- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πώς θα λένε τον μικρό πρίγκιπα του Ουίλιαμ και της Κέιτ;
Το βασιλικό μωρό γεννήθηκε και άρχισαν όλοι να στοιχηματίζουν για το όνομα αυτού
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Είναι ο δεύτερος υιός της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και οι εικασίες για το επώνυμο του νεογέννητου μωρού έχουν ήδη αρχίσει. Να σημειωθεί ότι ο πέμπτος στη διαδοχή του αγγλικού θρόνου μπέμπης γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, του προστάτη Άγιου της Αγγλίας.
Τα ονόματα Αρθούρος, Αλβέρτος και Φίλιππος είναι από τα επικρατέστερα και πιο δημοφιλή από την πλευρά των εταιρειών στοιχημάτων. Το βρετανικό κοινό πιστεύει ακράδαντα πως το πριγκιπικό ζεύγος θα επιλέξει ένα όνομα παραδοσιακό και όχι κάτι περίεργο. Ωστόσο, οι ειδικοί επί του βασιλικού ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι αυτή τη φορά μπορεί τον τελευταίο λόγο για το όνομα του αγοριού να το έχει το σόι της Κέιτ.
Για τα δύο τους πρώτα παιδιά ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ «έπαιξαν» πολύ παραδοσιακά. Τζορτζ Λουίς Αλεξάντερ είναι το όνομα που δόθηκε στον πρωτότοκο πρίγκιπα και το οποίο κατείχαν έξι πρώην βασιλιάδες. Την ίδια ώρα το Σάρλοτ Ελίζαμπεθ Νταϊάνα έχει σαφείς αναφορές στη μητέρα και τη γιαγιά του Ουίλιαμ.
Υπάρχει περίπτωση το ζευγάρι να διαλέξει ένα πιο σύγχρονο όνομα; Οι ειδικοί δεν το θεωρούν πολύ πιθανό. «Η παράδοση είναι ιερή στη βρετανική βασιλική οικογένεια, ακόμη και σήμερα που βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα», λέει ο Τζο Λιτλ, αρχισυντάκτης στο περιοδικό «Majesty». «Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ θα ακολουθήσουν το μονοπάτι της παράδοσης, γιατί είναι αυτό που προτιμούν. Οι οικογενειακοί δεσμοί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και για τους δύο γονείς. Πιστεύω ότι το Αλβέρτος είναι το πιο πιθανό», πρόσθεσε ο Βρετανός.
Υπάρχει μια αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τη βικτωριανή εποχή, ειδικά μετά την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά για τη ζωή της βασίλισσας Βικτωρίας. Και ο Αλβέρτος ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος που της χάρισε οκτώ παιδιά και φυσικά το ένα από αυτά ήταν ο πατέρας της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ Β'.
Οι εταιρείες στοιχημάτων «έπεσαν μέσα» το 2013 με το όνομα του πρίγκιπα Τζορτζ, αλλά αστόχησαν τελείως με τη Σάρλοτ το 2015.
Τη στιγμή που έπιασαν την Κέιτ Μίντλετον οι πόνοι τα στοιχήματα για το όνομα του πέμπτου στη διαδοχή γιου είχαν ως εξής:
Αρθούρος: 6/1
Αλβέρτος: 11/1
Φίλιππος: 11/1
Φρειδερίκος: 13/1
Τζέιμς: 13/1
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχθεί η πρόσφατη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
Ο Ματάν Γκρίνμπεργκ της startup Factory επένδυσε στην ποιότητα του ύπνου του προσωπικού του
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Πρόστιμο 200 φράγκων ακόμη και για τατουάζ - Η απαγόρευση θα ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Το κτίριο, ένας οκταώροφος πύργος επενδεδυμένος με γρανίτη, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του
Oι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν από την επόμενη σχολική χρονιά
Το στιγμιότυπο αναπαράχθηκε ευρέως στα social media
Στόχος η παρεμπόδιση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Μόσχας
Η στρατηγική της προσέγγισης με τον Αμερικανό πρόεδρο γυρίζει μπούμερανγκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.