Κοσμος

Το αντίο των Φον ντερ Λάιεν και Μισέλ στον Νταβίντ Σασόλι

Οι αναρτήσεις τους στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νταβίντ Σασόλι
Ο Νταβίντ Σασόλι © EPA Pool

Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τον Νταβίντ Σασόλι.

Τη θλίψη της για την απώλεια του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, εξέφρασαν η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Η πρόεδρος της Κομισιόν με ανάρτησή της στο twitter αναφέρθηκε στην απώλεια «ενός σπουδαίου Ευρωπαίου» και ενός «περήφανου Ιταλού».

Ειδικότερα, η κ. Φον Ντερ Λάιεν σημειώνει:

«Λυπάμαι βαθιά για την τρομερή απώλεια ενός σπουδαίου Ευρωπαίου και περήφανου Ιταλού.

Ο Νταβίντ Σασόλι ήταν ένας παθιασμένος δημοσιογράφος, ένας εξαιρετικός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και, πρωτίστως, ένας αγαπημένος φίλος.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του.

Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε Ντάβιντ!».

Για έναν «ειλικρινή» και «παθιασμένο» Ευρωπαίο κάνει λόγο ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, αναφερόμενος στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος πέθανε τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Ιταλίας.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Μισέλ σημειώνει:

«Νοιώθω λυπημένος και συγκινημένος μετά την είδηση της απώλειας του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι.

Ειλικρινής και παθιασμένος Ευρωπαίος, μας λείπει ήδη η ανθρώπινη ζεστασιά, η γενναιοδωρία, η φιλικότητα και το χαμόγελό του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ