Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας | 8-14.6.2020
ΤΕΥΧΟΣ 744
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας | 8-14.6.2020

Δίδυμε, έχεις μεγάλη ανυπομονησία να δουλέψουν τα σχέδιά σου, αλλά και μεγάλη αβεβαιότητα
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 8-14 Ιουνίου 2020

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Γύρες για να αποφύγεις δύσκολη ψυχολογία και χειρισμοί μήπως και φτιάξεις πράγματα
Αυτή την εβδομάδα η ψυχολογική και σωματική σου υγεία καλό είναι να γίνουν προτεραιότητές σου, τόσο από την άποψη του να φροντίσεις τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς, όσο και από την άποψη του να φροντίσεις να μη φέρεις τον εαυτό σου στην κατάσταση να αρρωστήσεις. Δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση να μαζευτείς και να ασχοληθείς σοβαρά με το οτιδήποτε και γι’ αυτό ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι ούτε μέσα σου αισθάνεσαι πολύ καλά, ούτε στον προσωπικό κι επαγγελματικό σου χώρο αισθάνεσαι ότι βρίσκεις κατανόηση. Σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών, είναι πιθανό να έχεις από πλευράς συνεργατών ή συντρόφου αντιδράσεις που θεωρείς άδικες, για μικροπράγματα και θέματα ρουτίνας ως επί το πλείστον. Αυτό σε κάνει να αναπολείς προηγούμενες καταστάσεις κι ως εκ τούτου είναι αρκετά δύσκολο να ενεργήσεις αποφασιστικά και να λύσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, γιατί ελπίζεις ότι θα ξεπεραστεί αυτομάτως και θα γυρίσετε σε μια προηγούμενη κατάσταση ισορροπίας. Προσπάθησε να αποφύγεις να κινηθείς παρασκηνιακά για να εκμαιεύσεις συμπεριφορές, απίθανο να λειτουργήσει.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Μικρές θετικές ενδείξεις που μεγεθύνεις ακατάλληλα και τάση για οπισθοδρόμηση
Τείνεις να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία σε κάθε θετική ένδειξη που αφορά στο σπίτι σου, που προέρχεται από το οικογενειακό σου περιβάλλον ή σε οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση προέρχεται από την οικογενειακή επιχείρηση ή σχετίζεται με ακίνητα. Κι ενώ αυτή μπορεί να υπάρχει, δεν μένεις εκεί αλλά το μυαλό σου αρχίζει και τρέχει σε σχέδια και προσδοκίες οι οποίες όμως δεν είναι εξίσου πιθανό να υλοποιηθούν. Βιάζεσαι να κλείσεις εκκρεμότητες και να ενεργήσεις για να αντιμετωπίσεις το άγχος σου για διάφορα θέματα, όμως σχεδόν χωρίς εξαίρεση οι ενέργειές σου δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακριβώς επειδή αυτή είναι η κατάσταση, χρειάζεται να ζυγίσεις προσεκτικά τις γραμμές που είσαι διατεθειμένος να περάσεις για κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό να μη συμβεί. Παράλληλα η καθημερινότητα των σχέσεών σου σού δημιουργεί ένα μέτρο ανασφάλειας καθώς οι συνηθισμένες στάσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Καλό θα ‘ναι εάν επιλέξεις γι’ αυτόν τον λόγο να ξαναγυρίσεις σε παλιότερες πρακτικές ή άτομα, να γνωρίζεις ότι είναι μια καλοκαιρινή ανάπαυλα και μόνο.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14-20 Ιουνίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 14-20 Ιουνίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Μεγάλη ανυπομονησία να δουλέψουν τα σχέδιά σου, αλλά και μεγάλη αβεβαιότητα
Η ανυπομονησία σου και η αδημονία σου να δεις επιτέλους ορισμένα πράγματα να πηγαίνουν έτσι όπως τα έχεις στον νου σου είναι τεράστια αυτές τις μέρες, όμως είναι αρκετά δύσκολο να σου γίνει η χάρη. Ενώ μέσα από τις κουβέντες και τις επαφές με τους ανθρώπους δικαιολογημένα παίρνεις τα πάνω σου και μπορείς να δεις κάτι θετικό να κινείται, η απόσταση μέχρι την πράξη και την υλοποίηση φαίνεται εξαιρετικά μεγάλη. Ακόμη κι οι δικές σου πρωτοβουλίες δεν δίνουν καμία εγγύηση. Τα ερωτικά σου και η σχέση με τα παιδιά σου αποδεικνύονται ιδιαίτερα απρόβλεπτα αυτό τον καιρό. Η καλύτερη στάση είναι να πάρεις την επιβεβαίωση, την ευχαρίστηση, το θετικό όπως είναι και μετά να βάλεις μια τελεία και να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου να μη βασιστεί σε αυτό για να διαμορφώσει στόχους. Υπάρχει επίσης η τάση να υποβαθμίσεις τη δυσκολία που σου προξένησαν ορισμένες σχέσεις σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο, επειδή απλώς αισθάνεσαι αβέβαιος σχεδόν για τα πάντα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 7-13 Ιουνίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 7-13 Ιουνίου 2021

Θέματα που προσπαθείς να αποφύγεις με δραστηριότητες ή να αγνοείς για να φύγουν
Και αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου συνεχίζει παρασκηνιακά να είναι κάπως. Επειδή το κλίμα σού πέφτει κάπως βαρύ είναι αρκετά δύσκολο να προσπαθήσεις να δεις όσα σε προβληματίζουν σωματικά ή ψυχολογικά με διαύγεια, αλλά αναζητάς άμεσα να κάνεις κάτι που θα σε ανανεώσει. Καλό είναι να θυμάσαι ότι αν δεν κατανοείς επαρκώς μια κατάσταση, είτε αφορά τα χρήματα, την οικογένειά σου, τα σχέδιά σου, είτε οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ δύσκολο οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πετυχημένες και να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς εάν αυτές τις μέρες μπορείς να εξασφαλίσεις παραπάνω χρόνο με τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου για να δεις τι ακριβώς εκτυλίσσεται, είναι σωτήριο. Το να πηδάς από δραστηριότητα σε δραστηριότητα ή να μην κάνεις τίποτα περιμένοντας να περάσει η διάθεση, το πρόβλημα, η κρίση, είναι μάλλον μάταιο. Πιθανόν η κατάσταση να ’ναι ανταπόκριση στα δρώμενα στην προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα. Και πάλι, χρειάζεται να ξέρεις πού στέκεσαι εσύ σχετικά.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Προσπάθειες από τις οποίες ίσως περιμένεις πάρα πολλά, λειτουργούν αλλά όχι έτσι
Μάλλον απλοϊκή τοποθέτηση το «όπου σε θέλουν να κάθεσαι, όπου δεν σε θέλουν, να φεύγεις», δεν είναι κι άσχημη ιδέα όμως αυτές τις μέρες, ειδικά σε σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σου, τους φίλους και τις δραστηριότητες εκτός πλαισίου δουλειάς. Προσπάθησε να μην περιμένεις συγκλονιστικά πράγματα ή την απόλυτη ικανοποίηση από όλες αυτές τις ασχολίες ή ακόμη και από πράγματα που σχεδιάζεις γιατί έτσι πραγματικά θα τα ευχαριστηθείς περισσότερο. Αυτό ισχύει διπλά και τριπλά όσον αφορά ασχολίες που ανακατεύουν την ερωτική σου ζωή ή τα παιδιά σου, επειδή εκεί ίσως περιμένεις κάποιες φανταστικές «αμοιβές» και αναγνωρίσεις που δεν πρόκειται να βρεις. Συνεπώς, βάσει αυτού κι η προσπάθειά σου για οτιδήποτε καλό είναι να μένει στο μέτρο αυτού που κάνεις χωρίς να αισθάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται. Δεν σου το ζήτησε κανείς. Ή κι αν σου το ζήτησε, μπορείς πάντα να πεις όχι ή να κάνεις κάποια αντιπρόταση. Επί του πρακτικού και της δουλειάς, υπομονή γιατί απλώς αντιμετωπίζεις πολύ γνωστές καταστάσεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Λαμβάνεις πολλά ως δεδομένα, χωρίς όμως να έχεις φροντίσει να βρίσκονται στη θέση τους
Η αστάθεια και η ασυνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις σου δεν είναι από τα πράγματα που σε χαρακτηρίζουν, όμως αυτές τις ημέρες κινδυνεύουν να προστεθούν στην γκάμα σου επειδή δοκιμάζεις να διευθετήσεις μια μεγάλη σειρά θεμάτων. Το θέμα είναι ότι σε αυτά τα θέματα θεωρείς δεδομένη μια παρόμοια στάση από τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, ίσως και να αξιώνεις να συμπεριφερθούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ενώ ο ίδιος δεν έχεις καταβάλλει τον κόπο ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επικοινωνιακά βοηθιέσαι εάν μπεις στη διαδικασία να κουβεντιάζεις τα σχέδιά σου, είτε με τους φίλους, είτε με την οικογένειά σου, είτε με οποιονδήποτε άλλο θα ήθελες να κάνεις πράγματα μαζί. Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους σου είναι ότι χρειάζεται να δεις εκ νέου τη στάση σου απέναντι στο οικονομικό από τη μία και στο συναισθηματικό από την άλλη. Μη θεωρείς δεδομένο κάτι που συμφωνήθηκε ή ειπώθηκε προ πολλού.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες ασχολίες και επαφές, αν συγκεντρωθείς
Έχεις ευκαιρίες να ανανεωθείς, να διασκεδάσεις και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα στο πλαίσιο των φιλικών σου σχέσεων, κάποιας εκδρομής ή ακόμη και φροντίζοντας για την επιμόρφωσή σου. Ίσως χρειαστεί να τα δεις όλα αυτά με κάπως διαφορετικό μάτι και να τα προσαρμόσεις καλύτερα στις ανάγκες που έχεις τώρα, όμως και πάλι οι ευκαιρίες είναι παρούσες. Το θέμα που ίσως χρειαστεί να κοιτάξεις στενότερα είναι τι σου επιτρέπει προς το παρόν ο οικονομικός προϋπολογισμός, ειδικά αν εμπλέκονται κι άλλοι στο ζήτημα. Επίσης καλό είναι να έχεις συγκεκριμένα πράγματα στο νου σου και να μην αφεθείς σε ό,τι προκύψει επειδή αυτό είναι συνταγή για άγχος, ίσως και για να καταλήξεις να μην κάνεις τίποτα τελικά. Δείξε μεγάλη προσοχή στην δουλειά σου και στα πρακτικά σου θέματα και όπου είναι δυνατόν ζήτησε δεύτερη γνώμη επειδή η δική σου δεν επαρκεί αυτές τις μέρες. Στο σπίτι, όπως τα ξέρεις, εφόσον κι εσύ δεν κάνεις κάτι διαφορετικό.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Θέλεις να μπερδέψεις πολλά ερωτικά και οικονομικά για καλύτερα, όμως δεν είναι
Καλό θα ’ναι να παραμείνεις συγκεκριμένος και συγκεντρωμένος όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, όπως και τις επιλογές που κάνεις για τις σοβαρές οικονομικές σου υποθέσεις. Και στα δύο επίπεδα υπάρχει ρευστότητα και εναλλαγή, πράγμα που σε στρέφει να αναζητήσεις την ασφάλεια σε όσα περισσότερα μπορείς, όμως αυτό είναι δύσκολο να σου προσφέρει τις συνθήκες που θέλεις, ακόμη κι αν φαίνεται καλή ιδέα για να «φτιάξεις» την επαγγελματική και προσωπική σου καθημερινότητα. Ειδικά αν χρειάζεται να καταφύγεις σε ψέμα, εξαπάτηση και γενικά να μην είσαι εντάξει, καλύτερα να το αποφύγεις γιατί η τελική απογοήτευση είναι σχεδόν βέβαιη. Αντίθετα όσο πιο ανοιχτά και συγκεκριμένα προσεγγίσεις τις δουλειές προσωπικές και μη που έχεις μαζί με άλλους, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να εντοπίσεις αυτά που σε δυσαρεστούν και να δεις τι μπορεί να γίνει. Όλα αυτά δεν είναι πολύ εύκολα επειδή επικοινωνιακά τείνεις να επιστρέψεις σε παλιότερα μοντέλα και άτομα, πράγμα που αν κάτι εξασφαλίζει, είναι η στασιμότητα.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Πολυάσχολες μέρες, ίσως με πολύ κόσμο εκτός, εντός, με δυσκολίες και στασιμότητα
Η κοινωνική σου ζωή είναι στα πάνω της μέσα από επιμορφωτικές δραστηριότητες, ίσως από κάποια εκδρομή ή ακόμη και επειδή ασχολείσαι με καινούρια πράγματα επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τη σχέση σου και το θέμα σχέση και χρειάζεται επειδή υπάρχουν καινούρια δεδομένα σε κάποια πρακτικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σου για να διευθετηθούν. Το έξω και οι δραστηριότητες είναι πιο εύκολα από τον χρόνο που περνάς στο σπίτι ή προσπαθώντας να υλοποιήσεις ιδέες και δημιουργικά πρότζεκτ στο γραφείο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν δηλαδή φτάνεις στο διά ταύτα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις, να μη γίνει απολύτως τίποτα, ίσως και να νιώσεις απογοητευμένος. Αυτό ισχύει και με προσπάθειες που γίνονται στη σχέση με τα παιδιά σου ή και με το φλερτ και την ερωτική σου ζωή. Όλα φαίνονται να βαίνουν καλώς, όμως στο διά ταύτα το νήμα χάνεται. Το μερίδιο ευθύνης σου αφορά την ίσως αναίτια αισιοδοξία ή ησυχία και την επακόλουθη μικρή ή καθόλου προσπάθεια.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Καθημερινές φροντίδες που γίνονται πιο δύσκολες, όταν τα κάνεις όλα μόνος
Επαγγελματικές και προσωπικές δουλειές γεμίζουν τις μέρες σου κι ενώ η καθημερινότητά σου φαίνεται εξαιρετικά κινητική, στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να δρομολογήσεις οτιδήποτε σύμφωνα με τους στόχους σου, είτε αυτό αφορά τα πρότζεκτ, τα παιδιά, την ερωτική σου ζωή, τη διασκέδασή σου. Ειδικά όσον αφορά τα πράγματα που θέλεις να κάνεις για το σπίτι και για την οικογένειά σου φαίνονται να λειτουργούν σε κύκλους ή να παίρνουν ασυνήθιστα πολύ χρόνο. Ένας από τους λόγους είναι ότι ενώ πιστεύεις ότι έχεις συνεννοηθεί σωστά, φαίνεται πως ο κάθε εμπλεκόμενος έχει καταλάβει μια διαφορετική εκδοχή της ιστορίας. Είναι μεγάλος ο πειρασμός και η πιθανότητα να καταφύγεις σε συγκεντρωτικές στάσεις για να ανταπεξέρθεις. Ακόμη κι αν λειτουργήσουν, το κόστος σε κούραση και άγχος είναι αρκετά μεγάλο. Όπως συνήθως, δεν είναι ότι φοβάσαι την προσπάθεια ή τεμπελιάζεις, απλώς σου είναι πιο εύκολο να ξαναδοκιμάζεις τις ίδιες κουβέντες και τρόπους. Είναι ανώφελο. Πιο χρήσιμη η μικρή προσπάθεια σε διαφορετική κατεύθυνση.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Ωραία διάθεση και εξελίξεις, κι ο πειρασμός  να παραχαλαρώσεις
Έχεις να ευχαριστείς την κοινωνική σου ζωή, τον σύντροφό σου, όπως και τις συνεργασίες σου για μια αρκετά καλή διάθεση, δημιουργικό κλίμα και ευκαιρίες για φλερτ, έχοντας στο νου σου απλώς να μην το παρακάνεις με τα έξοδα και να είσαι αρκετά προσεκτικός στις ερωτικές σου επιλογές. Η τελευταία περίπτωση αφορά τον πειρασμό να ακούς ή να βλέπεις μόνο μια περιορισμένη πλευρά των επαφών και των συζητήσεών σου επειδή θεωρείς ότι έτσι θα περάσεις καλύτερα, θα κερδίσεις περισσότερα, θα ικανοποιηθείς. Καλύτερα να είσαι πρόθυμος να διαπραγματευτείς πρακτικά, να κουβεντιάσεις ρεαλιστικά και να μη μένεις μόνο στον ενθουσιασμό, τα κλισέ ή τις πάγιες απόψεις σου. Στο θέμα της υγείας σου, μείνε μακριά από απερισκεψίες έστω κι αν ακόμη και προβλήματα που μπορεί να είχες βρίσκονται σε ύφεση. Δείξε όσο μεγαλύτερη ευελιξία μπορείς απέναντι στους συγγενείς και στο σπίτι σου, όμως μην ξαναφορτώνεσαι ευθύνες και ελπίδες που είχες αφήσει πίσω επειδή δυσχεραίνουν τη σχέση με παιδιά, σύντροφο, ερωτική χαρά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να κάνεις, πώς ή αν πρέπει να γίνει οτιδήποτε
Τείνεις να μπερδευτείς στο μη περαιτέρω με αυτά που γίνονται στο σπίτι, στον οικογενειακό σου χώρο, μέσα σου. Με αφορμή θέματα υγείας, πρακτικά ζητήματα και τη ρουτίνα της δουλειάς βρίσκεσαι αρκετά αναποφάσιστος. Για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει, ειδικά εφόσον όλα φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια ταυτόχρονα. Η βασική σου επιθυμία είναι να αποκαταστήσεις μια αίσθηση ασφάλειας και άνεσης, όσον αφορά τα χρήματα και την ερωτική σου ζωή. Ωστόσο είτε επιλέγεις μονομερείς ενέργειες και πρωτοβουλίες που δεν συζητάς και τελικά φορτίζουν ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, είτε δεν κάνεις τίποτα γιατί σκέφτεσαι πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να γίνει. Ούτε το τίποτα όμως, ούτε το ό,τι να ’ναι είναι λύσεις. Χρειάζεται να προσεγγίσεις αυτά τα θέματα με δημιουργικό τρόπο και προσπαθώντας να βγεις έξω από τις κλισέ κουβέντες και ρόλους. Έτσι ίσως προκύψουν κάποιες ιδέες που θα σου δώσουν κατεύθυνση. Παράλληλα καλό είναι να μην αποφεύγεις τις δύσκολες κουβέντες και διαπραγματεύσεις γιατί σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται για τα θέματά σου.

Εφαρμογή Cosmic Telegram για καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5