Παλαιό Φάληρο: Κρυμμένος στην ντουλάπα επί 14 ώρες ο τέταρτος ληστής!
Είχε αποφυλακιστεί με τον Νόμο Παρασκευόπουλου
Μπορεί οι αστυνομικοί να χτένισαν όλη την περιοχή, αλλά τελικά ο τέταρτος της συμμορίας των ληστών στο Παλαιό Φάληρο, που θεωρείται και ο εγκέφαλος της σπείρας, τελικά παρέμενε εντός του διαμερίσματος του 8ου ορόφου, που είχε μπει να ληστέψει.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο τέταρτος ληστής κρύφτηκε στην ντουλάπα του σπιτιού των ηλικιωμένων, όπου και παρέμεινε επί 14 ώρες! Μάλιστα, ο δράστης έγινε αντιληπτός λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τη μυρωδιά, καθώς φέρεται να είχε... αφοδεύσει μέσα στη ντουλάπτα. Έτσι, το ζεύγος των ηλικιωμένων άνοιξε την ντουλάπα, την οποία δεν είχαν ψάξει νωρίτερα οι αστυνομικοί. Ο δράστης πετάχτηκε έξω και κατάφερε να ξεφύγει, απειλώντας το ζευγάρι με πιστόλι.
Προς το παρόν, οι δύο άλλοι συλληφθέντες αν και κρατούν το στόμα τους κλειστό, με αποτέλεσμα η αστυνομία να μην μπορεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του καταζητούμενου, ωστόσο εκτιμάται πως και αυτός αποφυλακίστηκε πρόσφατα με τον Νόμο Παρασκευόπουλου και επέστρεψε στην ενεργό δράση.
Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν στις 10.10 το πρωί της Δευτέρας, όταν δύο κακοποιοί μπήκαν με την απειλή όπλων στο διαμέρισμα 8ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, και λήστεψαν τους ηλικιωμένους. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν.
Ο γιος του ζευγαριού που μένει στον από πάνω όροφο και είχε τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας στο διαμέρισμα των γονιών του, αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.
Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Πρόκειται για Γεωργιανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου κρατούνται. Ο τρίτος σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 7ο όροφο, στην προσπάθειά του να διαφύγει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα - Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Αναμένονται οι ανακοινώσεις και από άλλους δήμους
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.