1821 Digital Gallery
Stardust 571
ΤΕΥΧΟΣ 571
STARDUST

Stardust 571

Δίδυμοι, επιστρέφετε μετά από καιρό με κέφι και μπρίο

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Ερμής στον Ταύρο σε ορθή πορεία πια από τις 22/5 ξεσκαλώνει πιθανόν οικονομικά θέματα που είχαν κολλήσει ελπίζοντας να είναι για να πάρεις κάτι κι όχι αποκλειστικά για να δώσεις. Ξεκολλάει και η πιθανή ασυνεννοησία. Και οι σχέσεις. Και η γλώσσα. Θέλεις; Μπορείς και πάλι ανεξάρτητα αποτελέσματος. Ναι, η τσέπη σου είναι το θέμα – και η πρακτική πλευρά της ζωής. Σχεδόν ταυτόχρονα η Αφροδίτη στους Διδύμους από 25/5 επιταχύνει την καθημερινότητα με συναντήσεις, μετακινήσεις, συζητήσεις, επαγγελματικές διεκπεραιώσεις, φίλους, τρυφερές εξομολογήσεις, σπουδές, γράψιμο, έρευνα για το εργασιακό πάρα κάτω, χρήσιμες επαφές, πιθανές γνωριμίες. Πρόκειται για μια εποχή που δεν ανήκει στις κρίσιμες ή κομβικές της χρονιάς, αλλά που μπορείς να της δώσεις εσύ το χαρακτήρα που θέλεις έχοντας κατά νου ότι επικοινωνιακά ευνοείσαι.


Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Τέλος συναγερμού: Ο Ερμής, που σε ταλαιπώρησε ανάδρομος στο ζώδιό σου, γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/5 επαναφέροντάς σε σε μια καθημερινότητα που δεν θα τρέχει μετ’ εμποδίων με δυσάρεστα απρόοπτα, ή άλλα μου είπες άλλα κατάλαβα, άλλο συνέβαινε. Χωρίς παρεξηγήσεις, χωρίς εκκρεμότητες και πρόσωπα του παρελθόντος που επέστρεψαν για να αναστατώσουν τη ζωή σου. Τώρα θα πας εκεί που θέλεις να πας, θα συνεννοηθείς καλύτερα, θα λύσεις διαφορές ευκολότερα, θα συναντήσεις τους ανθρώπους που θέλεις, θα επιταχυνθεί η ζωή σου, θα βγεις προς τα έξω κοινωνικά, θα διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου με αποτελεσματικότητα, θα συναντήσεις όσους θέλεις χωρίς αναβολές. Με λίγα λόγια είσαι και πάλι ο εαυτός σου χωρίς παράσιτα.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 01.12.2021

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)

Ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, στον Ταύρο, στις 22/5, γεγονός που αν μη τι άλλο βγάζει ένα αγκάθι από το πλευρό σου. Παρόλο που η θέση του στον Ταύρο δεν είναι ευνοϊκή τουλάχιστον η καθημερινότητα της δουλειάς σου, ή η ρουτίνα της καθημερινότητας, σταματάει να έχει δυσάρεστες εκπλήξεις ή έξτρα δυσκολίες και εκνευρισμό. Ο συναγερμός δεν έληξε ωστόσο αφού για λίγο ακόμα ο Άρης, που είναι ανάδρομος στον Τοξότη, συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές/συντροφικές σου σχέσεις ή να είναι πηγή δυσφορίας, απογοήτευσης ή ξενερώματος. Μην πάρεις καμία απόφαση πάντως πάνω σε μια στιγμή εκνευρισμού, θυμού ή ακόμα και δίκαιης αγανάκτησης. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από 24/5 πάντως προσθέτει εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και σε κάνει αξιαγάπητο/η – μπορεί να μην πάρεις κατευθείαν ναι, αλλά το ίσως είναι υποσχόμενο.


Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Τρίτης 30.11.2021
Τα Ζώδια της Τρίτης 30.11.2021

Η Αφροδίτη, που από τις 24/5 αρχίζει τη διέλευσή της στους Διδύμους, αυξάνει τις τάσεις απόδρασης που πιθανόν έχεις. Δεν θέλεις πραγματικότητα, θέλεις μαγεία – όχι καθημερινότητα, δουλειά, άγχος, προβληματικές σχέσεις και αγωνίες. Να σε αφήσουν ήσυχο/η, να διασκεδάσεις χωρίς να έχεις στο μυαλό σου την αυριανή δουλειά, να φύγεις για οπουδήποτε ένα σαββατοκύριακο για να σπάσει η ρουτίνα, να πάρεις τον έρωτά σου και να κάνετε ό,τι δεν κάνετε συχνά, να μιλήσεις από καρδιάς χωρίς να φοβηθείς, να ονειρευτείς χωρίς να σκεφτείς τον κακό λύκο – αυτά είναι η Αφροδίτη στους Διδύμους: η διάθεση να αγαπάς και να σε αγαπάνε, μια καρδιά που νιώθει και θέλει να την νοιάζονται. Σε όποια ψυχολογική κατάσταση και να είσαι, όσο απογοητευμένος/η ή διαψευσμένος/η κι αν αισθάνεσαι, θα είναι φορές που θα νιώθεις ότι αγαπάς όλο τον κόσμο κι ο κόσμος θα σου το ανταποδίδει.


Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Από τη στιγμή που ο Ερμής γυρίσει σε ορθή πορεία στον Ταύρο στις 22/5 θα μπορέσεις να ξεμπερδευτείς και επαγγελματικά, αν εκεί ήταν που υπήρξαν αναποδιές, καθυστερήσεις ή αναμονή, ή και προσωπικά/ αισθηματικά/ οικογενειακά, αν σε κάποιον από αυτούς τους τομείς υπήρξε δυσαρμονία, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις ή ψυχρότητα. Άρα ο Ερμής ξεμπλοκάρει επικοινωνιακά κάποιο σημαντικό τομέα που υπήρξε στασιμότητα, ή ακόμα και οπισθοχώρηση. Επικοινωνιακά λοιπόν παίρνεις ξανά μπροστά γιατί αισθηματικά Κρόνος και ανάδρομος Άρης στον Τοξότη συνεχίζουν να σε γεμίζουν αμφιβολίες για αυτόν/ήν που αγαπάς, να διστάζεις στη δέσμευση ή να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε μια σχέση, ή αν το θέμα δεν είναι αισθηματικό να αναρωτιέσαι αν επαγγελματικά βαδίζεις στο δρόμο που επιθυμείς ή να αισθάνεσαι ότι έχεις ξεφουσκώσει δημιουργικά. Ό,τι κι αν συμβαίνει αρχίζεις να ξαναβγαίνεις προς τα έξω εντυπωσιακά και με φόρα ανεξάρτητα από το πώς αισθάνεσαι μέσα σου.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Όταν ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος, όσο κι αν δεν σε επηρεάζει άμεσα όπως αυτή τη φορά που γύρισε ανάδρομος στον φιλικό σου Ταύρο, επιβραδύνει την καθημερινότητά σου, μειώνει την επικοινωνιακή σου ικανότητα, βάζει προσκόμματα στις δουλειές σου, σε καθυστερεί και πιθανόν σου ανατρέπει την οργάνωση ή σου ακυρώνει προσωρινά τα σχέδια. Όταν έρθει στα ίσα του, από 22/5 τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν με ευκολία στη θέση τους, οι δουλειές λειτουργούν με κανονικούς ρυθμούς, οι σχέσεις σου ξεμπλοκάρουν. Μετακινήσεις, επαφές, σοβαρές συζητήσεις, σπουδές, εξωτερικό μπορείς να τα χειριστείς καλύτερα από δω και πέρα. Με την Αφροδίτη επίσης να περνάει στους Διδύμους από 24/5 εντείνεται ακόμα περισσότερο η δημόσια παρουσία σου – είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά/κοινωνικά είσαι περισσότερο ορατός/ή, περισσότερο ενεργός/η, περισσότερο στραμμένος/η προς τον έξω κόσμο. Κυκλοφορείς περισσότερο και είτε μπορείς να διεκπεραιωθείς εργασιακά είτε μπορείς απλώς να κάνεις τον ωραίο/α ανάμεσα σε ενδιαφέροντες ανθρώπους.


Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)

Η επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο σε ορθή πορεία στις 22/5 σταματάει κάτι που ώρες ώρες ήταν αφόρητο – να ανακατεύει παρελθόν, έρωτες, αποτυχίες, τραύματα, συναισθηματική πείνα και δίψα, εμμονές, πληγωμένα αισθήματα και σκοτάδι, δημιουργώντας απογοητευτικές και ηττοπαθείς σκέψεις που δηλητηρίαζαν τις στιγμές που έμενες μόνος/η ή που προσπαθούσες να κάνεις μια ανασκόπηση του παρελθόντος για να καταλάβεις από πού έρχεσαι και πού πας. Με μεγαλύτερη σαφήνεια τώρα μπορείς να χειριστείς και να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες, να αντιμετωπίσεις χωρίς πανικό τα οικονομικά σου, να διεκδικήσεις τη σχέση που σε ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από 24/5 δίνει ώθηση στις σχέσεις σου, καλυτερεύει την επικοινωνία σου, ξελαμπικάρει το μυαλό.


Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ο Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία από τις 22/5: η ανάδρομη περίοδός του σε επηρέασε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις στις οποίες φαίνεται ότι υπήρξε δυσκαμψία, αν όχι ασυνεννοησία ή και παγωμάρα. Από εδώ και πέρα ό,τι λες και ακούς ισχύουν περισσότερο αφού η επικοινωνία παύει να μοιάζει με κουφό τηλέφωνο. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι επαγγελματικά ραντεβού, επαφές και συζητήσεις έχουν αξία, βάση και αποτελεσματικότητα και ότι οι σχέσεις σου λειτουργούν πολύ καλύτερα. Όσο για το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους από τις 24/5, στον τομέα εκείνο που περιέχει αισθήματα, πάθος, κρίση και αναγέννηση, ξέρεις ότι άλλοι πονάνε, άλλοι ερωτεύονται, δουλεύουν σκληρά ή απελπίζονται για να δώσουν νόημα στη ζωή τους. Κάποιοι περιμένουν να τους συμβεί κάτι πριν να είναι αργά. Και μερικοί άλλοι, αν δεν βρούνε αυτόν/ή που ψάχνουν, προσεύχονται να σκοντάψει ο άλλος/η επάνω τους. Συμπέρασμα: μαζί με συναισθηματική εγγύτητα θέλεις και πολύ σεξ.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

1. Η τακτική υποχώρηση είναι μια στρατηγική κίνηση που παίρνεις όταν δεν μπορείς να νικήσεις τη μάχη – και τώρα δεν μπορείς να κερδίσεις καμία μάχη. 2. Αν μπορείς να μιλήσεις ειλικρινά, από καρδιάς, στα ίσα αλλά χωρίς πάθος ή φανατισμό, κάνε το αλλιώς σώπασε. 3. Δεν είναι καιρός για παράπονα και κατηγορίες, ούτε για αυτομαστίγωμα και τύψεις – είναι καιρός που σχεδιάζεις το παρά κάτω της ζωή σου. 4. Επαγγελματικά φαίνεται ότι τα πράγματα ξεσκαλώνουν και με τον Ερμή σε ορθή πορεία, από τις 22 στον Ταύρο, είναι πιθανόν να έρχονται προτάσεις, σκέψεις, προοπτικές, συνεργασίες και δυνατότητες που αξίζει να ακούσεις, να μελετήσεις, να δεις προσεκτικά. Ή ετοιμάζεσαι για την επόμενη επαγγελματική σου κίνηση. Τα αποτελέσματα θα τα δεις από Ιούλιο ωστόσο, οπότε μη θεωρείς τίποτα τελεσίδικο στην ενδιάμεση περίοδο. Υ.Γ. Η Αφροδίτη ωστόσο από τις 24/5 στους Διδύμους δημιουργεί γέφυρες με όσους σε ενδιαφέρουν είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά.


Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Κάπως καλύτερα. Μάλλον αρκετά καλύτερα, αφού ο Ερμής στον Ταύρο, δηλαδή στον τομέα που σχετίζεται με τον έρωτα, τη διασκέδαση, τους φίλους και τα όνειρα, τη δημιουργικότητα και την έκφραση, το σεξ και τον ελεύθερο χρόνο, έρχεται στα ίσα του από τις 22/5 απελευθερώνοντας όλους αυτούς τους τομείς, κάνοντάς τους και πάλι λειτουργικούς. Εντάξει, ο Ερμής δεν είναι αίσθημα, είναι διεκπεραίωση και δοσοληψίες. Έστω κι έτσι όμως μπορείς να ελιχθείς πολύ καλύτερα, χωρίς εμπόδια, να ξεμπερδέψεις κάποια θέματα, να μιλήσεις ουσιαστικά για κάποια άλλα, να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις, να προχωρήσουν κάποιες καταστάσεις που είχαν κολλήσει. Όσο για την Αφροδίτη στους Διδύμους από 25/5 φαίνεται ότι η καθημερινότητα της δουλειάς, οι σχέσεις και η διάθεση βελτιώνονται αισθητά. Ναι, ναι, καλύτερα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Δύο καλά νέα αμέσως: 1) Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Ταύρο στις 22/5 σηματοδοτεί το τέλος τυχόν προβλημάτων, παρεξηγήσεων, ενοχλητικών πρακτικών ζητημάτων, αναβολών, καθυστερήσεων ή απλώς της αίσθησης ότι κάτι δεν προχωρούσε ή ακόμα και μιας εσωτερικής δυσφορίας χωρίς φαινομενική αιτία. Οπότε η κινητικότητα απελευθερώνεται, οι συζητήσεις και οι επιδιώξεις γίνονται ξεκάθαρες, η ζωή κυλάει με τους ρυθμούς σου, μπορείς να τα βρεις με τους άλλους ή να τρέξεις τις υποθέσεις σου. 2) Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24/5 σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορεί να είναι δημιουργικά ενδιαφέρουσα – είτε είσαι καλλιτέχνης, δημιουργός, υπάλληλος, λολίτα ή μητέρα επιθυμείς να εκφραστείς, να δημιουργήσεις κάτι που έχει αξία και σε περιέχει, να δοθείς με πάθος σε κάτι που σου αρέσει. Η άλλη πλευρά έχει διασκέδαση, σεξ, φίλους, φλερτ, καμιά εκδρομή, χόμπι, παιδιά, ώπα της. Διαλέγεις και παίρνεις.


Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

O Ερμής στον Ταύρο γυρίζει σε ορθή πορεία στις 22/5 οπότε ο ρυθμός της καθημερινότητας αποκαθίσταται λίγο-λίγο. Η επικοινωνία ξαναβρίσκει στόχο και η συνεννόηση είναι πιο εύκολη. Τώρα μπορείς να μιλήσεις χωρίς παρενέργειες ή να προγραμματίσεις με μεγαλύτερη άνεση, έχοντας ωστόσο κατά νου ότι η o Άρης συνεχίζει να είναι ανάδρομος στον Τοξότη κάνοντας την επαγγελματική σου ζωή εύθραυστη. Ναι λοιπόν στην οργάνωση, στις συζητήσεις, στις επαφές, αλλά όχι σε σημαντικά ξεκινήματα που πρόκειται να σε δεσμεύσουν για μεγάλο διάστημα. Ναι, υπάρχουν διέξοδοι και εργασιακά ενδεχόμενα και ευκαιρίες, αλλά μη βιαστείς να δώσεις τα χέρια ή να κλείσεις συμφωνίες – περισσότερο σίγουρος για τη σημαντικότητα των προτάσεων και του μέλλοντός σου μπορείς να είσαι από τον Ιούλιο. Προς το παρόν ένα μεγάλο εμπόδιο έφυγε από τη μέση.

*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5