Smart Life

Στο χέρι σου είναι να καταφέρεις ό,τι θες

#deikseotitoxeis

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MARIA YOU TUBE LAST EDITION

Σχολείο, πανελλήνιες, πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό και μετά τι; Aν είσαι έως 28 ετών και έχεις λιώσει τα παντελόνια σου στα θρανία και τα μάτια σου στα βιβλία, συμμερίζεσαι το άγχος για το μέλλον. Πήρες από το Πανεπιστήμιο σημαντικά εφόδια και επέλεξες να περάσεις ακόμα δύο χρόνια διαβάζοντας για ένα μεταπτυχιακό που θα σε καταρτίσει και θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου στην αγορά εργασίας.

Οι συνθήκες στην Ελλάδα όμως είναι πολύ δύσκολες και η ανεργία μαστίζει τη γενιά των millenials -και όχι μόνο. Θα βρεις δουλειά στο αντικείμενό σου ή καλύτερα θα βρεις δουλειά γενικά; Έχεις παλέψει με το δίλημμα να μείνεις στην Ελλάδα, κοντά στην οικογένεια και τους φίλους σου ή να φύγεις στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Έχεις νιώσει πώς έχασες τον εαυτό σου και δεν ξέρεις τι ακριβώς να κυνηγήσεις. Τα όνειρά σου άλλαξαν και νιώθεις μπερδεμένος/η. Δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι ούτε να πελαγώνεις. Πώς το λέει εκείνο το ωραίο ρητό; Α ναι, «σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι», οπότε αν έχεις ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σου σπουδές και έχεις θέληση, ταλέντο και όρεξη για εργασία και μάθηση, υπάρχουν πάντα ευκαιρίες. Αρκεί να δοκιμάσεις και να δείξεις ότι το' χεις!

Μια τέτοια ευκαιρία άρπαξε και η Μαρία επιστρέφοντας από το μεταπτυχιακό της στην Ολλανδία και μπήκε στο πρόγραμμα WIND Young Talents, δοκίμασε τις δυνατότητές της σε διαφορετικά τμήματα, κατάλαβε τι της αρέσει και απέδειξε στον εαυτό της και στη WIND τι πραγματικά αξίζει. Τώρα πλέον, το μόνο που της λείπει από την Ολλανδία είναι το ποδήλατο.

«Μέσω του WIND Young Talents και των διαφόρων rotations μπόρεσα να δω διαφορετικά τμήματα της WIND, αλλά και να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, να καταλάβω τι μου αρέσει πραγματικά. Νιώθω τυχερή που ανήκω σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον, με νέους ανθρώπους, όπου φρέσκες ιδέες ακούγονται και γίνονται πράξη καθημερινά!», σχολιάσε η Μαρία.

Το WIND Young Talents - Graduate Trainee Program είναι ένα ταξίδι σε νέες επαγγελματικές εμπειρίες που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το ταλέντο σου και να δώσουν αξία στην ομάδα της WIND. Αξιοποίησε τις σπουδές, το ταλέντο και τις ικανότητές σου σε μια ομάδα που πιστεύει σε σένα. Πήγαινε κόντρα στις αντιξόοτητες της εποχής και απέδειξε ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αρκεί να το θες.

#deikseotitoxeis

Υπόβαλλε την αίτησή σου μέχρι και 7 Μαΐου 2017 στο www.windyoungtalents.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ