Trending Now

Δασκάλα στις ΗΠΑ «συμπλήρωνε το εισόδημά» της με λογαριασμό στο OnlyFans

Γύριζε βίντεο μέσα στην τάξη και έχασε τη δουλειά της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fdvv

OnlyFans: Άπεκλεισε δασκάλα που έβγαζε βίντεο μέσα από τάξη

Η ιστοσελίδα περιεχομένου για ενήλικες OnlyFans ανακοίνωσε ότι απέκλεισε τη Σαμάνθα Πιρ η οποία είχε κάνει λογαριασμό και δημοσίευε βίντεο με το ψευδώνυμο «Khloe Karter» για να συμπληρώνει –όπως υποστήριζε– τον χαμηλό μισθό της.

Όμως οι μαθητές του Γυμνασίου Thunderbolt βρήκαν τη σελίδα της και μοιράζονταν τα βίντεο μεταξύ τους. Μαζί με τον σύζυγό της Ντίλον Πιρ, δάσκαλο της τετάρτης τάξη του Δημοτικού Σχολείου Nautilus, έκαναν γυρίσματα για ενήλικες μέσα στο κτίριο του Lake Havasu Unified School District, στα ίδια θρανία που κάθονταν οι μαθητές της.

Όταν αυτό αποκαλύφθηκε, η Σαμάνθα Πιρ εξαναγκάστηκε σε παραίτηση αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια με αποδοχές, ενώ και ο σύντροφός της απολύθηκε λίγες μέρες αργότερα.

Η Σαμάνθα Πιρ ανάρτησε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο YouTube υπό το ψευδώνυμό της και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι κατέφυγε στην πλατφόρμα.

«Η οικογένειά μας έφτασε στο σημείο όπου δεν μπορούσε να επιβιώσει με το εισόδημα των δύο μας ως δάσκαλοι. Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Ήδη ξοδεύω αμέτρητες ώρες εκτός του χρόνου της σύμβασής μου για εξωσχολικές δραστηριότητες. Δεν θεωρώ δίκαιο να πρέπει να θυσιάσω τον χρόνο των δικών μου παιδιών επειδή ο επαγγελματικός μας μισθός δεν απέδιδε αρκετά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε, μπλόκαρε όλους τους λογαριασμούς στην πολιτεία της Αριζόνα, για να μην είναι προσβάσιμο σε κανέναν που ζει εκεί.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούσε την τάξη για τα γυρίσματα και το διαφήμιζε, αλλά μόνο μετά τις σχολικές ώρες ή το Σαββατοκύριακο χωρίς την παρουσία μαθητών.

Η Σαμάνθα Πιρ ισχυρίστηκε ότι τη διαβεβαίωσαν πως αν παραιτούνταν πριν από τη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου, η περιφέρεια δεν θα δημοσιοποιούσε το θέμα, όμως οι εικόνες μοιράστηκαν μεταξύ των εκπαιδευτικών και έπειτα, ενημέρωσαν τους γονείς και κηδεμόνες, ξεσηκώνοντας σάλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ