Visual Browsing
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Κυριακής 11.07.2021

Αιγόκερε, ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τέλος Ιουλίου μπορεί να σε βοηθήσει να γεφυρώσεις ένα χάσμα σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία μέσω του διαλόγου
© Erriko Boccia / Unsplash
Τα Ζώδια της Κυριακής 11.07.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο ο τρόπος σκέψης σου γίνεται περισσότερο συναισθηματικός και εσωστρεφής, ενώ ένα ζήτημα από το παρελθόν μπορεί να σε επισκεφθεί ξανά, ζητώντας λύσεις.

Ταύρος
Καιρός να προωθήσεις και να διαφημίσεις την δουλειά σου, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με το εμπόριο, τα Μ.Μ.Ε ή τις εκδόσεις με τη νέα θέση του Ερμή στον Καρκίνο, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά.

Δίδυμοι
Ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σου και οι τόνοι πέφτουν επικοινωνιακά, ενώ από την νέα του θέση μέχρι τέλος Ιουλίου στον Καρκίνο σε βοηθά να εστιάσεις στην βελτίωση των οικονομικών σου, τακτοποιώντας σχετικές εκκρεμότητες.

Καρκίνος
Είσαι ο πρωταγωνιστής του Σ/Κ καθώς εκτός από την Νέα Σελήνη του Ιουλίου στα γενέθλια σου, σήμερα εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο σου, δίνοντας σου ατού επικοινωνιακά. Θα μπορείς πλέον να εκφράζεσαι με μεγαλύτερη αμεσότητα, να κάνεις πιο πετυχημένες επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ θα ξεκινήσεις επιτέλους και τα ταξίδια εν μέσω Καλοκαιριού!

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 19.09.2021

Λέων
Το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σε κάνει λίγο «τσιγκούνη» στο κομμάτι της επικοινωνίας, φέρνοντας ένα «κλείσιμο» προς τα μέσα ή και μια τάση για αναπόληση του παρελθόντος, με όχι και τόσο γόνιμο τρόπο.

Παρθένος
Μια πιο χαλαρή περίοδος ξεκινά μέχρι το τέλος Ιουλίου με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο, με διάθεση για εξόδους, βόλτες και περισσότερο χρόνο για ξεγνοιασιά, συντροφιά με το σύντροφο και τους φίλους σου.

Ζυγός
Το μυαλό σου εστιάζεται στην καριέρα σου με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο μέχρι τέλος Ιουλίου, προσοχή όμως μην σου γίνει εμμονή ιδέα και το «κάψεις» τελικά από το πολύ άγχος. Μια πιο πρακτική προσέγγιση θα μπορούσε να φέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Σχετικα
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021

Σκορπιός
Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο εγκαινιάζει μάλλον την περίοδο των διακοπών σου για φέτος, ενώ ευνοεί και την αγορά ενός μεταφορικού μέσου μέχρι τέλος Ιουλίου, αν κάτι τέτοιο είναι μέσα στα πλάνα σου.

Τοξότης
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει περισσότερο καχύποπτο ή και «κολλημένο» με θέματα, που αφορούν το ερωτικοσεξουαλικό κομμάτι της σχέσης σου. Ίσως μάλιστα μπεις στη διαδικασία να «διορθώσεις τα κακώς κείμενα», κάνοντας μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου.

Αιγόκερως
Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τέλος Ιουλίου μπορεί να σε βοηθήσει να γεφυρώσεις ένα χάσμα σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία μέσω του διαλόγου, ενώ θα σε κινητοποιήσει και στο κομμάτι του φλερτ αν είσαι μόνη/ος.

Υδροχόος
Η καθημερινότητα σου γίνεται πιο απαιτητική με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, ωστόσο είναι μια καλή περίοδος μέχρι τέλος Ιουλίου για να προσλάβεις έναν καινούργιο υπάλληλο ή να βρεις έναν νέο συνεργάτη για τη δουλειά.

Ιχθύες
Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τέλος Ιουλίου φέρνει το γέλιο και την χαρά στην επικοινωνία με το περιβάλλον σου, αυξάνοντας τις επιδόσεις σου στο φλερτ, ενώ σε βοηθά να εξερευνήσεις τις δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη για την απόκτηση παιδιών.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Καρκίνε, η αυτολύπηση είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα της ανθρώπινης φύσης. Μην...
Zarastro
Τα Ζώδια του Σαββάτου 18.09.2021
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5