TV + Series

H Mπριζίτ Μακρόν θα κάνει cameο εμφάνιση στο «Emily in Paris»

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι φαν της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπριζίτ Μακρόν και πίσω της ο Εμανουέλ Μακρόν
© EPA / SARAH MEYSSONNIER / POOL

Μπριζίτ Μακρόν: Θα εμφανιστεί στο «Emily in Paris» - Έχει δηλώσει φαν της σειράς 

Η Μπριζίτ Μακρόν εθεάθη στα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Emily In Paris». Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη κυρία της Γαλλίας η οποία καθ' ομολογίαν είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς, θα κάνει μια cameo εμφάνιση. 

Ακόμα δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρειες, ωστόσο η Μπριζίτ Μακρόν βρέθηκε σε κάποιο από τα γυρίσματα και μάλιστα έμεινε για αρκετές ώρες. Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη το 2022 η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς ρωτήθηκε αν είχε γνωρίσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας και απάντησε: «Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Μάλιστα, είναι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του σειράς».

«Emily In Paris»: Δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν

Τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της δημοφιλούς σειράς ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, ένα χρόνο μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν που έληξε με μια τεράστια ανατροπή. Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, αλλά η Lily Collins έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβεί σε ένα teaser που κυκλοφόρησε στο YouTube. «Έχουμε περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη μόδα και φυσικά περισσότερο δράμα για όλους εσάς» είπε. «Η Emily θα πρέπει να αποφασίσει αν όλα όσα ήθελε ποτέ είναι πραγματικά αυτά που χρειάζεται. Κι ενώ η καρδιά της Emily θα παραμείνει πάντα πιστή στο Παρίσι» εξήγησε, «η ζωή της παίρνει μερικές απροσδόκητες ανατροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε εάν τη βρείτε σε διακοπές στη Ρώμη».

Emily in Paris | Season 4 Announcement | Netflix

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ