Market

Τι θα λέγατε αν είχατε τον Jamie Oliver στην κουζίνα σας;

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41759-88357.gif

Πρόσφατα, η Philips ανακοίνωσε με μεγάλο ενθουσιασμό τη συνεργασία της με τον Jamie Oliver. Για πολλούς μήνες, δούλεψαν σκληρά με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας σειράς συσκευών που θα κάνουν τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη! Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι το HomeCooker και τα Jamie’s Tools.

Το Philips HomeCooker είναι ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα! Ψιλοκόβει, σωτάρει, ανακατεύει και τελειώνει το μαγείρεμα, διατηρώντας το φαγητό ζεστό μέχρι να το σερβίρουμε. Έτσι, χάρη στις πολλαπλές λειτουργίες του, μαγειρεύει για εμάς χωρίς εμάς, αφήνοντας χρόνο για την οικογένεια, τους φίλους και τον εαυτό μας. Τόσο σε λειτουργία κατσαρόλας, όσο και στον ατμό, το HomeCooker φτιάχνει υγιεινά και φρέσκα γεύματα. Εμείς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσθέσουμε φρέσκα υλικά και να το αφήσουμε να τα μαγειρέψει με ασφάλεια. Τόσο απλά!

Τα Jamie Oliver Tools είναι οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε όλοι στην κουζίνα, όπως τις οραματίστηκε ο Jamie. Το Blender με ισχυρή μηχανή 600 W, λεπίδες τιτανίου και 2 ταχύτητες & turbo θα φτιάξει στη στιγμή ολόφρεσκα smoothies και καλοκαιρινές σούπες βελουτέ. Με το Hand Blender θα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα μαγιονέζες και πέστο ενώ προσθέτοντας τον αυγοδάρτη θα χτυπήσουμε τα αυγά για αφράτη ομελέτα ή μαρέγκα! Οι λεπίδες τιτανίου του μας προσφέρουν αντοχή στο χρόνο και αποτελεσματικότητα. Το Food Processor, με δύναμη 1000 W λειτουργεί σαν «βοηθός σεφ» μιας και ψιλοκόβει τέλεια τα λαχανικά. Tα δε παιδιά θα το λατρέψουν μιας και λειτουργεί σαν παγωτομηχανή για ολόφρεσκο σπιτικό παγωτό. Τέλος, με τον Ατμομάγειρα χωρητικότητας 9 λίτρων, τα φαγητά στον ατμό θα διατηρήσουν όλη τη γεύση και τα θρεπτικά τους στοιχεία. Το καλύτερο; Διαθέτει θάλαμο Flavor Booster για προσθήκη μυρωδικών και μπαχαρικών.

Μιλώντας για αυτό το νέο project, ο Jamie αναφέρει:

“Δουλεύοντας την συγκεκριμένα γκάμα, πήρα πολλά ερεθίσματα. Ήθελα πραγματικά να δημιουργήσω χρηστικά, ισχυρά και αξιόπιστα προϊόντα που θα στοχεύουν στην απλότητα, στην εξαίρετη απόδοση και στον όμορφο σχεδιασμό – κάτι που πιστεύω καταφέραμε. Για εμένα, η χρησιμοποίηση των συγκεκριμένων προϊόντων έχει να κάνει με τη δημιουργία όσο το δυνατόν περισσότερης άνεσης και αυτοπεποίθησης μέσα στην κουζίνα. Τέλος, σχεδίασα μία γκάμα που ειλικρινά θα ήμουν χαρούμενος να έχω και να χρησιμοποιώ στην κουζίνα μου. Ανυπομονώ να δω τα προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά.”

Μια σειρά προϊόντων που σφυρηλατήθηκε από το πάθος του Jamie Oliver για φρέσκο & υγιεινό φαγητό και την εγγύηση της Philips για καινοτομίες που έχουν νόημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ