Κοσμος

Πέθανε στα 41 του ο Αμερικανός ηθοποιός, Χιθ Φρίμαν

Βρέθηκε στο σπίτι του στο Όστιν του Τέξας

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Χιθ Φρίμαν
Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Χιθ Φρίμαν © IMDB

Νεκρός βρέθηκε ο 41χρονος ηθοποίος Χιθ Φρίμαν σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στο σπίτι του στο Όστιν του Τέξας.

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του στο Όστιν του Τέξας ο ηθοποιός Χιθ Φρίμαν, μόλις στα 41 του χρόνια. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του δηλώνοντας σε αμερικανικό κανάλι:

«Είμαστε πραγματικά συντετριμμένοι με την απώλεια του αγαπημένου μας Χιθ Φρίμαν. Ένας λαμπρός άνθρωπος με έντονο και γεμάτο ψυχή πνεύμα, αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα στις καρδιές μας. Η ζωή του ήταν γεμάτη με βαθιά πίστη, στοργή και γενναιοδωρία προς την οικογένεια και τους φίλους του. Είχε μεγάλη όρεξη για ζωή - Ήταν εξαιρετικά περήφανος για την πρόσφατη κινηματογραφική του δουλειά και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του».

Το μοντέλο και ηθοποιός Σάνα Μόουκλερ, φίλη του Φρίμαν, έγραψε στο Instagram ότι ο 41χρονος πέθανε στον ύπνο του.

Ποιος ήταν ο Χιθ Φρίμαν

Ο Φρίμαν είχε σπουδάσει υποκριτική στα Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης και Τέξας. Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν σε ένα επεισόδιο της γνωστής σειράς ER το 2001. Επίσης εμφανίστηκε στα NCIS, The Closer, Without a Trace και Raising the Bar.
Έγινε ευρύτερα γνωστός όταν υποδύθηκε τον Howard Epps, τον πρώτο serial killer στις δύο πρώτες σεζόν της γνωστής σειράς Bones.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ