Visual Browsing
Stardust 597
ΤΕΥΧΟΣ 597
STARDUST

Stardust 597

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Το Μεγάλο Συμμάζεμα.

Δεν ξεκινάς και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού ούτε τα προσωπικά σου, ούτε η δουλειά σου σε αφήνουν να παραβλέψεις λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν. Κι ενώ πλέον έχεις βρει ένα μέτρο λογικής σε αυτά που λες και κάνεις, μόλις το πράγμα πηγαίνει να προχωρήσει σκοντάφτεις σε αυτά που έχεις πει κι έχεις πιστέψει παλαιότερα. Η Πανσέληνος της Πέμπτης τεστάρει τα σχέδιά σου και υπογραμμίζει κι αυτή ότι για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει πρώτα να καθαρίσεις αυτά που αφήνεις πίσω σου. Θα παίξει κυρίως με τα οικονομικά σου και τη συναισθηματική σου ασφάλεια. Περιμένεις συμπεριφορές που δεν αναγνωρίζεις από ανθρώπους που γνωρίζεις πολύ καλά. Τελικά κανένας δεν θέλει να σταματήσεις να είσαι αυτός που ξέρουν κι έχουν μάθει. Εσύ όμως θα καταλάβεις πως τελικά θέλεις να πλασάρεσαι κοινωνικά. Όλα αυτά βέβαια, αν δεν πάρεις το τρενάκι του παρελθόντος, υπό τη μορφή αρπαχτής με τα σίγουρα και δοκιμασμένα, ερωτικά και προσωπικά.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020

Εκτιμάς τις βάσεις σου μέσα στις αλλαγές.

Η Πανσέληνος της Πέμπτης, που χρωματίζει ολόκληρη την εβδομάδα, σου θυμίζει ότι μέσα στη γενική αναστάτωση των ημερών μπορείς να στηρίζεσαι στο ότι ξέρεις ποιος είσαι κι από πού έρχεσαι. Η οικογένειά σου και η πίστη σου σε αυτά που γνωρίζεις είναι στο πλευρό σου. Και οι φίλοι σου μαζί σου είναι κι ας μην αισθάνεσαι τη στήριξή τους 100% στην καθημερινότητά σου. Και στα ερωτικά σου, τα πράγματα βελτιώνονται, με την αποκατάσταση της επικοινωνίας και της διάθεσης να περάσεις καλά. Φέρνει και γνωριμίες η εβδομάδα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να ασχοληθείς με τον τρόπο που θα ήθελες λόγω του ότι αυτά που έχεις να τακτοποιήσεις στη δουλειά και στο λογαριασμό σου είναι ουκ ολίγα και μάλλον απαιτητικά και κατεπείγοντα. Αυτό είναι και το μοναδικό κομμάτι που πάει να σου χαλάσει τη ζαχαρένια σου, μην το αφήσεις, έχεις πού να βασιστείς.


Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 13.08.2020

Επιστροφή στη λογική ή σε κάτι που της μοιάζει.

Κι ενώ η επιστροφή του Ερμή σε ευθεία πορεία βάζει μία τάξη στο μυαλό σου αρχικά και δευτερευόντως στο σπίτι σου και τη εργασία σου, η περίοδος του μέλιτος δεν κρατάει πολύ. Η Πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει στην επιφάνεια ό,τι ανασφάλειες έχεις και δεν έχεις σε σχέση με τη σχέση σου όπως και με τη δουλειά σου και σε αναγκάζει να ασχοληθείς μαζί τους. Αν είσαι συνήθως απρόβλεπτος, αυτές τις μέρες τα ερωτικά σου μοιάζουν ακόμη περισσότερο με καρδιογράφημα που σε πηγαίνει από πάθος σε πάγωμα σε δευτερόλεπτα. Δεν φταις ούτε εσύ, ούτε ο απέναντι, καινούργιος ή παλιός. Απλά ακόμη και ο σχετικός στόχος και σκοπός που έχεις συνήθως απουσιάζει αυτή την περίοδο και είναι δύσκολο να δώσεις νόημα στα πράγματα. Είναι και οι ευκαιρίες και οι δηλώσεις που φέρνει η εβδομάδα που είναι αρκετά βαρύγδουπες και η διαχείρισή τους κάπως απαιτητική. Στηρίξου στην ευελιξία σου και βούτα, ούτως ή άλλως η γνωστή ρουτίνα σ’ έχει πια κουράσει όσο δεν πάει.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ αδύναμη.

Το σώμα σου σε έχει ταλαιπωρήσει και έχουν μαζευτεί κάποια πραγματάκια στην καθημερινότητά σου που είναι τα συννεφάκια στον ορίζοντα της ζωής σου. Κατά τα άλλα, στα προσωπικά σου προχωράς με σχέδιο και φαίνεται το πράγμα να βαίνει καλώς και με τη σύμπνοια του συντρόφου σου. Σκέφτεσαι χίλια δύο πράγματα που θέλεις να κάνεις για να βελτιώσεις το σπίτι, τη δουλειά σου και τον εαυτό σου και η εβδομάδα σου φέρνει τις ιδέες και τους ανθρώπους που σε βοηθούν στη διαδικασία. Ωστόσο, δείξε μια προσοχή σε ό,τι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα ερωτικά σου φαίνεται ότι η αισιοδοξία της καινούργιας χρονιάς μπορεί να σε κάνει να δαγκώσεις μεγαλύτερη μπουκιά από ό,τι μπορείς να καταπιείς. Αν θέλεις να βάλεις κάπου υπερβολή, βάλε τη στο ρομαντισμό και στα λόγια σου προς τον άνθρωπό σου, γιατί εκεί μπορεί να έχεις την τάση να γίνεις κάπως διαδικαστικός και δεν χρειάζεται.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η ενέργεια και συνεπώς η πραγματικότητα, ακολουθουν τη σκέψη.

Οι σκέψεις σου σε σέρνουν σε κάπως σκοτεινά μέρη αυτό τον καιρό και τείνει να τις ακολουθήσει η διάθεσή σου και το σώμα σου. Οι πιέσεις της καθημερινότητάς σου, και οι υποχρεώσεις προς τη δουλειά και το σπίτι σου είναι όντως πολλές, αλλά σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα όσο θέλεις να τα βλέπεις. Οι ίντριγκες και οι δολοπλοκίες δε, δεν είναι το φόρτε σου, ούτε στη δουλειά ούτε στο σπίτι και μάλλον θα κατασπαταλήσουν την ενέργειά σου. Δέξου ότι η περίοδος είναι κάπως «στεγνή» και βάλε κάτω το πορτοφόλι και τις ευθύνες σου με ωριμότητα για να βγεις από το συναισθηματικό λάκκο που έχεις πέσει. Η εβδομάδα θα ρίξει φως στο τι συμβαίνει στα ερωτικά σου, επίλεξε να δεις αυτά που σου δείχνει, θα είναι και καλά και άσχημα, αντί να αναλώνεσαι σε ζήλειες, απομόνωση, υπερσυναισθηματισμούς και αδιέξοδες προσεγγίσεις. 


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Διακοπές στη ροή λόγω καθημερινότητας.

Ξεκινάς την εβδομάδα με μια διάθεση να τακτοποιήσεις ό,τι βγήκε εκτός προγράμματος τις ημέρες των εορτών κι αν δεν το καταφέρνεις, η Πανσέληνος της Πέμπτης δίνει αποφασιστική ώθηση, αφού σε βοηθάει, αν και λίγο βάρβαρα, να καταλάβεις τι στάση πρέπει να τηρήσεις. Στα ερωτικά σου τα πράγματα είναι μες στα μέλια αλλά εσύ δεν είσαι απολύτως ευχαριστημένος κι ο λόγος είναι ότι φοβάσαι μήπως τελικά με το πολύ συναίσθημα χάνεις την μπάλα και γίνεσαι θύμα. Προφανώς κι είναι έτσι και το ζητούμενο εδώ είναι να χαλαρώσει η ανάγκη σου να τα ελέγχεις όλα. Αφήσου στη ροή, χωρίς να γίνεις θύμα, δεν είναι ανάγκη να πας στο άλλο άκρο και να κάνεις το λόγο του απέναντι Ευαγγέλιο. Ούτως ή άλλως η προσαρμοστικότητά σου θα αποδειχθεί ό,τι χρησιμότερο για να αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις ανατροπές που φέρνουν οι ημέρες στην οικογενειακή σου κατάσταση αλλά και μέσα σου.


 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Σκάψιμο προς αναζήτηση αιτιών για καβγά.

Σε διάφορα επίπεδα, με αυτή την Πανσέληνο ο κόμπος φτάνει στο χτένι κι είσαι έτοιμος να μιλήσεις σε όχι ιδιαίτερα φιλικούς τόνους τόσο στους συγγενείς σου όσο και στο σύντροφό σου, αν κάνουν το λάθος να είναι οτιδήποτε άλλο από υποστηρικτικοί απέναντί  σου. Οι πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις φορτωθεί για χάρη των ανθρώπων της καθημερινότητάς σου έχουν αρχίσει και στη δίνουν κι είσαι έτοιμος αρχικά να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις φτάσει να τρέχεις για όλα επειδή είσαι πιο αποτελεσματικός από τους άλλους και δευτερευόντως να το εξηγήσεις με πολύ γλαφυρούς όρους και στην οικογένειά σου και το σύντροφό σου. Έχεις βαρεθεί να μιλάς περί ανέμων και υδάτων και αυτή η Πανσέληνος σου δίνει την ευκαιρία να μιλήσεις για τα καθημερινά αλλά τόσο σημαντικά που σε φορτίζουν. Καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείς γιατί οι ρυθμοί δεν πρόκειται να πέσουν, ούτε τα παράπονά σου να εξαφανιστούν διά μαγείας.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αλλαγή συνηθειών, αλλαγή χαρακτήρα.

Η Πανσέληνος της Πέμπτης σε διχάζει ανάμεσα στις συνήθειες και τα βολέματά σου και στα καινούργια σχέδια και γνωριμίες που φέρνουν μεγάλη χαρά στη ζωή σου και δημιουργούν τις συνθήκες για μεγαλύτερη δημιουργικότητα και αυτοέκφραση. Είσαι πανέτοιμος να ερωτευτείς και αν σου συμβεί θα έχει ειδικό βάρος. Προφανώς και αυτά τα μεγάλα και σημαντικά ταρακουνάνε ό,τι υπάρχει. Θα είναι λάθος ωστόσο να μείνεις στο γνωστό σου και να αφήσεις την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για καινούργιο άνθρωπο είτε για καινούργιο πλάνο για το μέλλον, φρόντισε να πας με τη χαρά και με την πηγή της. Ψάξε όμως να είναι χαρά και ας σε γεμίζει και ανασφάλεια. Δεν πειράζει, αντέχεις. Μέσα σε αυτό που σου συμβαίνει προσπάθησε να μη γράψεις όλες τις υποχρεώσεις σου στον κόκορα γιατί αυτή θα είναι η τάση. Όχι βέβαια ότι δεν θα είσαι απόλυτα δικαιολογημένος αν το κάνεις.  


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Κάποτε πρέπει να περάσεις και καλά.

Αυτή η εβδομάδα δεν κάνει θαύματα για τη διάθεσή σου, κάνει θαύματα όμως για να σου υπενθυμίσει ότι τείνεις να ξεχάσεις να περνάς καλά. Η ερωτική σου διάθεση τονώνεται, όπως άλλωστε και η ανάγκη σου να απολαύσεις οτιδήποτε υλικό και σου δίνονται οι ευκαιρίες να το κάνεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος της Πέμπτης μπορεί να μη διώχνει τη θολούρα που επικρατεί στο οικογενειακό σου χώρο και μέσα σου, σου δείχνει όμως ξεκάθαρα μέσα από κουβέντες και περιστατικά το αν τελικά περνάς καλά εκεί που βρίσκεσαι προσωπικά κι επαγγελματικά και τι είναι αυτό που τελικά έχεις ανάγκη για να αισθάνεσαι ασφάλεια υλική και συναισθηματική. Η εβδομάδα κάνει και κάτι καλύτερο για την τσέπη σου κι επιβάλλεται ένα μέρος να πάει αποκλειστικά και μόνο στο να σε κάνει να νιώσεις καλά, είτε αυτό λέγεται ψώνια είτε μια πιο περιποιημένη έξοδος είτε δοκιμάζω κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Προβληματισμοί επί του ερωτικού.

Η αρχή της εβδομάδας είναι ρουτινιάρικη, όπως κάθε αρχή εβδομάδας που σέβεται τον εαυτό της, ίσως και με λίγη σωματική αδιαθεσία. Τα πράγματα ταρακουνάει αρκετά η Πανσέληνος της Πέμπτης που πια εκτονώνει ερωτικές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν καιρό και σου ανοίγει τα μάτια σε σχέση με το τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση σου. Θα σου δώσει πίσω τη μιλιά σου και τη διάθεσή σου να κυκλοφορήσεις, να δικτυωθείς και να πράξεις σύμφωνα με τα πιστεύω σου, πράγματα που θα είναι όλα πολύτιμα, γιατί παράλληλα επιβεβαιώνονται κάποιες οικονομικές σου ανησυχίες και θα χρειαστείς την αποφασιστικότητά σου ακέραιη. Η ανάγκη σου για αυτοέκφραση και για να διασφαλίσεις τις βάσεις και το σπίτι σου θα είναι έντονη και είσαι βέβαιος ότι θα βρεις την άκρη του νήματος. Μέσα σε αυτό, μπορεί εύκολα να παρασυρθείς και να πεις ή να πιστέψεις υπερβολές, ακόμη και ψέματα. Όλα καλύτερα λοιπόν, αλλά έχε το νου σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Είναι τελικά κάθε δημοσιότητα καλή;

Όχι ότι σε γενικές γραμμές είσαι ιδιαίτερα μυστικοπαθής τύπος, αλλά ορισμένα πράγματα καλύτερα να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί από μέρους σου αρκετή προσπάθεια για να μη σε κάνεις βούκινο μόνος σου επειδή έχασες τον έλεγχο και δεν ήξερες πού ακριβώς να σταματήσεις να μιλάς. Η Πανσέληνος της Πέμπτης ρίχνει τον προβολέα βαθιά μέσα σου και στις ανασφάλειές σου, με περιστατικά που αφορούν την ερωτική σου ζωή. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την τάση να το συζητήσεις με όποιον μιλάει ελληνικά και ακόμη περισσότερο το να επιστρέψεις σε πιο φιλόξενες αγκαλιές. Και τα δύο είναι εξίσου κακές επιλογές. Μακράν φρονιμότερο το να καθίσεις λίγο να τα πεις με τον εαυτό σου και να δεις τι φταίει τελικά που δεν είσαι καλά, εκτός από τα οικονομικά σου. Δεν μπορείς να τα ρίχνεις όλα εκεί. Αυτή την εβδομάδα ειδικά, θα είναι μόνο η αφορμή για οτιδήποτε αναστάτωση επέλθει, η αιτία είναι αλλού.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Μπαταρίες στο φουλ και τσίτα τα γκάζια.

Σε οργασμό δράσης, επαφών και γενική κινητικότητα σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα αφού αποφασίζεις ότι δεν θα το βάλεις κάτω και θα το παλέψεις τόσο για τα προσωπικά σου όσο και για τα ερωτικά σου. Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό όπου οι υποχρεώσεις που έχεις δημιουργήσει συνεχίζουν να σε πονοκεφαλιάζουν, τα πράγματα φαίνεται να οδεύουν σταθερά προς το καλύτερο στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Οι επαφές σου και τα σχέδια που συζητάς για τη δουλειά αφθονούν και φαίνονται πολλά υποσχόμενα, αν και παραμένουν αρκετές ανακρίβειες και ασάφειες που πρέπει να φύγουν από τη μέση για να αισθανθείς ότι έχεις στα χέρια σου κάτι απτό. Στα προσωπικά σου τα πράγματα μπαίνουν σε πιο ανάλαφρη φάση, αφού βρίσκεις τη διάθεσή σου για συναναστροφές και κόσμο, αν και αυτό φέρνει και ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου. Για αυτές, πάρε και τη γνώμη του κοινού, δηλαδή των φίλων σου, για να μη δαπανήσεις την ενέργειά σου σε υπερβολικές προσδοκίες και αδιέξοδες καταστάσεις. 

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Υδροχόε, είναι ωραία μέρα για να πιάσεις τα ευχάριστα, φλερτ, χρόνο με παιδιά...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 14.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5