Κοσμος

Ιδιωτικό αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο στο κέντρο του Μιλάνου

Νεκροί και οι οκτώ επιβαίνοντες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοιραία πτήση για τους πέντε επιβάτες και τον πιλότο ιδιωτικού αεροσκάφους, μετά από πρόσκρουση σε κτίριο στο κέντρο του Μιλάνου.
ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΦΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΝ ΝΤΟΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ | ΦΩΤΟ: EPA/Daniel Dal Zennaro

Μοιραία πτήση για τους πέντε επιβάτες και τον πιλότο ιδιωτικού αεροσκάφους, μετά από πρόσκρουση σε κτίριο στο κέντρο του Μιλάνου.

Ιδιωτικό αεροσκάφος με οκτώ επιβαίνοντες κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι δίπλα στη στάση του μετρό Σαν Ντονάτο, στην νοτιοανατολική περιοχή του Μιλάνου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και οι οκτώ επιβαίνοντες στο αεροσκάφος είναι νεκροί. Όπως μάλιστα μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia, ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πτώση του μικρού αεροσκάφους προκάλεσε πυρκαγιά σε διπλανό πάρκινγκ και στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής και πρώτων βοηθειών. 

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Λινάτε του Μιλάνου, με προορισμό τη Σαρδηνία, με επτά επιβάτες και τον πιλότο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ