Trending Now

Μουντιάλ 2022: Αγγλία - ΗΠΑ, με τον χαμένο να κρατά τον Τζέιμς Κόρντεν

Άγγλοι και αμερικάνοι τρολάρονται στο Τwitter για τον παρουσιαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπαδοί του ποδοσφαίρου θέλουν η ομάδα που θα χάσει στον αγώνα Αγγλία - ΗΠΑ να κρατήσει τον Τζέιμς Κόρντεν
O Tζέιμς Κόρντεν EPA/JUSTIN LANE

Οπαδοί του ποδοσφαίρου θέλουν η ομάδα που θα χάσει στον αγώνα Αγγλία - ΗΠΑ να κρατήσει τον Τζέιμς Κόρντεν

Καθώς η Αγγλία και οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τον σημερινό αγώνα στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 στο Κατάρ οι λάτρεις του αθλήματος θέλουν η ηττημένη ομάδα να κρατήσει τον Τζέιμς Κόρντεν.

Τους τελευταίους μήνες, ο Άγγλος ηθοποιός και παρουσιαστής του «Late Late Show» έχει εμπλακεί σε δραματικές περιπέτειες. Αποκλείστηκε για ένα διάστημα από το Balthazar, εμβληματικό γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, για αγενή συμπεριφορά και κατηγορήθηκε ότι έκλεψε αστεία από τους κωμικούς Ρίκι Τζερβέις και Νόελ Φίλντινγκ.

Και μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, οι οπαδοί του ποδοσφαίρου με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αστειεύονται πώς είτε νικήσει η ομάδα των ΗΠΑ, είτε της Αγγλίας, μία από τις δύο χώρες θα αναγκαστεί να κρατήσει τον ηθοποιό και τηλεοπτικό παρουσιαστή.

«Διακυβεύονται πολλά για την Αγγλία και τις ΗΠΑ, την Παρασκευή όποιος χάσει πρέπει να κρατήσει τον Τζέιμς Κόρντεν» αναφέρoυν μεταξύ άλλων σχόλια στο Twitter.

Βρετανία: Συγκέντρωση υπογραφών για να αποτραπεί η επιστροφή του Τζέιμς Κόρντεν

Συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα να αποτραπεί η επιστροφή του Τζέιμς Κόρντεν στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες στο διαδίκτυο. Η πρωτοβουλία στοχεύει να κρατήσει τον παρουσιαστή στις ΗΠΑ με το σκεπτικό ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη αρκετά να αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια.

«Πριν από οκτώ χρόνια, ο Τζέιμς Κόρντεν έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο για τις ΗΠΑ για να εργαστεί στο "The Late Late Show"» αναφέρεται στο αίτημα. «Από τότε, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τον αντίκτυπο της κυβέρνησης των Τόρις, το Brexit και την COVID-19. Αλλά καθ' όλη τη διάρκεια, υπήρχε αυτός ο αχνός φάρος ελπίδας... [η απουσία] του Τζέιμς Κόρντεν» αναφέρεται στην ιστοσελίδα change.org. 

«Αλλά τώρα φεύγει από το «The Late Late Show» και επιστρέφει στα βρετανικά λιβάδια μας. Σας ικετεύω λοιπόν, εάν κάνετε ένα πράγμα σήμερα, σας παρακαλώ να υπογράψετε αυτό το αίτημα» επισημαίνεται. «Αν πρέπει πραγματικά να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορούμε να τον αφήσουμε σε κάποιο μικρό ακατοίκητο νησί στις ακτές της Σκωτίας;» σημειώνεται.

Ο Τζέιμς Κόρντεν ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από παρουσιαστής του talk show «The Late Late Show» την άνοιξη του 2023. «Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που παρουσιάζω την εκπομπή» είπε ο Κόρντεν σε δήλωσή του. «Όταν ξεκίνησα αυτό το ταξίδι, πάντα ήταν ακριβώς αυτό. Θα ήταν ένα ταξίδι, μια περιπέτεια. Δεν το είδα ποτέ ως τον τελικό μου προορισμό»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ