Trending Now

Info-diet 910: Τα γεύματα της Qatar Airways: Όταν τα βλέπεις μοιάζουν με φελιζόλ. Όταν τα τρως, εύχεσαι να ήταν

Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 910
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Info-diet

Info-diet: Τα συν και πλην της εβδομάδας 21 - 28 Μαρτίου 2024 από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη.

[ + ]
ΤΟ «ΖΑΡΙ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΑΤΙ
Αξίζει και μόνο για να βλέπεις τις αντιδράσεις αυτών που το πρωτοακούνε. Θα σκίσουμε!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ LEROY MERLIN ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Που φροντίζει τα αδέσποτα βάζοντας στην είσοδο κουβερτούλες για να κουρνιάζουν.
ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ
Το σόου με τα drone με πατριωτικά συνθήματα για την 25η Μαρτίου πάνω από τον Λυκαβηττό. Να δούμε και κάτι άλλο πέρα από τις βαρετές και αναμενόμενες παρελάσεις.
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς, εγώ πάντως, χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου, άρχισαν να λαμβάνω λογαριασμούς πολύ χαμηλότερους από πριν. Να ’ξερα και τι χρώμα πληρώνω;
«40+ΒΓΑΙΝΩ»
Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις στο VOX του σόου του πιο καλού παιδιού της σόουμπιζ, του Θανάση Αλευρά, που επί δύο σεζόν, μαζί με την Ίντρα Κέιν και τον Ζερόμ Καλούτα,  σε κείμενα του Γιώργου Παυριανού, έκαναν όλη την Αθήνα να συγκινείται και να ξεκαρδίζεται.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ
«Παρακαλώ δώστε ορισμό στη λέξη τρυφερότητα». Απάντηση: «Τρυφερότητα είναι η εκδήλωση συναισθήματος που στόχο έχει να μαλακώσει την ψυχή αυτού που τη λαμβάνει, αλλά κυρίως αυτού που την προσφέρει».

[ - ]
ΤΟ «ΖΑΡΙ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΑΤΙ
Τραπ βαλκανοαμανές με διάλειμμα για να δεις τι τρέχει και ακούγεται έτσι; Μήπως χάλασε το player; Μήπως τραυλίζει η τραγουδίστρια; Θα σκίσουμε!
ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ QATAR AIRWAYS
Όταν τα βλέπεις μοιάζουν με φελιζόλ. Όταν τα τρως, εύχεσαι να ήταν.
ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΟ ΜΙΛΦΕΪΓ
Θρυμματισμένο φύλλο ανακατεμένο με την κρέμα, η οποία είναι μιξ σαντιγί, γιαουρτιού, βανίλιας και άχνης. Η τουαλέτα, όπως βγαίνεις στο αριστερό σου χέρι.
Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ
Μαθητές σχολείου χόρεψαν Οικονομόπουλο στο Σύνταγμα την ημέρα της γιορτής της 25ης Μαρτίου (το είδαμε στο Luben και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας).
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΔΑ;
Πάει και ο Pierpaolo Piccioli, o επί 25 χρόνια δημιουργικός διευθυντής του Οίκου Valentino. Ήταν τόσο ταλαντούχος που όχι απλώς συνέχισε την παράδοση του Οίκου, αλλά τον εκτόξευσε εκατομμύρια έτη φωτός μακρύτερα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ