Trending Now

Αρκούδα εθεάθη να... τσιλάρει σε πισίνα βίλας στην Καλιφόρνια

Σε ένα άλλο περιστατικό, μαμά και αρκουδάκι πλατσούρισαν σε τζακούζι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αρκούδα στο τζακούζι στην Καλιφόρνια
© Twitter

Κατέβηκαν από τα βουνά και τα δάση στις πισίνες κατοικιών οι αρκούδες στην Καλιφόρνια, ελέω του καύσωνα

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και δροσιάς βίωσε μια μαύρη αρκούδα, η οποία βρέθηκε να πλατσουρίζει αμέριμνη σε πισίνα βίλας στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό σίγουρα παραξενεύτηκαν με τον τριχωτό εισβολέα.

Βέβαια, μόλις η αρκούδα αντιλήφθηκε την ανθρώπινη παρουσία, βγήκε από την πισίνα, σκαρφάλωσε τον τοίχο και ανέβηκε πάνω σε ένα δέντρο, στον χώρο της ίδιας κατοικίας, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες.

Τελικά, χωρίς να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση, η αρκούδα κατέβηκε από το δέντρο και αποσύρθηκε προς τη δασική περιοχή του όρους Βερντούγκο.

Δεύτερο περιστατικό στην Καλιφόρνια

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη πάλι στη νότια Καλιφόρνια: αυτή τη φορά, η μαμά αρκούδα πήρε και το μωρό της στο τζακούζι για να δροσιστούν από το κύμα καύσωνα που επιμένει στις ΗΠΑ.

Μαμά και αρκουδάκι έκαναν βουτιά σε τζακούζι κατοικίας, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, φαίνεται το μικρό αρκούδι να «παρακαλά» τη μητέρα να βουτήξει με εκείνη να μην αντιστέκεται στο κάλεσμα και να απολαμβάνει τα νερά της πισίνας υδρομασάζ. Η ιδιοκτήτρια δεν ενόχλησε το μπάνιο τους και κάποια στιγμή απομακρύνθηκαν.

Οι επιθέσεις αρκούδας είναι σπάνιες. Οι περισσότεροι θα επιτεθούν μόνο εάν αισθανθούν ότι απειλούνται, για να υπερασπιστούν τα μικρά τους ή για να προστατεύσουν τα τρόφιμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ