Οι Ιστοριες σας

Γράψε την ιστορία σου για το καλοκαίρι του 2020 στην ATHENS VOICE

Fiction or Reality? Ας το εξερευνήσουμε.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
istories athens voice
© MILKOVÍ / Unsplash

Η ATHENS VOICE διοργανώνει έναν διαγωνισμό μικρού διηγήματος και προσκαλεί τους αναγνώστες της να γράψουν μια μικρή ιστορία για το ιδιαίτερο καλοκαίρι του 2020

Μάσκες που κυνηγούν η μια την άλλη. Αντισηπτικά που μπαίνουν στη μάχη και ένας κορωνοϊός που φαίνεται να αντέχει καλοκαίρι στην Αθήνα. Αφού πρώτα έκανε τις βουτιές του στα ελληνικά νησιά. Το φετινό καλοκαίρι πράγματι, ταυτίστηκε με την πανδημία του covid-19 ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει περιορισμός στην φαντασία εκείνου ή εκείνων που θέλει/ουν να δώσει/σουν στο καλοκαίρι του 2020 μια άλλη εικόνα, ένα διαφορετικό σχήμα. Αφού όπως όλοι ξέρουμε, στην ουτοπία, όλα επιτρέπονται. Και θέλουμε να τα διαβάσουμε.

500 λέξεις το μέγιστο και 100 το ελάχιστο -μία ιστορία. Η δική σας για το καλοκαίρι του 2020 που θα δημοσιευθεί στην ATHENS VOICE, θα αξιολογηθεί από τους αναγνώστες της (από τις αντιδράσεις τους στα social media) και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στον διαγωνισμό short stories που ξεκινάει από σήμερα (26/08) στον ιστότοπό μας. Είστε έτοιμοι να μας δείξετε το συγγραφικό σας προφίλ; Γιατί εμείς είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε θέσεις για λίγο και να γίνουμε εμείς οι αναγνώστες σας.

Στείλτε μας την ιστορία σας στο yousaid@athensvoice.gr μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου και ίσως -ποιος ξέρει- το καλοκαίρι του 2020 φέρει στην επιφάνεια ένα ταλέντο που δεν γνωρίζατε ή δεν πιστεύατε ότι το είχατε. Οι πέντε καλύτερες ιστορίες, θα αναδημοσιευθούν στην εφημερίδα της ATHENS VOICE. 

Για να ψηφίσετε την καλύτερη ιστορία, δώστε της το like σας όταν αυτή αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της ATHENS VOICE στο Facebook

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ