Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 477

Νομίζω πως έχω αρχίσει να τη βλέπω κάπως διαφορετικά από μια απλή φίλη

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 477
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65240-144783.jpg

Μυρτώ μου, χάι, θέλω να πηδήξω την κόρη μιας φίλης μου. Πιστεύω ότι με ήθελε όταν ήταν μικρή, αλλά εγώ δεν είμαι παιδεραστής. Πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 19 και μπορώ να τη χ..ω, αλλά πώς να το κάνω χωρίς να το μάθει η φίλη μου; Νάσος

Κι εγώ ήθελα τον μουσάτο φίλο και συναγωνιστή του μπαμπά μου, όταν ήμουν μικρή. Βέβαια μόλις έκλεισα τα 19 τον έβλεπα και ξέρναγα, αλλά, προς Θεού, δεν θέλω να σας κόψω τα φτερά.


Μυρτώ, χαίρε. Είδα και αποείδα να βγαίνω και όλοι να κοιτάνε αλλά κανείς να μη μιλάει, και μπήκα σε ένα chat room απο περιέργεια αρχικά. Μετά από λίγο καιρό και αρκετούς ανόητους συνομιλητές, μιλάω με έναν τύπο έξυπνο, με χιούμορ, με ατάκες, και πολύ, μα πάρα πολύ σέξι. Μετά από μία εβδομάδα καθημερινών συνομιλιών, βγαίνουμε ραντεβού, πίνουμε, τα λέμε, γνωριζόμαστε και καταλήγουμε σπίτι του. Στο διά ταύτα αποδείχτηκε εξίσου σέξι, τρυφερός, αστείος, ικανός και duracell. Η ερωτική μας συνεύρεση (να πω καλύτερα μαραθώνιος) επαναλήφθηκε άλλη μια φορά. Στο μεταξύ όμως έθιξε ένα «θεματάκι» που τον απασχολεί ιδιαίτερα. Και αυτό είναι οι τρίχες του κοντοκουρεμένου, σχηματοποιημένου και εννοείται αρωματισμένου αιδοίου μου. Και εξηγούμαι. «Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει γυναίκα τη σήμερον ημέρα με (άκουσον άκουσον) τρίχες στην ευαίσθητη περιοχή της; Δεν του ξαναέτυχε ποτέ!» δήλωσε. Κάθε γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι το έχει καραφλιάσει το μέρος. Δεν μπορεί να εργαστεί ανενόχλητος με παρουσία τριχών, είπε ο νέος ετών 38 που διατείνεται ότι έχει πάει με σχεδόν 100 γυναίκες. Οκ, ας τον πιστέψουμε. Εγώ πάλι, η 44χρονη, που δεν έχω πάει με 100, αλλά με 15 άντρες, γιατί ποτέ δεν μου έτυχε κανένας τους να ασχολείται με ΤΡΙΧΕΣ; Γιατί όλοι τους ανεξαιρέτως γουστάρανε εμένα, το σώμα μου, τα μάτια μου, το χαμόγελό μου και το καυτό κρεβάτι μου; Γιατί πάλι, κι εγώ, ποτέ να μη νοιαστώ, αν ο άλλος έχει μούσι, μακριά μαλλιά, πολλές ή λίγες τρίχες στο στήθος, ή στον κώλο του, ή αν τριμάρει τα @@@δια του; Μη μου πεις μόνο ότι αφού τον γνώρισα σε chat room καλά να πάθω. 

Θα σας απαντήσω μοιρολατρικά και θα το ξεχάσω αμέσως: Κλείστε τώρα ραντεβού με τη λεϊζερού σας και τρέξτε να σας το κάνει λαμπίκο. Ή μοϊκάνα. Ή με το σήμα της μερσεντές. Ή με τη Μάργκαρετ Θάτσερ. Τέλος πάντων, κάντε ό,τι σας ζητήσει αυτό το σπάνιο είδος θηλαστικού που λαχταράει να εργαστεί ανενόχλητο πάνω στο αντικείμενό του. Μετά παίξτε κι ένα ΤΖΟΚΕΡ. Υ.Γ. Αν καταφέρετε να εξασφαλίσετε και λίγο γενετικό υλικό, στείλτε το κατευθείαν στον Δημόκριτο.


Αγαπητή Μυρτώ, είναι η πρώτη φορά που γράφω σε τέτοια στήλη για μια συμβουλή. Συνήθως είμαι εγώ αυτή που συμβουλεύω τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα που έχει προκύψει είναι πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα. Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 2-3 εβδομάδες όταν γνώρισα τυχαία μια κοπέλα με την οποία είμαστε κάθε μέρα μαζί, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα και συζητάμε για διάφορα θέματα. Ό,τι κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι άνθρωποι. Μόνο που στη δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο πιο «ιδιαίτερα». Νομίζω πως έχω αρχίσει να τη βλέπω κάπως διαφορετικά από μια απλή φίλη. Μου έχει δώσει κι εκείνη κάποια ερεθίσματα τα οποία τα καταλαβαίνω από τις συζητήσεις μας πολλές φορές. Κι ενώ ήμουν από τους ανθρώπους που δεν δίνουν σημασία στις απόψεις των άλλων και στο τι πιστεύει ο καθένας, σκέφτηκα πως αν κάνω μια τέτοιου είδους σχέση, πιο «ιδιαίτερη», όπως είπα και πριν, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Από τη συμπεριφορά της οικογένειάς μου (γιατί μην ξεχνάμε πως είμαι και 23 χρονών και μένω με τους δικούς μου) μέχρι τους φίλους μου και τις παρέες μου. Από την άλλη μεριά όμως σκέφτομαι πως η ζωή είναι μικρή και ό,τι αισθανόμαστε πρέπει να το πράττουμε. Ξέρω, στα λέω λίγο μπερδεμένα, όπως μπερδεμένη είμαι κι εγώ. Τι κάνουμε λοιπόν σ’ αυτές τις περιπτώσεις; Και γιατί οι άλλοι μάς επηρεάζουν τόσο πολύ – έστω και χωρίς να το θέλουν; Και να φανταστείς πως ήμουν απ’ αυτούς που δεν τους νοιάζει η γνώμη των τρίτων. Τελικά ισχύει το «ποτέ μη λες ποτέ»; Υ.Γ. Εκφράσου ελεύθερα, μόνο μην πεις ονόματα ;)

Αποφασίζοντας να πειραματιστείτε με μία πιο ιδιαίτερη σχέση, όπως τη λέτε, είναι ανάγκη να το ανακοινώσετε με τη μία στην οικογένεια, τους φίλους και τις παρέες σας; Αρραβώνες έχουμε;

Υ.Γ. «Τέτοια στήλη» δεν υπάρχει, αδέρφια. Υπάρχει το «Μίλα μου βρώμικα» και υπάρχουν και τα «Μίλα μου Βρώμικα» μαϊμού. Ε μα!

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ