Κοσμος

Νεκρός φροντιστής στο σετ γυρισμάτων του Blade Runner 2

Εργατικό δυστύχημα στα Origo Studios της Βουδαπέστης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
136388-311906.jpg

Τραγικό θάνατο βρήκε Ούγγρος τεχνικός κατά τη διάρκεια αποξήλωσης του σκηνικού στο σετ των Origo Studios στη Βουδαπέστη, όπου πραγματοποιούνταν από τις αρχές Ιουλίου τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας Blade Runner 2, που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 6 Οκτωβρίου 2017.

Εκπρόσωπος της εταιρίας παραγωγής Alcon Entertainment επιβεβαίωσε το θάνατο του άτυχου εργαζομένου, διαμηνύοντας πως θα πραγματοποιηθούν έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Το κομμάτι των γυρισμάτων στην Ουγγαρία έχει ολοκληρωθεί και η παραγωγή είχε αποχωρήσει εδώ και μέρες, αλλά το συνεργείο είχε παραμείνει για να αποσυνδέσει το σκηνικό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο φροντιστής εργαζόταν κάτω από μία πλατφόρμα τη στιγμή που την αποσυναρμολογούσαν, όταν από λάθος κομμάτι της κατέρρευσε πάνω του και τον καταπλάκωσε.

Η διαδικασία παραγωγής της δεύτερης ταινίας «Blade Runner», 35 χρόνια μετά το φουτουριστικό φιλμ που άφησε εποχή, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Ρίντλεϊ Σκοτ αναλαμβάνει την παραγωγή παραδίδοντας τη σκυτάλη τη σκηνοθεσίας αυτή τη φορά στον Ντενί Βιλνέβ. Ο Χάρισον Φορντ θα έχει στο πλευρό τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζάρετ Λέτο και Ρόμπιν Ράιτ. Ο Ρότζερ Ντίκινς εκτελεί χρέη διευθυντή φωτογραφίας. Οι Χάμπτον Φάντσερ και Μάικλ Γκριν θα επιμεληθούν το σενάριο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα μας ταξιδέψει αρκετές δεκαετίες μετά τα δρώμενα της πρώτης ταινίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ