνη Romero Britto με στόχο να γεμίσει με θετική ενέργεια τις χειμωνιάτικες μέρες μας. Πώς; Μέσα από το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita, που στα χέρια του γνωστού καλλιτέχνη μεταμορφώνεται σε μια χρωματιστή, εντελώς pop και πρωτότυπη δημιουργία. Αποκλειστικά και μόνο για τον μήνα Δεκέμβριο, περίπου 200 εκατομμύρια μπανάνες με τα αυτοκόλλητα του Romero Britto θα διοχετευτούν στις αγορές όλου του κόσμου για να προσφέρουν μια αναπάντεχη δόση ανεμελιάς στους ανυποψίαστους καταναλωτές.

Romero Britto
Romero Britto

Η δουλειά του Romero Britto αντλεί έμπνευση από τον κυβισμό και την pop κουλτούρα για να δημιουργήσει το δικό της ανέμελο και δυναμικό στυλ. Η νέα σειρά αυτοκόλλητων αντανακλά όλη τη ζεστασιά, την αγάπη και την αισιοδοξία του Romero. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε για τη συνεργασία αυτή ότι «είναι το τέλειο ταίριασμα, καθώς πρόκειται για ένα ιδιαίτερο “έργο τέχνης” που ο καθένας μπορεί να βάλει στο σπίτι του και να κάνει αυτόματα καλύτερη και πιο λαμπερή την ημέρα του».

1536x1024-sticker-sheet.jpg

Αναζητήστε λοιπόν και εσείς τις μπανάνες Chiquita με τα αυτοκόλλητα Romero Britto, βρείτε όλα τα διαφορετικά σχέδια, συλλέξτε τα αγαπημένα σας και βάλτε ένα μικρό, ανέξοδο έργο τέχνης στο σπίτι σας! Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε την Chiquita σε Facebook και Instagram.

1500x1400-01.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ