Κοσμος

Ουκρανία: Στρατιώτης της έκανε πρόταση γάμου εν μέσω πολέμου

Η γυναίκα ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτης κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτης κάνει πρόταση γάμου © Twitter / NEXTA

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν εκείνη εγκαταλείψει τη χώρα.

Στρατιώτης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν εγκαταλείψει την εμπόλεμη Ουκρανία, την ώρα που οι βομβαρδισμοί από ρωσικές δυνάμεις σε πόλεις συνεχίζονται για 13η ημέρα. 

Το βίντεο με την πρόταση γάμου κάνει το γύρο του διαδικτύου Όπως θα δείτε κι εσείς, στην αρχή όλα μοιάζουν με έναν εξονυχιστικό έλεγχο σε αυτοκίνητο από Ουκρανούς στρατιώτες, των οποίων τα χαρακτηριστικά δεν φαίνονται. Λίγο αργότερα, όμως, ένας στρατιώτης κατεβάζει τη μάσκα, βγάζει το δαχτυλίδι από την τσέπη του και το προσφέρει μαζί με μία ανθοδέσμη στη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί. H νεαρή γυναίκα είπε το μεγάλο ναι σε κλίμα συγκίνησης και αγάπης.

Μουσική αρχίζει να παίζει και η νεαρή γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της επέλεξε να γονατίσει και τη ζητήσει σε γάμο εν μέσω μιας τόσο ζοφερής στιγμής για την πατρίδα τους. 

Η ελπίδα και η προσμονή για την επόμενη ημέρα από τη λήξη του πολέμου δεν χάνονται. Αυτό απέδειξε πριν από λίγες ημέρες και ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε στα χαρακώματα. 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Γάμος στα χαρακώματα 

Ο γάμος στα χαρακώματα, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία
Ο γάμος στα χαρακώματα, ενώ μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία © EPA/SERGEY DOLZHENKO

Στην Ουκρανία ένα ζευγάρι παντρεύτηκε στα χαρακώματα. Ο γάμος έγινε την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 στα περίχωρα του Κιέβου. Η ουκρανική πρωτεύουσα συνεχίζει τις πολεμικές προετοιμασίες, περιμένοντας τη μεγάλη στρατιωτική επίθεση από τη Ρωσία.

Όπως μετέδωσε το Reuters, ο Ουκρανός στρατιώτης Βάλερι και η αγαπημένη του, Λέσια, σκόπευαν να παντρευτούν. Ωστόσο, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου 2022 άλλαξε τα σχέδιά τους. Τελικά, ο γάμος έγινε στα χαρακώματα. 

Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη φορούσαν στρατιωτική παραλλαγή και αντί για στέφανα στο κεφάλι είχαν κράνη. Ο γάμος έδωσε μια αχτίδα ελπίδας στο σκοτάδι του πολέμου στην Ουκρανία. Παρών στη γαμήλια τελετή ήταν ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο. Ta βίντεο από τον γάμο στα χαρακώματα στην Ουκρανία συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Just got married in Kyiv, #Ukraine 🌹

Marriage in combat uniform in Kyiv Ukraine

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ