Κοσμος

Ουκρανία: Η 7χρονη Αμέλια τραγουδά ξανά μετά το Let it go (video)

Την πρώτη φορά ήταν σε καταφύγιο στο Κίεβο - Τώρα σε φιλανθρωπική συναυλία στην Πολωνία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 7χρονη Αμέλια τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πολωνία
Η 7χρονη Αμέλια τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πολωνία © EPA/Grzegorz Michalowski

Στην Πολωνία τραγούδησε το κοριτσάκι που είχε πει το Let it go μέσα σε καταφύγιο στο Κίεβο. Η 7χρονη Αμέλια έστειλε μήνυμα ελπίδας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η 7χρονη Amelia Anisovych ήταν το κοριτσάκι σε καταφύγιο στο Κίεβο που τραγούδησε το Let It Go. Το βίντεο είχε προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε όλο τον κόσμο.

Εδώ και μερικές ημέρες το κοριτσάκι βρίσκεται στην Πολωνία. Η 7χρονη Αμέλια πέρασε 6 ημέρες κρυμμένη σε καταφύγιο στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που οι Ρώσοι συνέχιζαν τους βομβαρδισμούς.

Το κοριτσάκι που συγκίνησε σε καταφύγιο στο Κίεβο, τραγούδησε ξανά μετά το τραγούδι «Let it Go» -αυτήν τη φορά είπε τον ουκρανικό εθνικό ύμνο σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πολωνία για την ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία την Κυριακή (20.03).

Ukraine: Girl who sung 'Let it Go' from bunker performs at charity concert in Poland

Όταν η Αμέλια, το κοριτσάκι σε καταφύγιο στο Κίεβο, συγκλόνισε τον κόσμο - Το τραγούδι «Let it Go»

Η εικόνα με τη μικρή Αμέλια να τραγουδά στα ουκρανικά με την αθώα φωνούλα της το τραγουδι «Let it Go» από την ταινία Frozen στα ουκρανικά, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου και μπήκε στα βίντεο με τις συγκλονιστικές στιγμές του πολέμου στην Ουκρανία.

«Ήταν απόγευμα, ντρεπόμουν λίγο. Ίσως ήμουν λίγο κουρασμένη αλλά τραγούδησα, προσπάθησα πολύ, ήταν το όνειρό μου. Μόνο που δεν ήμουν σε σκηνή αλλά σε ένα υπόγειο αλλά φανταζόμουν ότι ήμουν σε σκηνή, ότι υπήρχε πολύς κόσμος, όχι λίγοι άνθρωποι όπως τώρα αλλά χιλιάδες» είχε αναφέρει στα πρώτα της λόγια η Αμέλια, όταν έφθασε στην Πολωνία, αφήνοντας πίσω της τον πόλεμο στην Ουκρανία και το καταφύγιο στο Κίεβο.

Young girl sings 'Let it Go' inside Ukrainian bomb shelter

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ