- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λιγνάδης: Μήνυση σε Λιάγκα και Σκορδά για βίντεο που έπαιξαν στην εκπομπή τους
Ζητά €200.000
Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει το πάρτι στο κελί του - Μήνυση σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα από τον Κούγια.
Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα, της Φαίης Σκορδά και όσων συμμετείχαν στην προβολή και σχολιασμό ενός βίντεο, στη διάρκεια της τηλεοπτικής τους εκπομπής στον ΑΝΤ1, κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Αλέξη Κούγια.
«Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Κούγιας, σημειώνοντας πως θα αναζητηθούν και οι ηθικοί αυτουργοί της «συκοφαντικής είδησης».
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης, εντολέας του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλέξη Κούγια, μάς ενημέρωσε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 οι παρουσιαστές Γεώργιος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά παρουσίασαν ένα βίντεο με κάποιους, για τους οποίους είπαν ότι διοργάνωσαν πάρτι με μπουζούκια στις φυλακές Κορυδαλλού, και ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι αυτό το πάρτι έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ότι δήθεν συμμετείχε και αυτός.
Η είδηση είναι παντελώς ψευδής και συκοφαντική, όσον αφορά τον κ. Λιγνάδη, από την αρχή μέχρι το τέλος.
Κανένα πάρτι δεν έγινε στο κελί που κρατείται ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης και ούτε αυτός ούτε οι συγκρατούμενοί του στο ίδιο κελί έχουν καμία σχέση με αυτό που προβλήθηκε.
Η πληροφορία που μας έδωσε ο κ. Λιγνάδης είναι ότι αυτό που δημοσιοποιήθηκε, διοργανώθηκε και έγινε σε εντελώς διαφορετικό κτίριο από αυτό, στο οποίο κρατείται ο κ. Λιγνάδης, και το κελί, στο οποίο κρατούνται τα συγκεκριμένα πρόσωπα, είναι σε εντελώς διαφορετική πτέρυγα, η οποία απέχει από το κελί του κου Λιγνάδη και των συγκρατουμένων του τουλάχιστον 100 μέτρα.
Η εντολή, την οποία λάβαμε, είναι να μηνύσουμε άμεσα τον οιονδήποτε συμμετείχε μαζί με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά στην προβολή και τον σχολιασμό αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως, και να καταθέσουμε και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 200.000 ευρώ.
Τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και όλοι εμείς οι δικηγόροι του γραφείου του κου Αλέξη Κούγια θα αναζητήσουμε και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα τους μηνύσουμε και θα τους ενάγουμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έμοιαζε… άτρωτος τα τελευταία πέντε χρόνια στο NBA
Ο ίδιος αρνείται τέσσερις κατηγορίες για κατάχρηση δημόσιου αξιώματος
Έβαλες στο σάιτ αυτή τη φωτογραφία (έναν κουβά με σφουγγαρίστρα στο πίσω μπαλκονάκι του διαμερίσματος) και περιμένεις να το πουλήσεις 300 χιλιάρικα;
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Στις 48 ώρες, αρκετοί άνθρωποι εμφανίζουν παραισθήσεις, σύγχυση και έντονη σωματική κόπωση
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Η τραγουδίστρια με αυτή την κίνηση σαν να απάντησε σε σχόλια για προηγούμενες φωτογραφίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πού βασίζονται τα σχόλια που έγιναν στα social media
Η 93χρονη ηθοποιός δήλωνε συμμετοχή τα τελευταία τρία χρόνια
Xρειάστηκε περίπου 13 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία
...και πώς οι πλατφόρμες το συνέδεσαν απευθείας με την υπόθεση Έπσταϊν
Οι αντιδράσεις του που σίγουρα δεν έπεισαν - Το χαρακτήρισε προϊόν και οι χρήστες τον «δίκασαν»
Η κάρτα κατέρριψε πέρυσι το ρεκόρ ως η ακριβότερη αθλητική κάρτα όλων των εποχών
Η ρομαντική τους ιστορία ξεκίνησε το 2016
Κρίσιμος παράγοντας είναι πόσο καθαρό είναι το...χιόνι
Το viral DIY hack που βλέπουμε παντού στα social media και μας τρέχουν τα σάλια
Τη φημολογία ενίσχυσε προσωρινά ανάρτηση του καλλιτέχνη μεταμορφώσεων Άλεξις Στόουν
Η απάντηση της EBU και το...εξαφανισμένο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας
Λίγες ημέρες αργότερα δημοσίευσε βίντεο «επανένωσης» όπου είπε την αλήθεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.