Αθλητισμος

Από μια κλωστή κρέμεται η τύχη του Παναθηναϊκού

Ουσιαστικά το μπαλάκι είναι στα χέρια της κυβέρνησης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4394286.jpg
EUROKINISSI / Τ. ΣΑΓΙΑΣ / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπου συζητά από χθες με τους υποψήφιους επενδυτές του project Athens Alive, που φυσικά αφορά άμεσα και τον Παναθηναϊκό.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει από τους ξένους, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη δουλειά και να αναλάβουν κατόπιν τα οικονομικά του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Το κομβικό σημείο είναι ότι για να πάρουν πάνω τους την ΠΑΕ και βεβαίως τα χρέη που «καίνε», πρέπει πρώτα να υπογραφεί από την Κυβέρνηση η συμφωνία για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ.

Αυτό μοιάζει και είναι λογικό, μόνο που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Είναι ζήτημα 10 ημερών (άντε και λίγο παραπάνω) για να δούμε αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να πάρουν άδεια για τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Το όλο project δεν θα… καταστραφεί αν ο Παναθηναϊκός πέσει κατηγορία, όμως αναμφίβολα θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα στο πρεστίζ του συλλόγου και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς.

Άρα η Κυβέρνηση είναι αυτή που πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση, να δώσει γραπτώς το τελικό «ΟΚ», ώστε να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY