Κοσμος

Αυτό είναι το «νεκροταφείο προδοτών» στην Τουρκία (video)

Ούτε προσευχή για τους νεκρούς πραξικοπηματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
134708-307458.jpg

«Εγώ έδωσα εντολή να βρεθεί ένας χώρος ταφής τον οποίο θα τον ονομάσουμε Νεκροταφείο Προδοτών. Έτσι οι περαστικοί θα καταριούνται τα κόκαλά τους που θα βρίσκονται εκεί. Έτσι δεν θα μπορούν να ησυχάσουν ούτε στον τάφο τους» δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης  στη Χουριέτ. 

Το «νεκροταφείο προδοτών» είναι ήδη γεγονός στην  Κωνσταντινούπολη και προορίζεται για τους πραξικοπηματίες οι οποίοι με τον έναν ή με το άλλο τρόπο θα καταλήξουν εκεί για να ατιμαστούν ακόμα και νεκροί. Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στις ανατολικές συνοικίες της πόλης, στην πίσω πλευρά ενός εργοταξίου για την κατασκευή στέγης αδέσποτων σκυλιών.

image

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς αναφέρει ότι σκέφητκε να φτιάξει το νεκροταφείο προδοτών μετά την κίνηση του δημάρχου της πόλης Ορντού στη Μαύρη θάλασσα, ο οποίος απαγόρευσε να ταφούν στην περιοχή, οι νεκροί στρατιωτικοί που φέρονται να συμμετείχαν στο πραξικόπημα.

image

«Ο δήμαρχος της πόλης Ορντού δεν επέτρεψε την ταφή τους. Μια οικογένεια έθαψε τον συγγενή της στην αυλή του σπιτιού της. Συγχαίρω τον δήμαρχο» είχε σημειώσει ο Καντίρ Τομπάς, μετά το πραξικόπημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα 
Όταν η ανθρώπινη ζωή στη Γάζα έχει λιγότερη αξία από ένα σύνθημα

Η άδεια διέλευσης ενός Παλαιστινίου προς την Αίγυπτο κόστιζε στη μαύρη αγορά 5.000 δολάρια για έναν ενήλικα και 7.500 δολάρια για ένα παιδί. Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη οι τιμές αυτόματα διπλασιάστηκαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY