Trending Now

Η Ρις Γουίδερσπουν έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της και έγινε viral

Πώς απάντησε η ηθοποιός σε όσους την επέκριναν για την «αγαπημένη της συνταγή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρις Γουίδερσπουν: Έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της
Ρις Γουίδερσπουν: Έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της © CAROLINE BREHMAN/ EPA

Ρις Γουίδερσπουν: Έφαγε το χιόνι πάνω από το αυτοκίνητό της - Πολλοί την επέκριναν

Έκπληκτοι έμειναν οι θαυμαστές της Ρις Γουίδερσπουν όταν παρακολούθησαν τη σταρ να τρώει χιόνι που έβγαλε από το όχημά της. Σε βίντεο που δημοσιεύσε η ηθοποιός στο TikTok «δίδαξε» τους ακόλουθούς της  βήμα-βήμα πώς να προετοιμάσουν το DIY χιονισμένο επιδόρπιο, δείχνοντας πρώτα ένα βίντεο που φτυάριζε το χιόνι από το αμάξι της σε δύο κούπες με ροζ και άσπρες ρίγες.

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

«Οι μέρες χιονιού είναι για τα Chococinnos», έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Έχουμε λοιπόν έναν τόνο χιονιού τις τελευταίες ημέρες. Αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια συνταγή».

«Έτσι πρώτα βάλαμε το χιόνι σε φλιτζάνια και προσθέσαμε αλατισμένο σιρόπι καραμέλας και λίγο σιρόπι σοκολάτας. Και μετά αποφασίσαμε να προσθέσουμε λίγο cold brew» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ενώ η Γουίδερσπουν εμφανιζόταν ευτυχισμένη καθώς δοκίμαζε το χιονισμένο παρασκεύασμα, οι θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απόρησαν μαζί της επειδή έτρωγε «βρόμικο» χιόνι. Ωστόσο η ίδια με νέο της βίντει υπερασπίστηκε τον εαυτό της λέγοντας: «Κάνω το ίδιο πράγμα κάθε φορά που χιονίζει, φτιάχνω παγωτό από χιόνι, απλώς μεγάλωσα τρώγοντας χιόνι και πίνοντας νερό βρύσης ή πίνοντας από λάστιχο».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ