Trending Now

Netflix για Emily in Paris: Τι θα έκανε η Έμιλι αν ζούσε Ελλάδα

Τα τσίπουρα στον Βόλο και το σουβλάκι στη Λειβαδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To Netflix Greece δείχνει τι θα έκανε η Emily αν ζούσε στην Ελλάδα και δεν ήταν στο... Paris
To Netflix Greece δείχνει τι θα έκανε η Emily αν ζούσε στην Ελλάδα και δεν ήταν στο... Paris @NetflixGR/Twitter

Το Emily in Paris θα έχει δύο νέες σεζόν (3η και 4η), όπως ανακοίνωσε το Netflix Greece, δείχνοντας τι θα έκανε η Έμιλι και πού θα πήγαινε αν ζούσε στην Ελλάδα.

Το Emily in Paris είναι από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του Netflix. Οι περιπέτειες της Έμιλι που αφήνει τις ΗΠΑ για να πάει για δουλειά στο Παρίσι, έχουν κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, με την πρωταγωνίστρια Lily Collins να μετατρέπεται σε fashion icon.

Όπως ήταν φυσικό, η  δεύτερη σεζόν της σειράς Emily in Paris οδήγησε σε αναπόφευκτο binge-watching, ενώ ήδη έχει «ανάψει» η συζήτηση στα social για τo αν θέλουμε και τρίτη σεζόν.

Το Netflix Greece, πάντως, ανακοίνωσε με ευφάνταστο τρόπο και χιουμοριστική διάθεση, ότι έρχονται δύο νέοι κύκλοι στη σειρά Emily in Paris. Με αναρτήσεις σε Twitter και Facebook, δείχνει τι θα έκανε η Έμιλι αν αντί για το Παρίσι ζούσε στην Ελλάδα. Όπως και στο Παρίσι, το πρόγραμμά της θα ήταν γεμάτο. Αν λοιπόν η Emily δεν ζούσε στο Παρίσι και βρισκόταν στην Ελλάδα, θα έκανε μια στάση για τσίπουρα σε τσιπουράδικο στον Βόλο, έχοντας μαζί της φυσικά τη Sylvie, τη Γαλλίδα που λατρεύουμε να μισούμε. Επίσης, θα πήγαινε στη Λειβαδιά για να γευτεί το φημισμένο σουβλάκι.

Το πρόγραμμα θα περιελάμβανε και μια selfie στον... Πύργο του Άιφελ made in Greece στα Φιλιατρά του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία.

 

 

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix Greece προσεγγίζει με χιουμοριστικό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, χρησιμοποιώντας στοιχεία από επιτυχημένες σειρές του. Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει viral το post του Netflix με τον γύρο για την Τσικνοπέμπτη 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ