Visual Browsing
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020
ΤΕΥΧΟΣ 751
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 27.7-2.8.2020

Λέοντα, είσαι ενοχλημένος που δεν σ’ αφήνουν να κάνεις αυτά που σ’ αρέσουν

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές, ακόμη κι αν δεν βγάζεις άκρη με τα σημαντικά
Κάθε κουβέντα και συνάντηση, ακόμη και τα πιο αθώα και απλά, φαίνεται ν’ ανοίγουν ζητήματα και να δημιουργούν μπερδέματα στην αρχή της εβδομάδας. Ενδεχομένως επιβαρύνει κάπως τις καταστάσεις το γεγονός πως το μυαλό σου δεν είναι ακριβώς καθαρό, είτε γιατί εμπλέκεσαι συναισθηματικά, είτε γιατί τα έχεις κάνει κι εσύ τα λαθάκια σου, είτε επειδή δεν έχεις όλα τα δεδομένα. Είσαι επιρρεπής ως εκ τούτου σε βιαστικές και άστοχες αντιδράσεις. Αυτές έχουν το κόστος τους σε χρήμα, όσον αφορά κυρίως τα του σπιτιού και της οικογένειας, για να καταφέρεις να βγάλεις άκρη και να είσαι τελικά ευχαριστημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Συναισθηματικά επίσης εκτίθεσαι για να αντιληφθείς ότι ορισμένα πράγματα που σου αρέσουν και σε βολεύουν θέλουν ρύθμιση, εάν πρόκειται να βγει όμορφα το ερωτικό. Υπάρχουν ωραίες στιγμές και η διάθεσή σου παραμένει κυρίως θετική και καλοκαιρινή, όσο καταφέρνεις να απολαμβάνεις τα «μικρά» πράγματα, έστω κι αν τα «μεγάλα» παραμένουν κολλημένα.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Ικανοποιημένος με συναναστροφές, αν και με τάση να υπερεκτιμήσεις
Αρκετά ικανοποιημένος και «γεμάτος» αισθάνεσαι στην αρχή της εβδομάδας, κυρίως γιατί τα θέματα των ημερών είναι λίγο πολύ γνωστά και δεν φαίνεται να συμβαίνει τίποτα εξαιρετικά δραστικό. Σε επίπεδο επιμόρφωσης, συγγενών και σχέσης, οποιαδήποτε εξέλιξη μάλλον είναι στον πάγο λόγω καλοκαιριού, ενώ από άποψη διακοπών, παρέας και δικών σου δραστηριοτήτων υπάρχει ένα «χάσιμο», όμως, καθώς λίγα μπορείς να κάνεις, καταφέρνεις να μένεις ημι-ικανοποιημένος. Από τη μέση της εβδομάδας τα οικογενειακά και τα θέματα του σπιτιού παίρνουν ροπές, κι επαφίεται σε σένα να αλλάξεις τη στάση σου, χωρίς όμως να τσαλαπατήσεις τους υπόλοιπους. Οι έξοδοι, οι γνωριμίες και οι επαφές των ημερών έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που σ’ αρέσουν και σε ενθουσιάζουν, αλλά καλό είναι να είσαι λιγάκι επιφυλακτικός. Εξαιτίας της ανυπομονησίας σου να τελειώνεις με το παλιό, δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο να βαφτίσεις «καλές» και «θετικές» ειδήσεις, εξελίξεις και μηνύματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν αλλάζουν απολύτως τίποτα. Μπορούν να είναι ευχάριστα για τώρα και τόσο όσο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21-27.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21-27.09.2020

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Δραστηριότητες διακοπών με φίλους, ως αντίδοτο σε σοβαρότερα άγχη
Η αμφιθυμία και η αστάθεια είναι στα πάνω τους την αρχή της εβδομάδας, ιδιαίτερα σε σχέση με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όπου όλες οι επιλογές φαίνονται παλιές, γνωστές και ανεπαρκείς με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως δεν προχωρά τίποτα. Οι διακοπές είναι το καλύτερο σενάριο καθώς οι γνωριμίες, συναναστροφές, οι βόλτες και οι δραστηριότητες με τους φίλους σου σού δίνουν αίσθηση κατεύθυνσης. Από τη μέση της εβδομάδας, ωστόσο, κι αυτά αρχίζουν να «χτυπάνε» σε υπόκωφα άγχη, ατελείωτες υποθέσεις και γενικά στη «κρυμμένη» αταξία της ζωής σου, που αισθάνεσαι έντονα πως χρειάζεται να μπει σε σειρά. Ενδεχομένως να επηρεαστείς και σωματικά, πιθανώς στο θέμα του ύπνου και της νευρικότητας, ειδικά αν δεν υπάρχει ήδη ένα σταθερό και καλό πρόγραμμα σε αυτά τα κομμάτια. Υπάρχουν επίσης κάποιες θετικές ειδήσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου, από πλευράς οικογένειας ή από τον επαγγελματικό σου χώρο, αν και δεν επαρκούν για να σου λύσουν σχετικές ανησυχίες, ούτε σημαίνουν τη λήξη υποθέσεων με οργανισμούς, τράπεζες.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 14-20.09.2020

Στο βάθος σου βρωμάνε και σου ξινίζουν τα πάντα, ακόμη κι αυτά που είναι θετικά
Στην αρχή της εβδομάδας είναι κάπως δύσκολο να βρεις κάτι πραγματικά θετικό ή κάτι που πραγματικά γουστάρεις με όλη σου την καρδιά σχεδόν σε οτιδήποτε αφορά τη σχέση σου με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου. Ακόμη και οι ευχάριστες δραστηριότητες ή πράγματα που θα έπρεπε να σε ανανεώσουν τα εισπράττεις ως κάπως λίγα, με αποτέλεσμα μέσα σου να προσπαθείς διαρκώς να γεφυρώσεις τα αγεφύρωτα. Είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις ορθά, επειδή ακόμη και στις θετικές κουβέντες και ειδήσεις (που υπάρχουν), φαίνεται να κολλάει κάτι αρνητικό το οποίο τελικά σε σπρώχνει να λειτουργήσεις κάπως επιθετικά ή ανταγωνιστικά. Ενδεχομένως να έχει πρόσκαιρο θετικό αποτέλεσμα τόσο στην καριέρα όσο και στον γάμο σου, εφόσον σε κινητοποιεί. Από τη μέση της εβδομάδας προσπαθείς να βρεις ισορροπίες ανάμεσα στο πόσο αξίζει να ξοδέψεις ή να επενδύσεις σε οικονομικά και ερωτικά εγχειρήματα, και στην ανεξέλεγκτη ανάγκη σου για ασφάλεια. Ίσως ο καλύτερος δρόμος είναι αυτός που δεν αποκλείει τον απέναντι από τη διαδικασία.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενοχλημένος που δεν σ’ αφήνουν να κάνεις αυτά που σ’ αρέσουν
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με κάποια ενόχληση επειδή τα θέματα της δουλειάς, της ρουτίνας και της υγείας μπερδεύονται στο πρόγραμμα των διακοπών, του ελεύθερου χρόνου, σ’ αυτά που θέλεις να κάνεις με τους φίλους σου. Δεν βοηθάει ιδιαίτερα και η φάση της ονειροπόλησης που βρίσκεσαι στα ερωτικά και τα οικονομικά σου, καθώς συσκοτίζει περαιτέρω τις καταστάσεις. Αυτό που βοηθάει είναι ότι δεν πολυσκέφτεσαι πριν δοκιμάσεις πράγματα και είσαι πολύ ανοιχτός στο καινούριο σε σχέσεις, επαγγελματικά, από άποψη εμπειριών. Εφόσον τσεκάρεις πως όλα αυτά δεν είναι μόνο μια αντίδραση, όλα εντάξει. Από τη μέση της εβδομάδας μπαίνεις στο ρυθμό κάποιων δραστικών μεταβολών στην καριέρα και τον γάμο σου, στις οποίες βέβαια έχεις βάλει εκατό τοις εκατό το χεράκι σου. Ακόμη κι έτσι σαστίζεις κάπως, ενδεχομένως γιατί οι ειδήσεις, οι κουβέντες και εξελίξεις εμφανίζονται μάλλον αναδρομικά και εκεί που δεν το περιμένεις, χωρίς να σχετίζονται με κάποια εμφανή πρακτική κίνηση. Αν κάτι φταίει είναι το τάιμινγκ αλλά δεν γίνεται να μην ασχοληθείς.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Δυσκολεύεσαι ν’ αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις για οτιδήποτε σοβαρό στη ζωή σου
Βρίσκεσαι στην περίεργη για σένα θέση να μην μπορείς να αξιολογήσεις με ευκολία τι θέλεις και τι αξίζει στην καριέρα και τον γάμο σου, στην αρχή της εβδομάδας. Ο σύντροφος και οι συνεργάτες σου, όπως και η κατάσταση των δημιουργικών σου πρότζεκτ και της ερωτικής σου ζωής δεν προσφέρουν σχεδόν καμία βοήθεια. Όλα φαίνεται να τραβάνε τον δρόμο τους ή να αιωρούνται κάπως ξέχωρα από σένα. Ακόμη κι αν ψάξεις να βρεις αν σου φταίει κάτι και τι, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορείς να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα. Αυτό δεν σε σταματάει από το να κάνεις κάποιες μάλλον παθιασμένες ή δυναμικές κινήσεις για να βγεις από την ένταση. Μην περιμένεις να μεταφραστούν σε δραστηριότητες, επικοινωνία ή κάποιο σχέδιο με συνοχή χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά η κούραση της χρονιάς, όπως και οι φορές που έχεις καταπιέσει τον εαυτό σου, οδηγούν σε δραστική αλλαγή οπτικής και απρόβλεπτες τοποθετήσεις έναντι συγγενών και παρεών.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Κάνεις τη ζωή σου σε μια μικρή παρένθεση κι αυτό σε πείθει για αλλαγές
Σαν σκηνή καταδίωξης που έχεις καταφέρει να ξεφύγεις προς το παρόν με τα λάφυρά σου μοιάζει η αρχή της εβδομάδας. Μπορεί να τριγυρνάς από μέρος σε μέρος, από ιδέα σε ιδέα, από παρέα σε παρέα και από προοπτική σε προοπτική, πάντως ακόμη και με ένα ελαφρύ χάσιμο αισθάνεσαι πιο ελεύθερος και αισιόδοξος. Τελείως δεν γίνεται επειδή έχεις αφήσει πίσω σου ανοιχτά αρκετά θέματα επαγγελματικής φύσεως, οικονομικά θέματα της οικογένειας, ενδεχομένως και τις φροντίδες για την υγεία σου. Χρειάζεται λίγη προσοχή, να μην εκλάβεις γνωριμίες, προτάσεις και επανεμφανίσεις τις περιόδου ως βιώσιμες επί του πραγματικού πριν πάρεις χρόνο για να τα εξετάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για να αφήσεις ανταγωνισμό κι επιθετικότητα να πάρουν τον λόγο στις σχέσεις σου. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά μάλλον ο ποιοτικότερος χρόνος και δραστηριότητες έχουν δραστικό αντίκτυπο στο κοινό πορτοφόλι και στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως βοηθώντας να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο είναι εφικτές.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Κερδισμένος συναισθηματικά και οικονομικά, αλλά όχι όπως κι όσο θέλεις
Η εβδομάδα ξεκινάει με παραλλαγές στο γνωστό θέμα των σκαμπανεβασμάτων ή του πήγαινε-έλα ανάμεσα σε άκρα. Σε συναισθηματικό κι ερωτικό επίπεδο ίσως τα παραβλέπεις ρομαντικά και ιδανικά τα πράγματα για να μπορέσει να σε ικανοποιήσει η πραγματικότητα. Θα βοηθούσε, αν ήσουν περισσότερο διατεθειμένος να μετακινηθείς στον τρόπο σκέψης, στις συνήθειές σου, στον τρόπο που επικοινωνείς. Σε επίπεδο χρημάτων το έξτρα που έρχεται αναδρομικά ή από παράτυπες οδούς μέσα από συμφωνίες δεν συμβαδίζει ούτε με τις δημιουργικές σου. Συνεπώς είναι κάπως δύσκολο να το ευχαριστηθείς. Παράλληλα, κάθε καινούρια προοπτική, προσωπική ή επαγγελματική, μεταφράζεται σε πολλή δουλειά και προσπάθεια. Από τη μέση της εβδομάδας η καριέρα και ο γάμος σου και οι σχετικοί σου στόχοι δημιουργούν τριβή ανάμεσα σε σένα και τους άλλους των σχέσεων και κάποιες απότομες και δραστικές μεταβολές στις ισορροπίες. Αυτές θα είναι στη σωστή κατεύθυνση μόνο εφόσον υπάρχει κι από τις δύο πλευρές η διάθεση για ομαδικό παιχνίδι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Κυνηγάς το διαφορετικό, όμως αισθάνεσαι αβέβαιος όταν το βρίσκεις
Στην αρχή της εβδομάδας σού βγαίνει μια μικρή ανασφάλεια και ενδεχομένως δυσανασχέτηση εξαιτίας της αποτυχίας της σχέσης ή των συνεργασιών σου να κρατηθούν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Ανακατεύονται πολλές φωνές και πολλά πράγματα. Δεν κάθεσαι να χολοσκάσεις και πάρα πολύ εφόσον κατά πάσα πιθανότητα στο πρόγραμμά σου υπάρχει εκδρομή ή έστω κάτι καινούριο και επιθυμητό σε επίπεδο δραστηριότητας, επιμόρφωσης, ατόμου. Όσον αφορά το τελευταίο και ειδικά επί του ερωτικού, καλό είναι να έχεις κατά νου ότι το καινούριο και το συναρπαστικό δεν γίνεται ταυτόχρονα να είναι οικείο και να ταιριάξει κουτί στο πρόγραμμά σου. Το ίδιο ισχύει και για τα δημιουργικά σου εγχειρήματα, και ρίσκο και βέβαιο κέρδος δεν γίνεται. Μετά τη μέση της εβδομάδας και εφόσον η ξεκούραση ή το εφέ του διαφορετικού έχει αρχίσει να λειτουργεί, χρειάζεται προσοχή σε σχέση με την υγεία σου, όπως και με τα βασικά κι απαραίτητα της ρουτίνας σου, επειδή ενδεχομένως να χρειαστούν φροντίδα και κάποιες αλλαγές για να είναι εντάξει.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ρέπεις προς την ευπιστία ελπίζοντας να τακτοποιήσεις πράγματα γρήγορα κι άμεσα
Μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το να μην ξέρεις τι να πρωτοκάνεις την κάθε σου μέρα, μπορεί να είναι και ιδιαίτερα δυσάρεστο. Σε κάθε περίπτωση, οι συνεννοήσεις σου, οποιοδήποτε κανόνισμα για ταξίδια και μετακινήσεις, όπως και κάθε χρηματική συναλλαγή ρουτίνας χρειάζεται να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή αυτές τις μέρες. Καλύτερα να είναι άλλα τα μικροπράγματα με τα οποία θα ασχολείσαι. Φρόντισε να μην ξεσπάς στον άμαχο πληθυσμό, κυρίως σύντροφο και συνεργάτες, εξαιτίας δικής σου εσωτερικής αναστάτωσης ή θεμάτων που αφορούν το σπίτι και τον επαγγελματικό σου χώρο. Διαχώρισε τους ανθρώπους από τις καταστάσεις, δεν είναι το ίδιο. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά όσα βαίνουν στα ερωτικά σου και στα οικονομικά σου, γίνονται ένα κάπως απρόβλεπτο βαρόμετρο για τη διάθεσή σου. Από τη μία είναι ωραίο ότι υπάρχουν ουσιαστικά πράγματα και γνωρίζεις καταστάσεις σε βάθος. Από την άλλη δεν γίνεται να τα αντιμετωπίσεις σαν επιφανειακά και ασήμαντα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επαρκούν και τα συνήθη σχέδια και κουβέντες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Παίρνεις τη δόση σου από καλοκαίρι, έστω και σε απαιτητικό πλαίσιο
Στην αρχή της εβδομάδας υπάρχουν πολλές ευχάριστες ανάσες σε σχέση με τα ερωτικά σου, δημιουργικές και ψυχαγωγικές ασχολίες, όπως και σε σχέση με τα παιδιά σου. Ενδεχομένως να σκιάζονται λιγάκι από μάλλον άστοχους υπολογισμούς σε σχέση με το χρηματικό τους κόστος, όπως και το κατά πόσο μπορούν να ικανοποιήσουν τη συναισθηματική σου επιθυμία. Είναι δύσκολο  να βάλεις στην άκρη το γενικά δύσκολο επαγγελματικό πλαίσιο, ακόμη κι αν η εργασιακή σου ρουτίνα είναι γεμάτη και σχετικά επικερδής. Καλό είναι όποια άνεση ή ευχάριστα μηνύματα παίρνεις σε επίπεδο καθημερινότητας, να μη γίνουν αφορμή για απερίσκεπτες κι εγωκεντρικές κουβέντες. Ο χρόνος με τον σύντροφο και παρέες, το έξω και οι εκδρομές στα μεγάλα συν των ημερών. Από τη μέση της εβδομάδας χρειάζεται μεγαλύτερη ετοιμότητα και προσαρμοστικότητα καθώς προξενείται μεγάλη αναστάτωση μέσα σου, στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε αφορά καθαρά πρακτικά θέματα, είτε έχουν περισσότερο ψυχολογική χροιά.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Κουραστικά οικογενειακά θέματα και δουλειές, συν την υπόσχεση χαράς κι έρωτα
Αναποφάσιστο μέσα σου σε βρίσκει η αρχή της εβδομάδας, καθώς και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον, εφόσον γύρω από αυτά περιστρέφονται οι κουβέντες των ημερών. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην παίξεις και πάλι ρόλους που δεν θέλεις. Η ερωτική σου ζωή, η σχέση με τα παιδιά σου, όπως και οι συνεργασίες σου είναι πηγές μάλλον θετικών μηνυμάτων και μιας οικείας κινητικότητας. Ίσως υπάρχει λίγο φλερτ, κάποια διασκέδαση κι άλλα τέτοια πραγματάκια. Καλό θα είναι να ξοδέψεις σχετικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σου, όπως και να επενδυθείς συναισθηματικά με κάποιο ρεαλισμό, από την άποψη πως ο δρόμος είναι μακρύς και χρειάζεται σύνεση, αν θέλεις να μην είναι πυροτέχνημα. Από τη μέση της εβδομάδας και μετά να ’σαι προετοιμασμένος για αλλαγές στο πρόγραμμα, σε συναντήσεις, σε συνομιλίες, ακόμη και για λίγη ένταση, εξαιτίας θεμάτων ρουτίνας, δουλειάς και υγείας. Σε κάθε περίπτωση, εστιάσου στο να προσαρμοστείς γρήγορα παρά στο νεύρο και τη δυσαρέσκεια.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 22.09.2020
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.09.2020
Ζυγέ, προσπάθησε να σεβαστείς τις απαιτήσεις της υγείας και της καθημερινότητάς...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Τρίτης 22.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21-27.09.2020
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21-27.09.2020
Παρθένε, φτάνουν τα οφέλη των προσπαθειών σου, όμως εντείνουν την «πείνα» σου
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της εβδομάδας | 21-27.09.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Καρκίνε, αυτά που απολαμβάνεις είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών σου, όχι...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.09.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5