Trending Now

O μικρός Τάιλερ είπε ότι η Beyoncé είναι φίλη του και εκείνη το επιβεβαίωσε στέλνοντάς του δώρα

Η όμορφη κίνηση της ποπ σταρ στο αγόρι που έγινε viral

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Beyoncé
Beyoncé © ETIENNE LAURENT/ EPA

Beyoncé: Η ιστορία με τον μικρό Τάιλερ - Η όμορφη κίνηση της ποπ σταρ στο αγόρι που έγινε viral

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία του μικρού Τάιλερ, ο οποίος έγινε viral επειδή αποκάλεσε φίλη του την Beyoncé σε ένα TikTok βίντεο.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε στο TikTok, ο Τάιλερ και η μαμά του, Μπία Φάμπρεγας, απολαμβάνουν την πίτσα τους, όταν ο μικρός Τάιλερ ρωτάει πού βρίσκεται η Beyoncé και αν μπορεί να την επισκεφθεί.

Όταν η μαμά του προσπαθεί να του εξηγήσει ότι δεν την γνωρίζουν προσωπικά και γι' αυτό δεν μπορούν να την επισκεφτούν, εκείνος με μοναδικό τρόπο απαντά πως την ξέρει και θα ήθελε να τη δει από κοντά.

«Είναι φίλη μας», είπε ο Τάιλερ στη μαμά του. «Η Beyoncé είναι φίλη μου».

Η απάντηση της Beyoncé

Το πρωτοφανές συνέβη λίγο αργότερα όταν η Beyoncé και η ομάδα της είδαν το TikTok και ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια τους Τάιλερ.

Και μάλιστα, δεν στάθηκε μόνο σε αυτό αλλά επιβεβαίωσε πως είναι φίλη με τον Τάιλερ και του έστειλε και δώρα.

Η μητέρα του δημοσίεσε συλλογή φωτογραφιών στο Instagram που έδειχνε τον γιο της να χαμογελάει ενώ καθόταν δίπλα σε ένα μπουκέτο μπλε λουλούδια και ένα μπλε λούτρινο μονόκερο.

«Για την ιστορία, η @beyonce και ο Τάιλερ είναι τώρα πραγματικά και επίσημα φίλοι! Μέσω της δύναμης του διαδικτύου η Queen B είδε το βίντεο και έστειλε μερικά από τα αγαπημένα της μπλε λουλούδια, ένα νέο καλύτερο φίλο για τον Tyler και το πιο γλυκό μήνυμα που η οικογένειά μας θα κρατάει πλέον για πάντα ως θησαυρό», έγραψε στην λεζάντα.

Το σημείωμα της Beyoncé έγραφε: «Στον φίλο μου Τάιλερ. Βλέπω το φωτοστέφανό σου, Τάιλερ».

Ακολούθως, η μητέρα του μικρού αγοριού δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο από μια συνομιλία που είχε με τη δημοσιογράφο-υπεύθυνη επικοινωνίας της Beyoncé, Yvette Noel-Schure, η οποία είπε ότι η Bey «λάτρεψε το βίντεο» και «θα ήθελε πολύ να στείλει κάτι» στον Τάιλερ.

«Σας ευχαριστώ πολύ που σκεφτήκατε τη μικρή μας οικογένεια @yvettenoelschure @beyonce. Θέλω να πω, με τον αριθμό των αναφορών και των βίντεο που δέχεται η Beyoncé καθημερινά, εξακολουθεί να μας ξετρελαίνει το γεγονός ότι αφιέρωσε χρόνο για να στείλει αυτό το γλυκό δώρο. Η καρδιά της είναι μεγάλη», απάντησε η μητέρα του Τάιλερ.

Τέλος, κατέληξε στην ανάρτησή της ευχαριστώντας όσους έκαναν like, σχολίασαν και μοιράστηκαν το βίντεο στο διαδίκτυο: «Ο Τάιλερ είναι ίσως πολύ μικρός για να τα θυμάται όλα αυτά, αλλά πάντα θα του τονίζω να κάνει μεγάλα όνειρα και να πετάει για τα αστέρια!!! Η Beyoncé έστειλε λουλούδια στο μωρό μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.