Κινηματογραφος

25 νέες ταινίες για ένα σινεφίλ καλοκαίρι

Sneak preview από τα φιλμ που έρχονται στους κινηματογράφους

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130169-294761.jpg

Μπλοκμπάστερ, σίκουελ, μεταφορές μυθιστορημάτων και πρωτότυπα σενάρια δίνουν ραντεβού με τους σινεφίλ στις κινηματογραφικές αίθουσες και στα θερινά. Το σινεμά θα είναι πάντα μια συναρπαστική λύση για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Σκηνοθέτες και αστέρες του κινηματογράφου αφηγούνται τις δικές τους, νέες, συναρπαστικές ιστορίες. To καλοκαίρι τρέχει και οι ταινίες που φέρνει υπόσχονται σασπένς, χιούμορ, δράση και συγκινήσεις. Αυτά είναι 25 φιλμ που προσεχώς θα μας ταξιδέψουν εκεί που μόνο η έβδομη Τέχνη μπορεί. Καλές προβολές! 

Warcraft

image

Δύο κόσμοι, ένα πεπρωμένο. Μάχη, μάχη, μάχη. Εκεί που οι άνθρωποι συγκρούονται με τα ορκ, ο κοινός εχθρός θα ενώσει τους προαιώνιους αντιπάλους. Ο τίτλος-σταθμός της Blizzard στην ιστορία των videogames που άγγιξε το ιλιγγιώδες νούμερο των 12,5 εκατομμυρίων online subscribers μεταφέρεται στο σινεμά από τον γιο του Ντέιβιντ Μπόουι, Ντάνκαν Τζόουνς.

image

Λάτρης του «Warcraft», σκηνοθέτης των «Moon» και «Source Code» και με προϋπολογισμό 160 εκατομμύρια δολάρια θα μας μεταφέρει στον επικό κόσμο μιας άλλης εποχής. Οι προσδοκίες πολλές, οι εκτιμώμενες εισπράξεις περισσότερες.

Genius

image

Καστ πολλών αστέρων με τους Κόλιν Φερθ, Τζουντ Λο, Νικόλ Κίντμαν και Γκάι Πιρς. Ιστορία που ανατέμνει μια εμβληματική περίοδο της αμερικάνικης λογοτεχνίας. Η σχέση του φημισμένου επιμελητή λογοτεχνίας και εκδότη Μαξ Πέρκινς με τον Τομ Γουλφ και η επίδραση που είχε στη ζωή του συγγραφέα των κλασικών μυθιστορημάτων «Γύρνα Πίσω Αγγελέ Μου» και «Ένας Άντρας με τα Όλα του».

image

Το «Genius» βασίζεται στο βιβλίο του Α. Σκοτ Μπεργκ «Max Perkins: Editor of Genius», εμπιστεύτηκε στο σενάριο τον υποψήφιο για Όσκαρ Τζον Λόγκαν των «Gladiator», «The Aviator», «Hugο» και «Skyfall» και διαθέτει στη σκηνοθεσία τη ματιά του Μάικλ Γκράντατζ. Δεν ενθουσίασε στη Berlinale αλλά το στόρι από μόνο του είναι ένας λόγος να κόψεις εισιτήριο.

Now You See Me 2

image

H Συμμορία των Μάγων ή θαυματουργών ταχυδακτυλουργών ή επιδέξιων αεριτζήδων σε νέες προκλήσεις. Αφού παραμύθιασαν το FBI στο Λας Βέγκας, οι Γούντι Χάρελσον, Τζέσε Αϊζενμπεργκ, Ντέιβ Φράνκο και Λίζι Κάπλαν θα επιχειρήσουν να δώσουν στεγνά ή να ξεσκεπάσουν ή να αποκαλύψουν τις πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας. Μαρκ Ράφαλο, Μόργκαν Φρίμαν και Μάικλ Κέιν ή ένα σούπερ καστ ή κάθε ρόλος θέλει τον κατάλληλο ηθοποιό του.

image

Mind games ή απολαυστική περιπέτεια ή 129 λεπτά όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

The Conjuring 2

image

Το νέο κάλεσμα του σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν για να σατανιστείτε στο σινεμά, να ανατριχιάσετε και να αφήσετε μια υπερφυσική ιστορία τρόμου να σας μεταφέρει στην εμπειρία που σημάδεψε το Βόρειο Λονδίνο.

image

Βέρα Φαρμίγκα, Πάτρικ Γουίλσον, Λίλι Τέιλορ και Ρον Λίβινγκστον πρωταγωνιστούν, οι ήρωες Εντ και Λορέιν Ουόρεν επιδίδονται σε νέες αναζητήσεις και ο εξαποδώ και τα πνεύματά του κατοικοεδρεύουν στο σπίτι μιας μητέρας που μεγαλώνει μόνη της τέσσερα παιδιά. Πόσοι ήταν οι Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης;

Finding Dory

image

Μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο περιμένουν πώς και πώς τη συνέχεια του αξέχαστου «Finding Nemo» που επικεντρώνεται στην Ντόρι και τη μοναδική της ιστορία. Νέοι χαρακτήρες, η Ντόρι που ευτυχεί μαζί με τον Μάρλιν και τον Νέμο θα αναγκαστεί να ξεχυθεί στον ωκεανό προκειμένου να βρει την οικογένειά της.

image

Τότε οι Μάρλιν και Νέμο θα την αναζητήσουν απεγνωσμένα, όπως φρόντισε  να κάνει κι εκείνη στο πρώτο φιλμ για να βρεθεί ο Νέμο. Η Ελεν ΝτεΤζένερις δανείζει ξανά τη φωνή της στη Ντόρι και ο Αλμπερτ Μπρουκς στο ρόλο του Μάρλιν, ενώ τους γονείς της υποδύονται η Ντάιαν Κίτον και ο Γιουτζίν Λέβι. Animation υπερθέαμα με τη σφραγίδα των Disney και Pixar.

Independence Day: Resurgence

image

20 χρόνια μετά, το καταστροφολογικό μπλοκμπάστερ του Ρόλαντ Έμεριχ που σημάδεψε τα 90s επιστρέφει χωρίς τον Γουίλ Σμιθ αλλά με τον Λίαμ Χέμσγουορθ. Οι Τζεφ Γκολντμπλουμ και Μπιλ Πούλμαν σκάνε μύτη στο νέο στόρι. A, και η Σαρλότ Γκενσμπούργκ κάνει την έκπληξη.

image

Με budget 200 εκατομμυρίων δολαρίων, οι εξωγήινοι θα επιχειρήσουν να αφανίσουν και πάλι το ανθρώπινο είδος. Παρά τα ανεπτυγμένα αμυντικά συστήματα που διαθέτει η Γη, οι κάτοικοί της θα ζήσουν τον κακό χαμό, με τα εφέ και τη δράση να παρελαύνουν σε κάθε πλάνο του φιλμ.

Free State Of Jones

image

Σε μια πραγματική ιστορία του αμερικανικού εμφυλίου αφιερώνεται το «Free State of Jones», η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι, σε σκηνοθεσία Γκάρι Ρος. Το φιλμ εκτυλίσσεται στη διάρκεια του αμερικανικού εμφυλίου κι αφηγείται την ιστορία του τολμηρού αγρότη στο Νότο, του Νιούτον Νάιτ και της ένοπλης επανάστασής του ενάντια στην συνομοσπονδία.

image

Ενώνοντας της δυνάμεις του με τους αγρότες και με τη βοήθεια των σκλάβων της περιοχής, ο Νάιτ διοργάνωσε μια εξέγερση που οδήγησε στην απόσχιση της Επαρχίας του Τζόουνς στον Μισισιπή από τη συνομοσπονδία, δημιουργώντας την Ελεύθερη Πολιτεία του Τζόουνς. Ο γάμος του με την απελεύθερη Ρέιτσελ και η επακόλουθη ίδρυση μιας διαφυλετικής κοινότητας αποτέλεσε επαναστατικό γεγονός για τα χρόνια της εποχής, προσδίδοντας θρυλικές διαστάσεις στην ιστορία του. Δίπλα στο Μάθιου ΜακΚόναχι, συναντάμε τη Γκούγκου Μπάτα-Ρο του «Belle» που ερμηνεύει την ηρωίδα Ρέιτσελ.

Wiener-Dog

image

O Τοντ Σόλονζ επιστρέφει με μια συνέχεια που δεν είναι ακριβώς συνέχεια του «Welcome To The Dollhouse», του φιλμ που τον ανέδειξε ως εκπρόσωπο του ανεξάρτητου αμερικάνικου σινεμά. Γκρέτα Γκέργουικ, Μπρι Λάρσον, Ζιλί Ντελπί, Κιέραν Κάλκιν, Ελεν Μπέρνστιν και Ντάνι Ντε Βίτο σε μια κινηματογραφική σπουδή για τη ζωή και το θάνατο, την αγάπη και το σεξ, την επικοινωνία και τη μοναξιά.

image

Η ζωή ενός σκύλου που ταξιδεύει σε όλη τη χώρα σκορπώντας χαρά και απόλαυση σε ένα χρονικό που δεν ακολουθεί τους κανόνες του ποπ-κορν.

Swiss Army Man

image

Προκάλεσε το ενδιαφέρον και τις κριτικές στο Sundance Film Festival, αφηγείται την ιστορία ενός ναυαγού κι ενός πτώματος σε ένα ερημονήσι και διεκδικεί τη θέση του στην κατηγορία «ασυνήθιστα φιλμ της χρονιάς». Η υπαρξιακή κωμωδία των Ντάνιελς, τουτέστιν Ντάνιελ Σάινερτ και Ντάνιελ Κουάν, μας συστήνει τους Πολ Ντέινο και Ντάνιελ Ράντκλιφ ως Χανκ και Μάνι.

image

Έχει αποφθέγματα όπως «υπάρχουν εφτά δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, πρέπει να είσαι πολύ τυχερός αν πετύχεις αυτόν με τον οποίο θα ήθελες να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του». Δείχνει πώς μπορεί ένα πτώμα να γίνει αποτελεσματικά σανίδα του σερφ. Και μας έχει βάλει ήδη στο τριπάκι για το μέχρι πού μπορεί να το φτάσει.

The Duel

image

Λίαμ Χέμσγουορθ και Γούντι Χάρελσον σε ένα γουέστερν εκδίκησης και μυστηρίου. Ένας Texas Ranger ερευνά μια σειρά εγκλημάτων στην πόλη-φάντασμα Helena που τα κουμάντα κάνει ένας χαρισματικός παύλα μούτρο παύλα ιερέας. Πολύ σύντομα βέβαια η ρουτίνα της διερεύνησης θα σπάσει και τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν μια κολασμένη τροπή.

image

Ο Αυστραλός ηθοποιός Κίραν Ντάρσι-Σμιθ, γνωστός για το «Wish You Were Here», σκηνοθετεί, τα γκάνια παίρνουν φωτιά και οι ατάκες στην ηλιοκαμένη Άγρια Δύση πάνε και έρχονται.

The Legend Of Tarzan

image

Ταμ, ταμ, ταμ σε 3D και ΙMAX. O νέος κινηματογραφικός Τάρζαν Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έχει τους μύες και τα μάτια που χρειάζονται, η Μάργκοτ Ρόμπι ως Τζέιν αξίζει να γίνουν λίμπα όλα και οι Κριστόφ Βαλτς, Σάμιουελ Τζάκσον, Τζιμόν Χούνσου πλαισιώνουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο για να δώσουν την απαιτούμενη ερμηνευτική απόδοση στο μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού.

image

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γέιτς τοποθετεί τον Τάρζαν σε μια φάση που δεν τον πετυχαίνεις στις ζούγκλες της Αφρικής αλλά στη Βικτοριανή Αγγλία μαζί με την Τζέιν. Όταν θα ανακαλύψει τις παλιοδουλειές του Λέον Ρομ, η φύση θα συνωμοτήσει για να τις ανατρέψει.

The BFG

image

O Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει το πολυδιαβασμένο παιδικό βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «The BFG» όπως Big Friendly Giant στη μεγάλη οθόνη υλοποιώντας ένα όραμα ετών.

image

Το Φεστιβάλ Καννών αποφάνθηκε πως τα κατάφερε, ο Τζον Γουίλιαμς σκοράρει με το score της ταινίας, τα παιδιά ζουν την ιστορία του καλόκαρδου γίγαντα που θα απαγάγει ένα ορφανό κορίτσι στη Χώρα των Γιγάντων αντιμετωπίζοντας τη μήνη των ανθρωποφάγων ομοειδών του, οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά. Ένα φιλμ προορισμένο να μείνει κλασικό στο είδος του.

The Purge: Election Year

image

To τρίτο μέρος της σειράς ταινιών του Τζέιμς ΝτεΜονακό μας μεταφέρει και πάλι σε ένα τοπίο βίας, αναρχίας και τρόμου στο γνωστό καταγγελτικό πλαίσιο των προηγούμενων φιλμ.

image

Σε μια Αμερική που νομιμοποιεί το έγκλημα για μια νύχτα κάθε χρόνο, το «The Purge: Election Year» επικεντρώνει στην υποψήφια για την προεδρία που έχει ως δυνατό χαρτί της προεκλογικής της εκστρατείας την εξάλειψη αυτού του νόμου. Έγκλημα, πολιτική κριτική και χάος εντός και εκτός Ουάσιγκτον.

Captain Fantastic

image

O Βίγκο Μόρτενσεν υποδύεται έναν πατέρα έξι παιδιών που μεγαλώνει στο δικό του προσωπικό παράδεισο, κάπου στον Ειρηνικό και τα δάση της βορειοδυτικής ακτής, και με τους δικούς τους κανόνες την οικογένειά του. Μια τρελή, διασκεδαστική, φαμίλια με ένα Κάπτεν Φανταστικό χαζομπαμπά.

image

Όταν θα βρεθεί και πάλι στον πραγματικό κόσμο, εξαιτίας μιας απρόσμενης τραγωδίας, θα έρθει αντιμέτωπος με τα υπαρξιακά του και θα επανεξετάσει τις ιδέες της προσωπικής ελευθερίας αλλά και της ανατροφής μιας οικογένειας. Ο ηθοποιός Ματ Ρος σκηνοθετεί, το απρόβλεπτο και το κωμικό εναλλάσσονται, οι γονείς θα τη δουν οπωσδήποτε με άλλο μάτι. Το «Captain Fantastic» κέρδισε την εκτίμηση του Sundace Festival και των Καννών και βάζει πλώρη για τους κινηματογράφους.

The Infiltrator

image

O Μπράιαν Κράνστον πρωταγωνιστεί σε μια αληθινή ιστορία για τη μάχη ενός ανθρώπου εναντίον του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών. Ακούγεται Breaking Bad αλλά δεν είναι, θα βρεθούμε στα mid 80s και στα λημέρια του Πάμπλο Εσκομπάρ, όπου ένας μυστικός πράκτορας του FBI θα ξεπεράσει κάθε όριο.

image

Ρίσκο, προδοσία, πλυντήρια με τράπεζες και κυρίους υπεράνω υποψίας, ναρκοδολάρια και νόμοι της παρανομίας. Με Νταιάν Κρούγκερ, Τζον Λεγκουιζάμο και Μπένζαμιν Μπρατ συμπρωταγωνιστές, τρέιλερ που υπόσχεται σασπένς και ιστορία που δύσκολα θα αφήσει ανικανοποίητους όσους αρέσκονται στις γκανγκστερικές κινηματογραφικές περιπέτειες, το «The Infiltrator» θα μας φτιάξει. Breaking Good. 

Ghostbusters

image

30 χρόνια μετά το φιλμ που άγγιξε μια γενιά και έγινε σύμβολο εποχής, οι φαντασματοκυνηγοί επιστρέφουν σε ένα reboot που ήδη ιντερνετικά έχει κερδίσει το βραβείο του χειρότερου τρέιλερ και ίσως κερδίσει και πολλά Χρυσά Βατόμουρα την επόμενη χρονιά.

image

Οι Ghostbusters αυτή τη φορά είναι Κυρίες και ο σκηνοθέτης Πολ Φιγκ εμπιστεύεται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις Κρίστεν Γουίιγκ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Λέσλι Τζόουνς και Κέιτ ΜακΚίνον, άπασες με θητεία στα πλατό του «Saturday Night Live». Ο Νταν Ακρόιντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Είναι όμως αυτό αρκετό;

Café Society

image

«Η ζωή είναι μια κωμωδία γραμμένη από έναν σαδιστή σεναριογράφο». Είναι μια από τις ωραιότερες ατάκες στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, Café Society. Μια ταινία που αναβιώνει το Χόλιγουντ των 30s και με την οποία άνοιξε η αυλαία του Φεστιβάλ Καννών.

image

Μουσικές τζαζ, νεοϋορκέζικες προφορές του Μπρονξ, νευρωτικοί ήρωες, καβγάδες μιας εβραϊκής οικογένειας της Νέας Υόρκης, ακόμα και ρήσεις του Σωκράτη. Μια γουντιαλενική ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ και Κρίστεν Στιούαρτ που αφήνει τη Γηραιά Αλβιόνα και επιστρέφει στο Μεγάλο Μήλο, έξι ταινίες μετά το «Whatever Works».

Star Trek Beyond

image

Στο «Star Trek Beyond», ο Κάπτεν Κερκ, ο Mr. Spock και το θρυλικό Enterprise επιστρέφουν για να εξερευνήσουν ξανά το αχανές σύμπαν. Οι αγαπημένοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα νέο μυστηριώδη εχθρό που θα απειλήσει τόσο τους ίδιους όσο και τις αξίες της Ομοσπονδίας.

image

Το «Star Trek Beyond» συνεχίζει την ιστορία των νέων Star Trek και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε πάλι τους βετεράνους πλέον Κρις Πάιν, Ζάκαρι Κουίντο, Ζόι Σαλντάνα, Σάιμον Πεγκ, Καρλ Ερμπαν, Τζον Τσο και Αντον Γιέλτσιν, ενώ νέες αφίξεις στο καστ είναι οι Ιντρις Ελμπα, ως νέος κακός, και η Σοφία Μπουτέγια.

Ice Age: Collision Course

image

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

image

100 λεπτά απολαυστικών καρτούν με τις φωνές των Ρέι Ρομάνο, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντένις Λίρι, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα, Σάιμον Πεγκ, Νικ Όφερμαν και Μαξ Γκρίνφιλντ.

Jason Bourne

image

O Ματ Ντέιμον συναντά τον Πολ Γκρίνγκρας στη σειρά ταινιών που έχει φανατικούς φίλους, διαδηλώνει έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο σε σκηνές που γυρίστηκαν στη Σάντα Κρουζ, μαζί του παίζουν οι Τζόαν Αλεν, Τόμι Λι Τζόουνς, Βενσάν Κασέλ, Ριζ Αχμέντ, Τζούλια Στάιλς και Αλίσια Βικάντερ.

image

Τι άλλο από την περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού και την κατασκοπική δράση που μόνο ο Τζέισον Μπορν γνωρίζει να προσφέρει;

Suicide Squad

image

Είναι μια από τις ταινίες που κομιξόφιλοι και όχι μόνο περιμένουν να δουν αυτή χρονιά. Ο πολυτάλαντος Τζάρεντ Λέτο αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ερμηνευτικής του καριέρας. Μετά τους Τζακ Νίκολσον και Χιθ Λέτζερ, το στοίχημα για το νέο Τζόκερ είναι μεγάλο. Στο πλευρό του, μεταξύ πολλών άλλων, θα δούμε τους Γουίλ Σμιθ, Κάρα Ντελεβίν, Τζόελ Κίναμαν, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζέι Κόρτνι και Βιόλα Ντέιβις.

image

Δημιουργημένη από τους Ρόμπερτ Κάνιγκερ και Ρος Άντρου, το 1959, η ιστορία του «Suicide Squad» συγκεντρώνει την αφρόκρεμα των villains της DC. Οι Deadshot, Captain Boomerang, Bane, Killer Frost, Poison Ivy, Count Vertigo, Deathstroke και Harley Quinn πρωταγωνιστούν σε μια σκοτεινή κόμικ περιπέτεια.

The Founder

image

H ιστορία των McDonald's μέσα από το πορτρέτο του πωλητή Ρέι Κροκ από το Ιλινόις και τη γνωριμία του με τους Μακ και Ντικ ΜακΝτόναλντ.

image

Ο Μάικλ Κίτον πρωταγωνιστεί, η burger αυτοκρατορία και η αλματώδης εκτίναξή της από τη γέννησή της στα 50s σε πρώτο πλάνο, το franchise και οι κώδικές του σε ένα φιλμ που υπογράφει ο Ρόμπερτ Σίγκελ. Οσκαρικό ή όχι; Θα δείξει.

Florence Foster Jenkins

image

Η Μέριλ Στριπ υποδύεται την περιβόητη Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, τη χειρότερη τραγουδίστρια όπερας του κόσμου. Mία τραγουδίστρια όπερας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα με αναρίθμητους θαυμαστές παρά το γεγονός ότι ήταν εντελώς παράφωνη. Στην καριέρα της τα θέατρα ήταν πάντα γεμάτα αλλά κανείς δεν ξέρει αν οι θαυμαστές πραγματικά πήγαιναν για να απολαύσουν το τραγούδι της ή για να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

image

O Χιου Γκραντ ερμηνεύει τον σύντροφο και μάνατζέρ της, οι Νίνα Αριάντα, Σάιμον Χέλμπεργκ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον συμπληρώνουν το καστ. Ο Στίβεν Φρίαρς σκηνοθετεί κι αυτό λέει πολλά.

The Space Between Us

image

Ο Γκάρι Ολντμαν,ο Έιζα Μπάτεφιλντ, η Κάρλα Γκουτζίνο και η Μπριτ Ρόμπερτσον σε μια sci-fi γλυκιά ιστορία. Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στον πλανήτη Άρη επιστρέφει για να μάθει από πρώτο χέρι πώς είναι η ζωή στον πλανήτη Γη.

image

Όπως μπορείτε να εικάσετε, τα πράγματα δεν θα εκτυλιχθούν χωρίς κινδύνους και προβλήματα. Ο Πίτερ Τσέλσομ σκηνοθετεί το αινιγματικό φιλμ που δείχνει εκ πρώτης όψεως «ρομαντικό» αλλά μπορεί να αποδειχθεί κάτι παραπάνω.

War Dogs

image

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το «War Dogs» του Τοντ Φίλιπς τοποθετεί τους Τζόνα Χιλ και Μάιλς Τέλερ σε ένα σκηνικό εμπορίας όπλων για να πουλήσουν την πραμάτεια τους στα αμερικάνικα στρατεύματα στο Αφγανιστάν.

image

Τα λεφτά είναι πολλά, για την ακρίβεια είναι 300 εκατομμύρια δολάρια, η ημερομηνία γράφει 2007 και θα χρειαστεί να πέσουν πολλές σφαίρες μέχρι να δούμε αν θα τα καταφέρουν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ