- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Σεξιστής Τραμπ: Αρπάζω τις γυναίκες από το μ@@@@
Απίστευτη συνομιλία του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ
Μια απίστευτη συνομιλία του Ντόναλντ Τραμπ από το 2005 δημοσιοποίησε η Washington Post, προκαλώντας κύμα δυσαρέσκειας προς το πρόσωπο του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την προεδρία των ΗΠΑ.
Στο βίντεο ο Τραμπ φαίνεται να προετοιμάζεται για μια εμφάνιση στο «Days of Our Lives» με την ηθοποιό Arianne Zucker. Εκεί, τον συνοδεύει η ομάδα της εκπομπής «Access Hollywood» και ο παρουσιαστής της Μπίλι Μπους. Το βίντεο αποτελεί μέρος των παρασκηνίων της εκπομπής και δεν είχε «παίξει» τότε.
Σήμερα, η εφημερίδα το δημοσιοποιεί και πολιτικός κόσμος και κοινή γνώμη φρίττουν με τα όσα ακούγονται. Ο Τραμπ ακούγεται να συνομιλεί με τον παρουσιαστή για τον τρόπο στον οποίο συμπεριφέρεται στις γυναίκες, λέγοντας πως «όταν είσαι σταρ, σε αφήνουν να το κάνεις», εννοώντας να τις παρενοχλείς.
Στο βίντεο το οποίο ηχογραφήθηκε τρεις μήνες μετά τον γάμο του με τη Μελάνια, ο Τραμπ περιγράφει ένα περιστατικό με μία γυναίκα της οποίας η ταυτότητα δεν διευκρινίζεται, λέγοντας: «Την πλησίασα και απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την π@@@@@. Ήταν παντρεμένη. Και της την έπεσα άγρια. Για την ακρίβεια, την πήγα να ψωνίσει έπιπλα. Ήθελε να πάρει κάποια έπιπλα. Της είπα "Θα σου δείξω πού έχει κάποια ωραία έπιπλα"».
Στη συνέχεια ακούγεται να μιλά υποτιμητικά για όλες τις γυναίκες, υποστηρίζοντας ότι «(.σ.σ. όταν τους την πέφτω) αρχίζω απλά να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις. Να τις πιάνεις από το μ@@@@... Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις».
Το βίντεο έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων όχι μόνο στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, αλλά και στους Ρεπουμπλικάνους. Φυσικά, το βίντεο σχολίασε μέσω Twitter και η Χίλαρι Κλίντον.
Women have the power to stop Trump.https://t.co/tTgeqy51PUhttps://t.co/VH3woeAf9Q pic.twitter.com/NjvbkPsjPR
— Hillary Clinton (@HillaryClinton) October 7, 2016
This is horrific. We cannot allow this man to become president. https://t.co/RwhW7yeFI2
— Hillary Clinton (@HillaryClinton) October 7, 2016
Μετά τον σάλο, ο Τραμπ εμφανίστηκε σε ένα βίντεο λέγοντας: «Τα είπα, έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη», ωστόσο την ίδια ώρα αποκάλεσε την αποκάλυψη ως «αποπροσανατολισμό από τα θέματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα». Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα «χαζά» του λόγια είναι πολύ διαφορετικά από τις λέξεις και τις πράξεις του Μπιλ Κλίντον τον οποίο κατηγόρησε για εκμετάλλευση και κακοποίηση των γυναικών και της Χίλαρι Κλίντον η οποία κατά τον Τραμπ, «έκανε bullying, επιτέθηκε κι εξευτέλισε τα ταπεινωμένα θύματα» του συζύγου της.
«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο τέλειος άνθρωπος, ούτε προσποιήθηκα ότι είμαι κάποιος άλλος. Έχω κάνει και πει πράγματα για τα οποία μετανιώνω και τα λόγια που αποκαλύφθηκαν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) σε ένα βίντεο που γυρίστηκε πριν από 11 χρόνια, είναι μέσα σε αυτά. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν αυτό που είμαι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αναφορές της στο κύκλωμα Έπσταϊν και στο «κυνηγητό» από τον Τραμπ
Φόβοι για επανάληψη του χειμώνα του 2025
«Ένας υπουργός μιας χώρας όπως η Ισπανία δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του μετά από δύο δυστυχήματα σε λιγότερο από έναν χρόνο»
Η μάχη για τη Γερουσία στην πιο συντηρητική πολιτεία των ΗΠΑ αποκτά μεγαλύτερη σημασία
Aντίστροφη μέτρηση για τα exit polls
Πώς έφτασε η ψήφος στις αρμόδιες εκλογικές αρχές
Νωρίτερα προέκυψε τεχνικό πρόβλημα στη Νέα Υόρκη
Τα εμπόδια στην επαγγελματική εξέλιξη
Στόχος η ενίσχυση της ετοιμότητας
Τι ώρα κλείνουν οι κάλπες ανά πολιτεία
«Θα συντριβούμε στο έδαφος» - Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης πιλότου
Kατέρρευσε λίγο πριν τον τερματισμό - Έτρεχε για να συγκεντρώσει χρήματα για το Ίδρυμα Πάρκινσον
Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας στη χώρα υπό τον φόβο δολιοφθορών
Φόβοι για εκφοβισμό ψηφοφόρων
Στο μικροσκόπιο των ερευνητών εννέα κινητά τηλέφωνα, πέντε σκληροί δίσκοι και άλλα ψηφιακά μέσα που φέρεται να ανήκαν στον Τόμας Μαρκλ
Κορίτσια μόλις 14 και 15 ετών αναγκάζονται να εξηγήσουν στους ενήλικες γιατί μια σχολική φούστα δεν είναι πρόσκληση για σεξουαλικά σχόλια και φαντασιώσεις
Η διακοπή των πληρωμών αφορά την ετήσια οικονομική ενίσχυση 4 δισ. δολαρίων
Από το 66% στο 3% η συχνότητα εμφάνισης του Αμερικανού προέδρου
Σε ποιες αεροπορικές εταιρείες ανήκουν - Πού προσγειώθηκαν τα αεροσκάφη
Το ρεπορτάζ τη θέλει να έφυγε αξημέρωτα, άνευ συνοδείας και αποχαιρετισμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.