- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εσπευσμένα στο Μέγαρο Μαξίμου ο υφυπουργός Αθλητισμού
Ανοικτό το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος μετά τις εικόνες ντροπής στην Τούμπα - Άφαντος ο Σαββίδης, καταζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στο πλαίσιο έκτακτης συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των όσων ντροπιαστικών για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα.
Με τις εικόνες από το #koubouri του Ιβάν Σαββίδη να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης, εξετάζεται πλέον η λήψη δραστικών μέτρων για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα που η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου στην Τούμπα, την ώρα που τα ερωτήματα για την «πολιτική λύση» στην υπόθεση με το ρολό της ταμειακής που έστειλε στο νοσοκομείο τον Όσκαρ Γκαρθία, παραμένουν αναπάντητα.
Ήδη, επί τάπητος έχει πέσει και το θέμα της προσωρινής διακοπής του πρωταθλήματος της Super League μέχρι τουλάχιστον να εκδοθούν τελεσίδικα όλες οι δικαστικές αποφάσεις που έχουν κάνει άνω - κάτω τη βαθμολογία περιπλέκοντας τα πράγματα στην κούρσα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νωρίτερα, ο κ. Βασιλειάδης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι πρέπει να ληφθούν «δύσκολες αποφάσεις».
Την ίδια στιγμή, άφαντος παραμένει ο Ιβάν Σαββίδης σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας χαμογελαστός μετά το χειρουργείο του
Οι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ τον φωνάζουν με όποια ελληνική λέξη γνωρίζουν
«Ελληνικό μεγαλείο» έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η European Athletics
Τι είναι το Ultimate Championship
Το μήνυμα του Βάσκου προπονητή
Δείτε τις ημέρες και τις ώρες
Αντικαθιστά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπ
Ποια είναι η Ζεϊνέπ Μεστάν
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε το γκολ των Λονδρέζων από δημιουργία του Έλληνα αστέρα
Σε ποια θέση βρίσκεται η ΑΕΚ
Τι έγινε στα παιχνίδια της Τετάρτης
Το αποτέλεσμα...μοναδικό
«Καλό ταξίδι. Δεν θα σε ξεχάσουμε.»
Το επεισόδιο με τον Πάμπλο Ροσάριο στο Πόρτο-Μάντσεστερ Σίτι
Λόγω των εργασιών στο ΣΕΦ, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τους εντός έδρας αγώνες στο γήπεδο της ΑΕΚ
Ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.