ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Προεκλογική αιφνιδιαστική κίνηση από τη Μέι: Stop στην ελεύθερη μετακίνηση Ευρωπαίων στη Βρετανία

Σύμφωνα με τη Daily Mail
105
Τερέζα Μέι
Τερέζα Μέι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
EPA/JAY ALLEN
105
  • Shares

Σε μια αποκάλυψη η οποία αν ισχύει θα προκαλέσει αλληλουχία συνεπειών για τους πολίτες της ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, προχωρά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλούμενη πηγές από το κόμμα των Συντηρητικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας που πρωτοστάτησε στην καμπάνια υπέρ του Brexit, η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει σκοπό εν μέσω της προεκλογικής περιόδου να δημοσιοποιήσει μανιφέστο στο οποίο θα δεσμεύεται ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία. Στο ίδιο μανιφέστο θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Βέβαια, το μανιφέστο θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τα στελέχη των Συντηρητικών που τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

Μια σπουδαία ανακάλυψη για τον καρκίνο και η παρερμηνεία της
ELLINIKA HOAXES
23.07.2017
URBAN CULTURE
22.07.2017 - 10:43
Κυκλοφορούν στους δρόμους και ξεχειλίζουν γνήσιο ταλέντο
ΘΕΜΑ
21.07.2017 - 14:06
Προτού κλείσεις τη βαλίτσα των διακοπών και σαλπάρεις για μέρη εξωτικά, διάβασε ποια είναι εκείνα τα πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις με την καμία
SOCIAL
21.07.2017 - 14:03
Το δίδυμο του Cineλθετε λίγο πριν βγει και πάλι στο δρόμο για καλοκαιρινή περιοδεία, δίνει μία ασυνήθιστη συνέντευξη στην AV.
VIRAL
23.07.2017 - 07:00
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ