Αθλητισμος

Τι έγινε με τον Καμμένο στο πόλο

Πήρε ανάποδες κι άρχισε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, αλλά ορίστε όλα τα γεγονότα 

129214-291994.jpg
Νίκος Ασημακόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
353870-733864.jpg

Πριν καταδικάσουμε τα... δάχτυλα και τα άλλα γραφικά του Καμμένου προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού, θα πρέπει να ρίξουμε μια ψύχραιμη ματιά στο τι ακριβώς έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού, έτσι όπως μου τα μετέφεραν. 

Όσο υποκειμενική κι αν είναι η σκοπιά που τα βλέπει κάποιος, η περιγραφή μπορεί να δώσει μια (όχι δικαιολογία, αλλά) εξήγηση της συμπεριφοράς του υπουργού Άμυνας.

Προπονήτρια στη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης είναι η αδερφή του Καμμένου, η Αλεξία. Στην εποχή της ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας, από τις κορυφαίες πολίστριες στον κόσμο και με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Όταν την είχα ρωτήσει κάποτε αν σκοπεύει να ασχοληθεί με την πολιτική, μου είχε απαντήσει γελώντας... «όχι, επειδή βλέπω τον αδερφό μου»!

Αυτή λοιπόν τη γυναίκα - κόσμημα του αθλητισμού μας, μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού άρχισε κάποια στιγμή να τη στολίζει χωρίς να έχει δώσει καμία αφορμή, με το σύνθημα «πουτ... - λεσβία, Αλεξία»! Στο νερό, με σκουφάκι της Βουλιαγμένης βρισκόταν η 16χρονη κόρη της, Ηλιάνα Κοκκινάκη, και άκουγε.

Εκεί ο Καμμένος πήρε ανάποδες κι άρχισε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του, τα οποία βέβαια ελάχιστοι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν. Υπουργός είναι, οπότε ό,τι κι αν γίνεται δεν είναι σοβαρό να αντιδρά με τέτοιο τρόπο. 

Θα μπορούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να φύγει από το κολυμβητήριο χωρίς να δώσει την δυνατότητα (και την ευχαρίστηση) στον όποιο Καραπαπά να τον βγάλει στα μανταλάκια.

Όμως... Καμμένος είναι αυτός, άρα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ