- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλιφόρνια: Πέθανε ο έφηβος που άνοιξε πυρ σε αυλή σχολείου
Σκότωσε και τραυμάτισε συμμαθητές του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε
Υπέκυψε ο έφηβος που άνοιξε πυρ στην αυλή του λυκείου του στην Καλιφόρνια, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας συμμαθητές του, πριν αυτοπυροβοληθεί.
Ο δεκαεξάχρονος που άνοιξε πυρ προχθές Πέμπτη στην αυλή του λυκείου του, σε μια πόλη κοντά στο Λος Άντζελες, σκοτώνοντας μια συνομίληκή του συμμαθήτρια κι έναν 14χρονο συμμαθητή του και τραυματίζοντας άλλους τρεις πριν στρέψει το πιστόλι του στον εαυτό του κι αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι, υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση χθες Παρασκευή, γνωστοποίησαν οι υπηρεσίες του σερίφη της κομητείας.
Ο Ναθάνιελ Μπερχάου, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ταυτόχρονα με τα θύματα της επίθεσης που διέπραξε στο λύκειο Σόγκους, στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνιας και νοσηλευόταν «σε κρίσιμη κατάσταση», τελικά «υπέκυψε στα τραύματά του στις 15:32 (01:32 του Σαββάτου ώρα Ελλάδας)», ενημέρωσε ο Μάρβιν Κράουντερ, εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες.
Κατά την ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του σερίφη, η μητέρα του νεαρού, που διέπραξε την επίθεση και αυτοπυροβολήθηκε την ημέρα που έκλεισε τα δεκαέξι του χρόνια, ήταν παρούσα όταν πέθανε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ισλαμαμπάντ αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί σε κρίσιμες επαφές εν μέσω γεωπολιτικής αστάθειας
Ανατροπή οχήματος με τον σταρ του γκολφ, χωρίς σαφή εικόνα για την υγεία του ακόμη
Παραβίαση cloud υποδομής, με πιθανή διαρροή δεδομένων χωρίς πλήγμα στα εσωτερικά συστήματα
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ διαψεύδει ισχυρισμούς για πιέσεις παραχώρησης εδαφών στο Κίεβο
Ατύχημα στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας - Σε σταθερή κατάσταση ο πράκτορας μετά τον τραυματισμό
«Δεν γνωρίζουμε ποιος αποφασίζει στην Τεχεράνη»
Ελληνικό δεξαμενόπλοιο πέρασε από το Ορμούζ εν μέσω αποφυγής από ναυτιλιακές εταιρείες
Τη δημοσίευσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης
Ομάδα κυβερνοεπιθέσεων ανέλαβε την ευθύνη για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων του Κας Πατέλ
Αναμένεται σήμερα η ιρανική αντιπρόταση - Εντείνονται επαφές μέσω Πακιστάν και τρίτων χωρών
Η σχέση του Αμερικανού προέδρου με τα μεγαλύτερα και καλύτερα Μέσα ενημέρωσης του κόσμου είναι στα μαχαίρια. Τώρα, με τον πόλεμο στο Ιράν, κάνει λόγο ακόμα και για «προδοσία»
Νέες εικόνες από την πυρκαγιά στο Safeen Prestige - Συνεχείς αναζωπυρώσεις μετά την επίθεση
Οι λόγοι πίσω από την απόφαση, τα στρατιωτικά σενάρια και οι κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία
Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει ότι η Τεχεράνη θα «πληρώσει βαρύ τίμημα»
Η εξαφάνιση της μητέρας και οι έρευνες που για χρόνια δεν οδηγούσαν πουθενά
Τουλάχιστον 121 παιδιά νεκρά - «Κανένα σημείο δεν είναι πλέον ασφαλές», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Οι ΗΠΑ εξετάζουν χερσαία επέμβαση
«Τίποτα δεν είναι αδύνατο με τον Θεό», το μήνυμά της
Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ένοχη την Πέιβι Ράσανεν - Είχε χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία «αναπτυξιακή διαταραχή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.