Αθλητισμος

Κολλάει η ανανέωση του Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Η παραπληροφόρηση και οι προσπάθειες να πέσει η ευθύνη για το πιθανό ναυάγιο στον προπονητή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ximeneth.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Οι πληροφορίες που έβγαιναν τις τελευταίες μέρες από την ΑΕΚ και έλεγαν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης «έδωσαν τα χέρια» αποδείχθηκαν παραπληροφόρηση, με την οποία η ΠΑΕ προσπαθούσε να ξεγελάσει τον κόσμο της.

Το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των πρωταθλητών Ελλάδας με τον προπονητή που τους χάρισε τον τίτλο έχει κολλήσει με αποτέλεσμα ο Ισπανός προπονητής να ψάχνει πλέον αλλού. Και φυσικά το πρόβλημα είναι (τι άλλο;) το οικονομικό.

Ο Χιμένεθ ζητούσε αρχικά 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο μαζί με τους συνεργάτες του, η ΑΕΚτο έριξε στις 900 χιλιάδες η (παρα)πληροφόρηση έλεγε ότι δέχτηκε, αλλά οι ειδήσεις από την Ισπανία αναφέρουν ότι συζητάει με ομάδες εκεί και κυρίως με την Λας Πάλμας της β' κατηγορίας όπου πήγε πλέον να συνεχίσει την καριέρα του ο Αραούχο.

Το θέμα λέγεται ότι θα κλείσει ούτως ή άλλως την Κυριακή και ο Μανόλο θα απαντήσει θετικά. Ωστόσο οι αμφιβολίες είναι και πάλι μεγάλες.

Ηδη από την ΑΕΚ διαρρέουν "δυσαρέσκεια" και θα προσπαθήσουν  όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις- να περάσουν στον κόσμο ότι την ευθύνη για πιθανό ναυάγιο θα την έχει ο προπονητής. Ποτέ η ομάδα! Μάλιστα διαρρέουν ότι τάχα ο δικηγόρος του στο περιθώριο των συζητήσεων με την ΑΕΚ ισχυρίστηκε πως σε αυτή την φάση ο πελάτης του αποτελεί επιλογή για δύο - τρεις ομάδες της ισπανικής Πριμέρα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ