Κοσμος

Επίθεση αντιεμβολιαστών στην πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας

Την κατηγόρησαν ότι δηλητηριάζει πολίτες με τα εμβόλια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρα - Επίθεση αρνητών στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου: «Θα πάω στον εισαγγελέα»
Αρνητές του κορωνοιού © ΕPA Pool

Λεκτική επίθεση από αρνητές δέχτηκε για τρίτη φορά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην Πάτρα.

Λεκτική επίθεση από ομάδα αντιεμβολιαστών καταγγέλλει πως δέχθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, η οποία προανήγγειλε ότι θα προσφύγει σε εισαγγελέα.

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: Εμβολιασμός Τώρα! το οποίο διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

Ξαφνικά στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» είπε η κ. Μαστοράκου. «Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε στον ΣΚΑΙ. 

Η κυρία Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο», σημείωσε.

Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι - Θα καταθέσω μήνυση

«Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι», σημείωσε η κα Μαστοράκου. «Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με την κ. Μαστοράκου, ο ηγέτης της ομάδας των αρνητών είναι ένας συνταξιούχος ψυχίατρος, πρώην μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών. «Αυτή η ομάδα προσπαθεί εδώ και καιρό να ενοχοποιήσει το εμβόλιο και να πείσει τους πολίτες ότι υγειονομικά συμβάντα μετά από το εμβόλιο είναι παρενέργειες του, προσπαθούν να κυκλοφορήσουν τη φήμη ότι πεθαίνουν άνθρωποι διπλά εμβολιασμένοι που είναι στο νοσοκομείο, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει», επισήμανε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ