Trending Now

Info-diet 912: Κυκλοφορεί: -Τι σημαίνει ΕΔΕ; -Ε, Δεν Έφταιγε.

Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 912
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Info-diet

Info-diet: Τα συν και πλην της εβδομάδας 4 - 9 Απριλίου 2024 από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη.


[ + ]
ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ
Θα συμμετέχει σε ένα επεισόδιο στον 4ο κύκλο του «Emily in Paris». Με χιούμορ, στιλ και ακομπλεξάριστη. Την αγαπάμε.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΣΤΑΚΟΣ»
Πήγα το Σάββατο επειδή με έπεισε το συμπέρασμα από την κριτική που του έγραψε η δική μας Ελένη Ψυχούλη στο Taste Voice: «Η γεύση στον Αστακό σε ταξιδεύει στα παλιά Φάληρα του ελληνικού κινηματογράφου, στον πλανόδιο ακορντεονίστα, στη λουλουδού, στα ερωτευμένα ζευγαράκια, τα ξύλινα τραπεζάκια πάνω στο κύμα με τη ρετσίνα και την τηγανητή μαρίδα». Είναι όντως έτσι, μαζί με κάτι χρυσοκίτρινες πατάτες αριστουργηματικά τηγανισμένες. Απόφυγε το μεσημέρι που είναι τίγκα στις οικογένειες με παιδάκια και προτίμησε να φτάσεις εκεί μετά τις 3:30 μ.μ. Τις καθημερινές μπορείς ν’ ακούσεις ακόμα και τους γλάρους να σου μιλάνε. (Διαδόχου Παύλου 46, 2η Μαρίνα Γλυφάδας)
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ 3 ΣΩΜΑΤΩΝ
Το νέο talk of the town. Η σειρά του Netflix που βασίζεται στην πολυβραβευμένη τριλογία επιστημονικής φαντασίας του Κινέζου Λιου Σιξίν. Αν και «αδύνατο να μεταφερθεί στην οθόνη», οι παραγωγοί του «Game of Thrones» έδωσαν έναν συναρπαστικό Α΄ κύκλο, ευτυχώς κατανοητό από όλους. Μην το χάσετε.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:
-Τι σημαίνει ΕΔΕ;
-Ε, Δεν Έφταιγε.

[ - ]
ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ
Ο απαράμιλλος τρόπος των Αμερικανών να μετατρέπουν το οτιδήποτε σε σούπερ καταναλωτικό πάρτι και ευκαιρία για 3ήμερες διακοπές και μπάρμπεκιου. Να μην μπορούμε να τη δούμε και από τον δικό μας ουρανό και να κάνουμε γεφυράκι διακοπών με το Πάσχα;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΠ
Σας έχω άσχημα νέα: επανασυνδέθηκαν οι Οne. Αύξηση των πωλήσεων στα χρωμοσαμπουάν στην Αττική.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ
Είναι η περίοδος που οι πόλεις γεμίζουν πούλμαν με αφηνιασμένους μαθητές και μαθήτριες Λυκείων από όλη τη χώρα. Φωνάζουν, πίνουν, μεθάνε, λυσσάνε, καταστρέφουν πράγματα, γίνονται παραβατικοί, κακοποιούνται αναμεταξύ τους, κινδυνεύουν και τραβούν βίντεο με τα κινητά τους. Πού είναι το φαν;
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Η περίοδος που οι τηλεπερσόνες και οι πανελίστες β’ διαλογής κατεβαίνουν ως υποψήφιοι. Κλαυσίγελως και ριάλιτι σόου.
FAKE SANTORINI
Οι Κινέζοι έφτιαξαν μια δική τους πλαστικοποιημένη αλλά «ίδια» Σαντορίνη στην περιοχή Νταλί της επαρχίας Γιουνάν, στα νοτιοδυτικά της Κίνας. Όλα πιστό αντίγραφο εκτός από τον καφέ που δεν έχει 7 ευρώ.
ΛΕΜΟΥΡΙΟΣ ΓΙΑ PET
Εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι λουσάτη κυρία που μοστράριζε έναν δύστυχο, κακόμοιρο λεμούριο δεμένο με λουράκι. Διότι η βλακεία είναι απύθμενη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ