Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 28.06.2021

Ζυγέ, καλύτερα να αναβάλλεις για άλλη μέρα σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-28-06-2021.jpg
© Masha Raymers / Pexels

Τα Ζώδια της Δεύτερας 28.06.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Επαγγελματικά ξεκινήματα, ανοίγματα σχετικά με επιχειρήσεις, σημαντικές παρουσιάσεις στη δουλειά και συζητήσεις για συλλογικά πρότζεκτ παίρνουν άκυρο με την Σελήνη να βρίσκεται κενή πορείας μέχρι τις 20:51 το βράδυ.

Ταύρος
Με την Σελήνη κενή πορείας στον τομέα της καριέρας σου ολόκληρη σχεδόν την ημέρα, σοβαρές συζητήσεις και επαφές με ανωτέρους, υπογραφές συμβολαίων και σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά παίρνουν αναβολή, με κάθε δυνατό τρόπο.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη κενή πορείας μέχρι τις 20:51 το βράδυ απόφυγε να ξεκινήσεις δικαστικές αγωγές και λοιπές νομικές διαδικασίες, καθώς και να κλείσεις ή να υπογράψεις εμπορικές συμφωνίες.

Καρκίνος
Οικονομικές δοσοληψίες κάθε είδους με οργανισμούς, εταιρείες, επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες κ.λπ. είναι «απαγορευμένες» σήμερα, καθώς η Σελήνη θα είναι κενή πορείας σχεδόν ολόκληρη την ημέρα.

Λέων
Αν είχες υπόψη σου να επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο την σχέση σου, να κάνεις πρόταση γάμου ή να οργανώσεις αρραβώνες διάλεξε καλύτερα μια άλλη μέρα, καθώς η Σελήνη κενή πορείας απέναντι σου μέχρι τις 20:51 το βράδυ δεν είναι ευνοϊκή. Απόφυγε επίσης κλεισίματα συμφωνιών και υπογραφές συμβολαίων στα επαγγελματικά

Παρθένος
Με την Σελήνη κενή πορείας μέχρι τις 20:51 το βράδυ, η Δευτέρα δεν είναι ενδείκνυται για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνέντευξη ή να κάνεις μια σημαντική παρουσίαση στη δουλειά.

Ζυγός
Καλύτερα να αναβάλλεις για άλλη μέρα σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις, εγκαίνια και ενάρξεις δημιουργικών σχεδίων, μιας και η Σελήνη κενή πορείας καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας δεν ευνοεί την επιτυχία τους.

Σκορπιός
Αγοραπωλησίες, μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων, καθώς και μετακομίσεις και συμφωνίες επί κληρονομικών θεμάτων πρέπει να αποφευχθούν σήμερα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται κενή πορείας ολόκληρη σχεδόν την ημέρα.

Τοξότης
Με την Σελήνη κενή πορείας μέχρι τις 20:51 το βράδυ, σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμφωνιών κρίνονται ακατάλληλες και αναβάλλονται για άλλη μέρα, προς αποφυγήν μπλεξίματος.

Αιγόκερως
Ακριβές αγορές, ενάρξεις επιχειρήσεων, ανοίγματα λογαριασμών, συζητήσεις για δάνεια κ.λπ. παίρνουν άκυρο για σήμερα, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται κενή πορείας στον οίκο των οικονομικών σου καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας.

Υδροχόος
Με την Σελήνη κενή πορείας στο ζώδιο σου μέχρι της 20:51 το βράδυ μπορεί να αισθάνεσαι κάπως αποπροσανατολισμένος και άκεφος, ενώ καλό θα ήταν να μην καταπιαστείς με οτιδήποτε σημαντικό που απαιτεί ορθή κρίση ή να αναλάβεις δράση για νέα ξεκινήματα σε κάθε τομέα της ζωής σου.

Ιχθύες
Η Δευτέρα έχει πιο «ιδιωτική διάθεση» με όρεξη για ρεμβασμούς και ξάπλες, με σαφώς μειωμένη εύνοια για σημαντικά πρακτικά θέματα της δουλειάς που πρέπει να αποφευχθούν, λόγω της Σελήνης κενής πορείας μέχρι της 20:51 το βράδυ, όπου και θα περάσει στο ζώδιο σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ