Οι Ιστοριες σας

Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο Βούλας»

«Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κακοπληρωμένοι όντες»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα δημόσιο ευχαριστώ στο προσωπικό του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας

Αγαπητή Athens Voice,

Ευχαριστώ, κατ’ αρχάς, για τη φιλοξενία. Με αυτή την επιστολή μου θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως το προσωπικό, τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και, προπάντων, τον διευθυντή κ. Ιωάννη Κατραμπασά του νοσοκομείου «Ασκληπιείο» Βούλας, για την προσοχή, την ευγένεια και την καλοσύνη έναντι των ασθενών. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κακοπληρωμένοι όντες.

Και εξηγούμαι: πήγα στο νοσοκομείο στις 15 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα. Αυθημερόν έγιναν οι προ-χειρουργικές εξετάσεις (αιματολογικές, καρδιάς, ακτινογραφίες). Στη συνέχεια μεταφέρθηκα στον 4ο όροφο και περίμενα μέχρι να ετοιμαστεί το κρεβάτι. Όλα τα δωμάτια δίκλινα με μπάνιο, αστραφτερής καθαριότητας. Την επομένη το πρωί, ημέρα Τρίτη, χειρουργήθηκα στο ισχίο με επισκληρίδιο. Την Τετάρτη ήρθε η φυσιοθεραπεύτρια και με βοήθησε να σηκωθώ, να περπατήσω. Την Πέμπτη, μετά τη φυσιοθεραπεία, μου έφεραν το εξιτήριο στο δωμάτιό μου και το παραπεμπτικό για φυσιοθεραπείες. Όλα αυτά χωρίς να μου ζητηθεί ούτε ένα ευρώ. Να προσθέσω ότι χρειάστηκα να μου βάλουν και αίμα, το οποίο προσέφερε η νύφη μου, Ευγενία Ντόγκα, την οποία ευχαριστώ πολύ. Όπως ξέρουμε το αίμα δεν αγοράζεται. Στον ιδιωτικό τομέα η εγχείριση αυτή στοιχίζει 6.000 ευρώ.

Με την ευκαιρία να απευθυνθώ και στον κύριο ΕΠΕΝίτη Υπουργό Υγείας, ο οποίος, «μπουκωμένος» με το δημόσιο χρήμα, ζητά από το κακοπληρωμένο ιατρικό προσωπικό να υπερβεί τις δυνάμεις του και από τους καρκινοπαθείς να πληρώνουν κάθε τρεις και λίγο 16,00 ευρώ!

Με τιμή,
Θεώνη Παγκάλου-Ζερβού
Δημοσιογράφος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ