- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Άγριο έγκλημα στο Κορωπί: Η σύντροφος σκότωσε την πρώην σύζυγο
Πολλές μαχαιριές στο σώμα της άτυχης 35χρονης Ελληνίδας
Βαριά τραυματισμένη από πολλαπλές μαχαιριές μεταφέρθηκε μία 35χρονη Ελληνίδα το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο υγείας του Κορωπίου.
Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή αλλά λίγη ώρα μετά η 35χρονη άφησε την τελευταία της πνοή υποκύπτοντας στα βαριά τραύματά της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μαχαίρι είχε πλήξει ζωτικά όργανα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής οι οποίες μετά από έρευνες ανακάλυψαν οτι δράστης του εγκλήματος ήταν μια άλλη γυναίκα. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές δράστης είναι η νυν σύντροφος και θύμα η πρώην σύζυγος 50χρονου, ο οποίος έχει από δύο παιδιά με την κάθε γυναίκα. Οι άντρες της ΕΛΑΣ συνέλαβαν τη φερόμενη ως δολοφόνο, ενώ οδήγησαν στο τμήμα Κορωπίου τον 50χρονο άνδρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ώρες
Οι συνθήκες καιρού κατά τη διεξαγωγή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.