Αθλητισμος

Επική ανατροπή και νίκη για ΠΑΟΚ (εικόνες, video)

Επικράτησε με 3-2 της Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pelkas.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 3-2 με ανατροπή της Σπαρτάκ Μόσχας στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-2, ωστόσο γύρισε το παιχνίδι πετυχαίνοντας 3 γκολ. Και τα πέντε τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» σημείωσαν οι Πρίγιοβιτς στο 29' (με πέναλτι), ο Λημνιός στο 37' και ο Πέλκας στο 44'.

pel.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

limnios.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

priji.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Το σκορ άνοιξαν οι Ρώσοι στο 7', με τον Ποπόφ να «παγώνει» την Τούμπα. Το δεύτερο τέρμα της Σπαρτάκ Μόσχας πέτυχε ο Πρόμες στο 17'.

popov.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Η ρωσική ομάδα κέρδισε πέναλτι στο β' ημίχρονο, το οποίο εκτέλεσε ο Πρόμες και απέκρουσε ο Πασχαλάκης στο 71', με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι.

pascha.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Η εκπληκτική απόκρουση Πασχαλάκη...

ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 Η απόκρουση πέναλντυ του Πασχαλάκη

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στον επαναληπτικό της Ρωσίας, την ερχόμενη Τρίτη, με τον ΠΑΟΚ να έχει ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Τα γκολ της αναμέτρησης...

PAOK FC - FC Spartak Moscow (FT 3-2) | All goals 8-8-2018

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίντι, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο (84’ Σάκχοφ), Λημνιός (79’ Ζαμπά), Πέλκας, Ελ Καντουρί (61’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

paok23423.jpg
©EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Σπαρτάκ Μόσχας (Καρέρα): Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Μποκέτι (94’ Ρασκάζοφ), Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ποπόφ (64’ Τιμοφέεφ), Λομοβίτσκι, Πρόμες, Λουίς Αντριάνο (77’ Ζε Λουίς).

spartak.jpg
©EUROKINISSI/MOTION TEAM

Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο προκριματικό ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέταξε εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης τη Βασιλεία, επικρατώντας μέσα στην έδρα της με 3-0. Στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα είχε νικήσει με 2-1.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ