ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE

Προεκλογική αιφνιδιαστική κίνηση από τη Μέι: Stop στην ελεύθερη μετακίνηση Ευρωπαίων στη Βρετανία

Σύμφωνα με τη Daily Mail
105
Τερέζα Μέι
Τερέζα Μέι
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
EPA/JAY ALLEN
105
  • Shares

Σε μια αποκάλυψη η οποία αν ισχύει θα προκαλέσει αλληλουχία συνεπειών για τους πολίτες της ΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων και των Ελλήνων, προχωρά η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλούμενη πηγές από το κόμμα των Συντηρητικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας που πρωτοστάτησε στην καμπάνια υπέρ του Brexit, η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει σκοπό εν μέσω της προεκλογικής περιόδου να δημοσιοποιήσει μανιφέστο στο οποίο θα δεσμεύεται ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία. Στο ίδιο μανιφέστο θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Βέβαια, το μανιφέστο θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τα στελέχη των Συντηρητικών που τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ AV

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
25.09.2017 - 15:16
Σχεδόν αθόρυβα η ηγεμονία του κοινωνικού δικτύου που καθορίζει την καθημερινότητά περισσότερων από 2 δις χρηστών παγκοσμίως, μετατρέπεται σε γεωπολιτική δύναμη
VIRAL
26.09.2017 - 07:04
Όσα μας έφτιαξαν τη διάθεση στο ίντερνετ
26.09.2017 - 07:04
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
25.09.2017 - 10:28
Το χαριτωμένο στις αναλύσεις «τύπου Βαρουφάκη» είναι το εσκεμμένο θόλωμα περιόδων και ευθυνών